REBECCA EUGENIE

3

Nydusjet og klar superklar for en Roxy!

  • 27.02.2009, 22:32
  • //
  • Blogg
Hei! Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen med ny brun morgenkåpe og rødt håndkle rundt hodet mitt. Jeg føler meg veldig varm og god her jeg sitter. Jeg merker jeg er veldig sliten etter uka, så nå var det godt å krype opp i sofaen, under dyna. Vurderer veldig sterkt en kopp med Chai-te også nå.. Hmm =P
Idag har jeg ikke gjort så veldig mye. Vi har vært i en stor dyrebutikk for å se etter seng til lille prinsessa (valpen vi får i morgen, for de som ikke har lest tidligere). Vi fant en veldig fin brun seng som hun kommer til å elske (håper vi). Klokka 10.00 i morgen får vi hente henne, da er hun 8 uker gammel. Vi diskuterte hvilket navn denne prinsessa skulle få, og vi har nå funnet ut hva hun skal hete. Vi bestemte oss for Roxy fordi navnet er for tøffe små jenter og selvfølgelig fordi da blir det to G'er og to R'er (Greger & Gizmo og Rebecca & Roxy). Det er også en hovedrolle i musicalen Chicago som heter Roxy Heart, så da passet det helt perfekt.. Jeg hadde tilogmed Roxykjole på meg den dagen, noe jeg fant ut etterpå - så da var det nok skjebnen. Hva synes dere om navnet på babyen?
 Nå mens vi venter idag på at det skal bli i morgen, skal vi kose oss med filmen Chicago under dyna på sofaen.<3 Gizmo er superklar til å bli storebror..

Jeg har ofte tenkt på hvordan jeg ser eller høres ut når jeg sover. Snorker jeg, er munnen min på vidt gap? Har jeg øynene åpne osv. Noen ser jo så ufattelig dumme ut når de sover. Spesielt i sittende stilling på t-banen.
Det beste eksempelet satt rett ovenfor meg på t-banen igår. Hun var så trøtt at hun ikke kunne holde øynene åpne, og for hver gang de datt sakte igjen så skrumpet leppene hennes seg veldig.. Det skjedde automatisk idet hun sovnet.. Det så egentlig ganske rart ut, og i tillegg kom en stor dose med snorking!
Jeg ble egentlig bare mest bekymret for mine egne sovevaner. For jeg har jo blitt tatt uheldige bilder av mens jeg sover før..


030

100108127

mobilbilder 171208 040

mobil line 080109 083

Er vi ikke nydelige?

3 kommentarer

Camilla L

27.02.2009 kl.23:30

jeg husker en gang jeg sovnet i bilen med mamma. Også lente jeg hodet bakover, og da jeg våknet hadde jeg munnen helt åpen. Så lo mamma av meg. OGså husker jeg en gang jeg våknet av at jeg snorket..

Torbjørg

28.02.2009 kl.18:24

Heisann :) Så utrolig koselig at du tok deg tid til å skrive :) Ja, vi holder fortsatt sammen, og fortsatt like forelsket :) Alt bra med deg? Utrolig lenge siden nå. Ha en koselig kveld videre :) Klem Torbjørg

Hello Darkness

28.02.2009 kl.19:34

å, han på flaska er det nydeligste jeg har sett

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits