REBECCA EUGENIE

3

Gode ideer - dårlig til å fullføre de..

  • 11.02.2009, 19:32
  • //
  • Blogg
Idag.. Idag skulle jeg gjøre masse jeg!
Jeg tenkte da jeg gikk fra jobben idag på alt jeg skulle få gjort. Jeg skulle shoppe litt jeg trengte, rydde litt i leiligheten, mate fiskene, ta solarium, trene litt, lage meg god middag, kanskje dra på kino osv..

Som dere forstår var hodet mitt stappet av gode ideer da jeg etter jobb gikk mot t-banen. Men da jeg satt meg på t-banen tenkte jeg.. Hmm, shopping nå - det orker jeg ikke. Fillern, da røyk middagslaging også, for man får ikke mat om man ikke kjøper den.. Rydding, nope - for krevende akkurat nå og da kan jeg hvertfall glemme treningen. Solariumet orket jeg ikke dra ut igjen til og kinoen ble også bare et ork. Jeg er helt utslått.. Har blå vakre ringer under øynene pga mangel på søvn, jeg sovner med en gang hodet mitt treffer puta i sofaen og jeg gikk glipp av Scrubs idag pga hvilende øyne.
Det verste med det hele er at jeg har sagt til sjefen at jeg kan jobbe på lørdag...
What? Dødsliten allerede på onsdagen.. Da er det helt naturlig og droppe helgen til fordel for litt arbeid da også! Pengene kommer hvertfall godt med, så jeg får tenke på de mens jeg drar meg gjennom dagene. Jeg har nemlig tenkt til å spare til en London-tur til høsten! Verdens beste by, på alle måter.. <3

Nå skal jeg titte litt mer på tv, mens jeg syter over at jeg er sliten.. Også så skal jeg syte litt til før jeg blogger litt mer.. Til slutt skal jeg legge meg med bladet mitt og forsøke å lese litt i det.. Tror det leder til at bladet får sove oppå ansiktet mitt i natt, men det er jo bare koselig.. Blogges meget snart!

mobilbilder 00505

Ser ikke våren på Plantasjen deilig ut.. Det var nesten så mamma måtte dra meg ut av butikken.. Jeg ville ikke ut i snøen igjen.. Oh noo..

3 kommentarer

Ia Karita

11.02.2009 kl.22:26

sv: Mm, sommeren blir hærlig :)

Ia Karita

11.02.2009 kl.22:26

sv: Mm, sommeren blir hærlig :)

Birgitte

12.02.2009 kl.22:47

hehe, I KNOW:) Sist søndag var jeg på Plantasjen og det var så deilig med alle fargene og blomsterduftene hehe:O)vååååår..

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits