REBECCA EUGENIE

13

Ormebol?

  • 05.02.2009, 11:45
  • //
  • Blogg
Jeg tror noen ganger jeg har et stort behov for å stikke hånden godt ned i et ormebol, bare for å røre godt om og kanskje bli bitt ett par ganger. Har du det sånn også? Du vet at du får en hel haug av folks meninger som er garantert motsatte av dine mot deg, men fordet klarer du ikke å la være å si det du ønsker å si.
Jeg har det slik ganske så ofte. Men i den siste tiden, spesielt etter dette som har skjedd på Gaza, så har jeg vært veldig påpasselig med å ikke åpne kjeften for mye. Selv om det har vært så utrolig fristende opp til flere ganger, særlig når jeg blir sittende å se på div. diskusjoner om den saken her på nettet. Disse diskusjonene har gått på at det ikke er noe galt i å ødelegge en by (Oslo) milvis fra Gaza, fordi de vil ha frem sitt budskap?
Eller at det ikke er noe feil i å sammenligne det som skjer i Gaza med holocaust? Herregud...
Men jeg har vært flink... Jeg har ikke skrevet et ord i disse diskusjonene, selv om det har vært nok av ganger jeg må ha sittet på hendene for å ikke komme med innvendinger i diskusjonene. Så idag har jeg lyst til å skrike ut over min egen blogg, for det føler jeg at jeg har rett til:

JEG HATER ALL RELIGION!!

Religion er roten til alt ondt her på jorden vår. Folk blir drept, lemlestet, voldtatt, mishandlet  og torturert i Guds navn hver eneste dag, og dette har skjedd fra tidenes morgen. Jeg gir fullstendig f*** i hvilken navn deres gud har, for hvis folk mener at Gud, Allah, m.m er god? Hvorfor skulle han da ønske at folk gjør grusomme ting?
Barn blir daglig voldtatt og slått i guds navn. Dette skjer overalt, også mye her i Norge.
Det dukker stadig opp nye historier om unge gutter som gjennom mange år har blitt voldtatt av katolske prester, som har viet sitt liv til Gud og derfor skal leve sitt liv i sølibat (total seksuell avholdenhet). Disse samme prestene sitter å tilber en eldgammel mann i Vatikanet (Paven), som sitter der på sin trone å fordømmer homofile på det sterkeste.
Snakk om dobbeltmoral.
Muslimer synes det er helt greit å underkaste kvinner og steine dem ihjel etter de har voldtatt dem, jøder synes det er helt greit å skyte bomber inn i barneskoler, kristne synes det er helt normalt å tvinge sin religion med makt på andre folk, slik kan jeg fortsette i det uendelige...
Kanskje vi mennesker burde slutte å være så opptatt av vesner vi ikke kan se, og heller begynne å ta vare på de vesnene vi faktisk kan se, føle og ta på... Med andre ord våre medmennesker.
En ting er hvertfall sikkert, så lenge vi har religion her i verden så blir det aldri fred.


pave

Puh... Det var godt å få ut!

13 kommentarer

05.02.2009 kl.12:21

Helt enig med deg jeg.. Jeg klarer heller ikke å holde kjeft om sånne ting.. Nå har jeg en tante som støtter Israel og lærer barna sine at de i Palestina og på Gaza er de onde.. Jeg kan ikke fatte det! Barn er barn og et liv er et liv, samme faen hvor man er født og hvor man bor. Religion er noe forbanna dritt! Er så klart noen som praktiserer religion etter boka, og jeg dømmer ikke de, men faen heller. Alt for mange tillater seg å gjøre gale ting i "Guds navn". Deilig å få ut xD

Camilla L

05.02.2009 kl.13:07

Jeg er så enig!

Marianne

05.02.2009 kl.13:21

Skjønner at du måtte få det ut. Jeg er helt enig med deg. Religion er roten til mye ondt.

Marielle

05.02.2009 kl.13:25

Hva i all verden er egentlig et ormebol? :p

Laila

05.02.2009 kl.13:29

Det blir litt for domt å si at du hater all religion, religion gjør mye bra og det er veldig viktig for veldig veldig mange mennesker. Ikke det at jeg er kristen eller no, men er du norsk har er du mye mer kristen enn du selv ser, sånn er det med alle. Julaften er jo bra å da! Å hadde det ikke vært for kristendommen så hadde vi ikke feiret den heller!

veronica

05.02.2009 kl.13:30

tusen takk for det=D

Nora Alexandra

05.02.2009 kl.13:45

Sv; Aw, jeg blir så glad når folk faktisk leser bloggen min :D

julie

05.02.2009 kl.14:28

så bra skrevet! jeg er ganske så enig med deg, herlighet så mye enklere ting hadde vært om alle hadde hatt samme religion, eller kanskje heller iingen religion ;p

05.02.2009 kl.16:30

Det er bra du har din egen mening - og jeg er enig i noe av det du sier.. Men ikke si at religion BARE er tull, for si F.EKS. i kristendommen da, hadde folk faktisk fulgt de ti bud, så KUNNE det vært fred på jorden!OG , jeg er enig i at man ikke skal presse på andre en religion, selvfølgelig ikke! MEN hvis alle hadde holdt sine religion for seg selv, og hvis de faktisk hadde funnet kjærlighet og trøst i en Gud eller andre ting - og det hjelper deg SELV som et menneske, og hvis det hjelper deg gjennom hverdagen, så ser jeg ingen grunn til at man ikke skal få lov til å tilbe noe! Det er viktig å ha noe å tro på. Synes JEG! Uansett om det er Jesus eller en elefant du tror på.

Anne

05.02.2009 kl.17:16

Kul blogg :D

Alex^^

05.02.2009 kl.17:30

jeg å tok om den saken med det som skjedde i Oslo i min blogg :P ^^joa all religion er ond, eller er det?det er en religion jeg vet om som handler om å nå indre fred å skal kun ha det godt med seg selv ^^også den eneste religionen som ikke har vært med i en religion krig.det er buddhismen ^^men veldig bra skrevet :)ps: veldig gammelt bilde :P

Cecilie :-)

06.02.2009 kl.00:46

Er sant at religion er roten til altfor, altfor mye ondt. I krig har som regel ALLTID religion en stor rolle. Trist egentlig.

Ann Kristin

06.02.2009 kl.21:12

Det komme aldri til å bli fred uansett, fordi menneske e egoistisk av natur, og det vil alltid være nåkken som utnytta gode menneske til å gjøre onde gjerninga. Nok et bra innlegg, sjølom eg e litt kristen av meg. eg trur på en Gud, men ikkje å drepe i Guds navn....

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits