REBECCA EUGENIE

6

F%#!* noen selgere!

  • 11.02.2009, 09:15
  • //
  • Blogg
Selgere har ingen varm plass i hjertet mitt om dagen, ikke det at de noen gang har hatt det. Men tenkte jeg ikke skulle nevne hvordan jeg virkelig føler for de.
Det hjelper ikke akkurat på deres rykte at de oppfører seg som små bortskjemte drittunger her på jobben. De bruker nemlig våre lokaler på kveldstid. Jeg klarer ikke å beskrive åssen de klarer å rote, ødelegge og lage ugang for oss som skal komme på jobb dagen etterpå. For å være ærlig så gir jeg blanke faen i hvor god jobb de gjør eller ikke gjør, ren folkeskikk kunne de ha skaffet seg.

Det får meg til å tenke på en selger som ringte meg som litt over en måned siden. Jeg er som regel veldig hyggelig i telefonen, men det var et eller annet med denne fyren som irriterte meg. Så jeg var nok ganske brysk og kort i måten jeg svarte på. Han ringte å skulle selge meg medlemskap i en *truseklubb*. Jeg takket pent nei, og sa at jeg var ikke interessert i det hele tatt. Han gav seg ikke, og det gjorde ikke jeg heller... Jeg sa hardt og tydelig, NEI TAKK, jeg vil ikke ha. Dette sa jeg så høyt at både mamma og Greger som satt i rommet ved siden av hørte det. Vet du hva denne selgeren presterte å gjøre da? Han sier: Da sender jeg deg en trusepakke med en gang, også la han på!
Jeg ble nok stående å måpe et par sekunder etter han hadde lagt på, og han klarte faktisk å ødelegge dagen min. For jeg vet når du først har blitt fanget i slike *klubber* så er de nesten umulig å komme ut av igjen.
Jeg fikk denne *trusepakka* i posten for halvannen uke siden, jeg åpnet den av nysgjerrighet for å sjekke ut *min* nye truse. Når jeg fikk den ut av pappen visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte, for i den lå det ingen truse men en underbukse, en stygg gråblå underbukse/speedo for menn i størrelse small. Hvem i helvete skulle bruke den? Eneste den kunne ha passet til var lillebroren min, men ikke f*** om han skal bruke en sånn grusom underbukse.
Dagen etter var det en forbannet Beccy som ringte til kundekontoret på *truseklubben* og fortalte hva som hadde skjedd, der møtte jeg en veldig hyggelig dame som tydeligvis var vant til å få denne typen telefoner. Så alt ordnet seg, regningen gikk i søpla og det samme gjorde underbuksa. Eneste jeg håper er at denne selgeren fikk en skikkelig ripe i lakken, og at noen har fortalt han at det ikke er måten å selge en vare på.Det finnes veldig mange flinke selgere der ute, men de burde ta et oppgjør med disse selgerne som ikke oppfører seg i det hele tatt. De ødelegger nemlig for veldig mange andre. Noe som er synd!

6 kommentarer

mr J

11.02.2009 kl.09:21

hel enig med dig!!! ps, du e nderbart fin...

11.02.2009 kl.10:18

Jeg har jobbet som telefonselger en gang, og da lærte vi hvordan vi skulle presse folk til å si "ja takk" og hvordan det var spesielt lett å lure ensomme pensjonister til å takke ja til besøk.. Helt jævlig, ikke sant? Jobbet der i noen måneder bare, men kan ikke si det er en jobb jeg kan skryte av gitt.. Hater selgere selv jeg, og i hvertfall etter den jobben! xD

Stig

11.02.2009 kl.12:45

Dette funker garantert, enten det er dørselger eller telefonselger:Spør om de har en Daim-sjokolade. Selger kommer garantert til å spørre, "ehh?". Spør igjen om de har Daim-sjokolade. Selger sier "nei". da svarer du bare "nei takk, da skal jeg ikke ha noe", og leggpå/lukk døra.Er veldig moro. Spesielt med dør-selgere ;)

Karianne M.

11.02.2009 kl.18:45

så fin header :)

Helene

11.02.2009 kl.19:01

æsj ja de er irriterend.fin blogg da, og eeeelsker header din . såå fin!!

Rebecca Eugenie

11.02.2009 kl.19:40

Takk for mange fine kommentarer, og for gode råd Stig.. :)Klem*

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits