REBECCA EUGENIE

10

Rebecca suger...?

  • 02.02.2009, 17:18
  • //
  • Blogg
Ja, du har hørt det du også? Det er rart med det man hører om seg selv hele tiden, som jeg selv burde vite men ikke har en anelse om! Ting som plutselig kommer frem.. Da man si, wow er det sånn jeg er eller sånn jeg gjør? Kult.. Eller ikke alltid like kult?
F.eks. Den dagen jeg kom på skolen i niende klasse, sto det skrevet på min og mange andres pult (inkludert tavlen) RSR. Hmm, tenkte jeg.. Hva betyr dette for noe da? De hadde nemlig allerede laget mange sånne hysterisk morsomme setninger om folk med tre-fire bokstaver så bare de skulle skjønne hva det var.. Ja, kule koder! Det kom da til slutt frem hva RSR sto for. Det sto for det utrolig kule Rebecca-Suger-Rønning... Vil dere vite hvem Rønning er? Rønning er min tidligere naturfagslærer på godt over 60 år, med helskjegg og kraftig kropp!
Jeg ante ikke at jeg hadde drevet på med dette, men det visste tydeligvis hele ungdomsskolen min om.. Særlig hun som drev å skrev det på alle pulter og vegger, takk for den!

Jeg har fått mange rare tilbakemeldinger, også fra folk som vet hvem jeg er i Trondheim. Ja hvem kunne ane at jeg hadde folk som visste hvem jeg var i Trondheim? Men denne stakkars gutten tok kontakt med meg på en eller annen nettside. Jasså, det er du som er Rebecca! Deg har jeg hørt masse om, og det var ikke mye positivt denne gutten hadde hørt kan man si.
Jeg fikk vite alt hva jeg hadde gjort og sagt, selv om jeg ikke hadde greie på dette selv. Det viste seg slik at grunnen for at han *visste* alle disse tingene om meg, var fordi han selv hadde hatt en kjæreste her i Nittedal, hvor hun og gjengen hennes hadde brukt mesteparten av tiden på å snakke shit om meg. Imponerende hvor lite annet dere hadde å prate om egentlig, give me five for den a!
Kjært barn har mange navn heter det seg, og det kan stemme dette. For det har jeg masse av. Familien min bruker for det meste Beccy, Becca, Beccalao osv og visse andre personer bruker navn som wannabe-glamourmodell, patetisk, innbilsk og pyntedukken m.m. Eller hva c?

Det er godt å lære noe nytt om seg selv hver dag, for man blir visst mer sikker på seg selv har jeg hørt..

vw2qxsqltvdtl61mmhodq
Extra, extra read all about it!


Ps. pga en eller annen virussperre på datamaskinen får jeg dessverre ikke lagt noen inn som venner her på blogg.no. Jeg kan gjerne linke dere om dere ønsker det istedet. Klem ifra Beccy<3

10 kommentarer

Frk. Hanne

02.02.2009 kl.17:53

Uff, sikkert utrolig irriterende..DU var utrolig pen forresten : D

drygis

02.02.2009 kl.17:53

hehe, ja jeg vet akkurat hvordan du har det! Her i bygden var jeg lokal porrtjej. Det lå visst en pornofilm av meg på nett fra et nachspiel, hehe men den kvelden var Lena fullt påkledd gitt!Det er bare mangel på et interessant liv som starter sånne rykter. Men jeg skal ikke klage for plutselig ble JEG veldig interessant! Hehehe

Frk. Hanne

02.02.2009 kl.17:56

Huff, sikkert irriterende ..Du var utrolig pen forresten : D

maria kvittem

02.02.2009 kl.17:58

så stygt gjort da :s link meg hvis du vil (a)

Nina

02.02.2009 kl.18:00

Det er sykt mange misunnelige og barnslige folk! .. hm

Linnea Victoria

02.02.2009 kl.20:01

Sykt irriterende og barnslig. Men noe må du jo ha gjort du også siden de var slemme mot deg.

Rebecca Eugenie

02.02.2009 kl.20:21

Takk for koselige kommentarer!Linnea Victoria: Ja, jeg er et grusomt menneske sånn egentlig.. ;)

drygis

02.02.2009 kl.20:52

Ja her er det kaldt, men ikke like kaldt som hos deg :) Minus tre er det som står på dataen min akkurat nå! Så her har jeg fylt stuen med stearinlys og min kjære skal få fyre i peisen nå hvert øyeblikk!Og så har jeg jo et utrolig digg ullteppe som jeg skal krype under :)

03.02.2009 kl.09:04

Vet du hva? Jeg liker deg Rebecca! Det er kult at du tar de bildene du tar, og det er jævlig kult at du forsvarer deg selv! Jeg hater folk som må hakke på andre for å føle seg bedre selv! Jeg skal ikke legge ned bloggen min likevel, jeg skal bare ta igjen!!!!

Rebecca Eugenie

03.02.2009 kl.16:27

Anonym: Tusen takk for koselig kommentar! Ja, man må bare stå opp for seg selv, for ingen andre gidder å gjøre det.. Klem*

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits