REBECCA EUGENIE

8

Striptease!

  • 08.02.2009, 15:44
  • //
  • Blogg
Jeg vet dette høres rart ut, og at jeg sikkert kommer til å angre på dette innlegget. Men jeg må bare.. Noen sanger får jeg bare så utrolig lyst til å strippe til! Jeg sitter her i sofaen, i pysjbukse og svart singlet, hår som skal vaskes hvert øyeblikk og sminkeløs. Jeg føler meg med andre ord ikke særlig lekker. Men når det kommer en litt sexy sang føler jeg at jeg bare vil ha en strippestang og rive av meg pysjen..
Jeg er kanskje syk, men noen sanger er mer fengende enn andre. Sangen - You can leave your hat on f.eks. er en sang man bare får lyst til å ta av deg klærne til.. Jeg gjør selfølgelig ikke dette så veldig ofte, men tankene er der.. Det passer seg liksom ikke på jobb at slike sanger dukker opp på Ipoden..
Jeg skrev at jeg ønsket meg strippestang til jul, men fikk den dessverre ikke, så jeg tror ingen vil se meg strippe egentlig.. Haha.. Kanskje like greit?
Jeg får heller strippe i mitt eget hodet, det ser sikkert best ut der også! Jeg vil ikke komme utfor noen dramatiske ulykker.. ;)

Noen sanger som får det til å rykke litt i strippefoten deres?
Denne er nokså god til slikt.. :


See what I mean? 

8 kommentarer

benkrise

08.02.2009 kl.16:00

Hehe! jeg tror ikke du trenger å stå lenge forran speilet ditt for å øve inn disse dansetrinnene! hehe!Du kan jo legge dette til reportoaret ditt i stripteasen din, hehe...tviler på at du hadde fått kastet mange dollar etter deg da....men hadde vært morsomt å sett på!

Thao

08.02.2009 kl.16:01

Haha faktisk ikke! (:

Nora Alexandra

08.02.2009 kl.16:03

Haha. Nå lo jeg! Men jeg er enig, stripping er jo litt moro xD

aalzi

08.02.2009 kl.16:14

og ganske hawt

Bjørn

08.02.2009 kl.19:55

hehe skjønner hva du mener.ikke det at jeg får lyst å strippe, men noen ganger når jeg hører musikk med rette rytmen i kjenner jeg at jeg vil opp og marsjere (en etterdønning fra det Kongelige Norske Infanteri) :) andre ganger er det musikk man bare får lyst å gjøre noe helt tullete for.så skjønner godt hva du mener :D

Camilla L

08.02.2009 kl.23:46

Akkurat sånn er jeg også! HEeelt merkelig.. hadde lyst til å melde meg på strippekurs til og med!

Mathias

09.02.2009 kl.01:44

Rebecca, du skal ikke tenke negative tanker om dette overhodet. Du er ikke syk. Du er ikke hverken rar, skitten eller uanstendig. Du føler ganske enkelt at det er visse typer musikk som gir deg lyst til å kle av deg. Kanskje fordi du synes det er spennende, gøy eller det gir deg et kick.Du er helt normal. Jeg synes det var MODIG av deg å skrive det! Vi er vokst opp i en kultur som ser på sex og nakenhet som noe skummelt, noe vi må skjule, sladde og verne barna våre mot(!) Men det er jo det mest naturlige og vakre i verden. Men tusen år med kristendom har hjernevasket oss til å føle oss skitne og syndige om vi lever ut vår seksualitet. Vær deg selv, stripp så mye du orker og har lyst til. Jeg har like mye respekt for deg uansett.klem fra Mathias

O`pee

09.02.2009 kl.16:31

jeg har bursdag 27 februar ,, jeg ønsker meg en stripteas til 17 års dagen min ;; )

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits