REBECCA EUGENIE

5

Bibbedi, bobbedi, bo..

  • 01.02.2009, 16:52
  • //
  • Blogg
Da var ballet overstått for i år. Jeg startet jo med å gjøre meg istand rett etter jeg hadde blogget igår, men følte allikevel at tiden gikk for fort. Hvordan har det seg at vi jenter aldri har nok tid til å gjøre seg istand?
Vi kan ha alt planlagt, alle ting vi skal ha på på et bord, i tillegg til sminke og smykker, men allikevel klarer vi ikke å nå deadline. Jeg måtte be Greger komme en halvtime etter han egentlig skulle, for da hadde jeg somlet bort masse verdifull tid, jeg måtte også be pappa dra hjem for å hente både sko og veske som jeg hadde glemt..
Vi kom oss hvertfall på ballet takket være mamma (min store *hentehjelp* og rådgiver), tante (faste frisør for diverse anledninger, onkel (sjåfør for kvelden), pappa (for å hente ting jeg hadde glemt) og Greger (som sa jeg pen og klar for å dra), haha..

Vi hadde vorspiel på Grand Hotel oppe i baren, der jeg ble kjent med koselige mennesker. Noen kjente jeg fra før av da.. Så tok turen videre til Kongresshallen (folkets hus) i en maxitaxi som ikke egentlig var vår.. Der fikk vi et glass Champagne, og jeg møtte koselige Camilla, daten til Espen. Vi hadde det moro resten av kvelden kan man si.. Maten var nydelig, talene var morsomme, antrekkene var vakre og menneskene var kjempehyggelige. Jeg hadde en nydelig ballaften.
Nachspielet befant seg da på Grand Hotel igjen, på to forskjellige hotellrom. Vi hadde en kjempefin kveld, nå må jeg planlegge antrekk for neste år.. Haha, kanskje jeg skal bestille kjole på Ebay, fra Kina mon tro?

rsball2009 040

rsball2009 030

rsball2009 027

rsball2009 015
Her er hvertfall noen bilder fra kjolen, og oss før ballet.. Tror ikke jeg skal vise bildene på selve ballet pga alkoholinntak, haha..

5 kommentarer

Rebecca Eugenie

01.02.2009 kl.16:56

Jeanett: Heisann! Jeg lurte på om du kunne sende ditt telefonnr på gmailen min, så vi snart kan finne på noe.. :) beccy90@gmail.com, klem ifra Beccy. <3

Ferrie

01.02.2009 kl.20:01

Det var en nydelig kjole, vakker er du. Og dere er et vakkert par som ser veldig lykkelig ut sammen. Det er så hyggelig å se ekte kjærlighet, er ikke så ofte du ser det mer. Håber det vedvarer.

Lisa

02.02.2009 kl.11:01

Så fine dere var sammen:)

Jeanett

02.02.2009 kl.19:41

Det skal jeg gjøre vettu Rebecca ;)Han onkelen din klarte å snike seg inn på det ene bilde der så jeg :P hehe.. Du hadde en NYDELIG kjole asså :D

Gina

03.02.2009 kl.20:16

Så søte:)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits