REBECCA EUGENIE

24

MENN ER SKAPT TIL Å VÆRE UTRO!

  • 05.02.2010, 14:05
  • //
  • Blogg
I dag måtte jeg kaste inn håndkle.
Etter å gått på halv maskin i en veldig lang stund, ble jeg idag en av sykestatistikken.
Og i og med at jeg har blitt liggende på sofaen, så blir man følgende med på det som er på tv. Idag på Dr. Phil var det om utroskap. Her var det kvinner som synes det å være en elskerinne til gifte menn gjør konene en tjeneste. Dette unnskyldte de med at de gjør mennene lykkeligere, og derfor blir mennene deres en bedre mann og far.
At noen damer kan ta til takke med en halv mann?
Greit nok, du får sex - men den kjærestepakken de fleste damer trenger blir borte. Du får bare halve gleden av en mann. For hjemme sitter en kone som trenger denne typen oppmerksomhet mens du kun sitter igjen med sex bak noen annens rygg?

Dr. Phil hadde et fint utsagn: Hvis han/hun gjør det MED deg - Gjør han/hun det garantert MOT deg!
Hva mener du om det? Vært elskerinne eller den uvitende kjæresten?

Videre ut i programmet får de besøk av en mann som mener at det er i menns natur å være utro. At dette er en normal atferd som alle menn har, og bør få lov til å ha.
Dette fordi at kvinnene i et forhold ikke var flinke nok til å holde mannen sin fornøyd, og ikke beholdt utseende like bra hele tiden. Jeg satt faktisk å måpte!
Hva faen? Har menn rett til å bare bytte ut sine koner og kjærester fordi de går glipp av morgensex en dag? Eller fordi kona valgte å ha på seg en joggedress.
Denne mannen må ha et ganske stort alterego som kommer med slike uttalelser om at det er helt okey å ligge med alt som kryper og går mens de selv er i et forhold.
Mannen holder seg fader ikke perfekt hele tiden de heller! Jeg kjenner dette provoserer meg skikkelig.

Det som provoserer meg mer er at i en spørrerunde av menn ute i gatene, var 90 % enig med denne mannen. At det er kvinner sin skyld at menn er utro. Og at mye kunne vært unngått om kvinner bare gjorde hva menn ville.
Jeg er sjokkert. Hvis dette er tankegangen til alle menn, så kan de holde seg vekk fra meg!
Hva mener du? Opplevd noe, har du noen tanker om det? Bring it on!Det er ikke alle som kan spille søt musikk sammen!

24 kommentarer

Annette

05.02.2010 kl.14:08

Det er jo helt syke uttalelser!

Lena

05.02.2010 kl.14:11

Utroskap er forferdelig. Det man føler når man er sviktet av kjæresten sin er en forferdelig følelse. Jeg var en gang den andre kvinnen uten at jeg visste det. Men likevel så følte jeg meg ikke som den andre kvinnen, siden jeg også trodde vi var sammen og forelsket. Den følelsen glemmer jeg aldri. De er utrolig nok sammen enda de har faktisk giftet seg, og jeg ble kalt en løgner oppi alt sammen fordi hun heller ville tro han enn alle andre. Så de får kose seg. Jeg hadde ikke funnet meg i det.

Tonje

05.02.2010 kl.14:14

Jeg og så den epiosden idag! Ble så provosert. Likte når Robin, kona til Dr.Phil, fikk snakke, da fikk han der "alphamale" mannen skikkelig høre det :)

tanorexic

05.02.2010 kl.14:16

Jeg har lest flere innlegg av jenter på debatten på sol.no som har skrevet at kjæresten deres har truet med å være utro hvis de ikke får analsex! Det er helt SYKT! Eller hele verden har jo blitt helt syk! :(

Camilla L

05.02.2010 kl.14:16

Det er jo helt absurd spør du meg.. "Det er kvinnens feil".. Det er vel mennene som ikke klarer å styre seg tenker jeg. At de ikke klarer å bruke RIKTIG hode!

hegekws

05.02.2010 kl.14:34

Herregud, så tåpelig :p Tenk å si noe sånt da.... :p

SEXomaniac

05.02.2010 kl.15:06

Dr. Phil ekke helt det man skal måle sannheten etter da..

Heidi Jeanette

05.02.2010 kl.16:56

tåpelig ! :-p
Det er helt sinnsykt ! satt å så på det i dag selv.. Blir helt satt ut.. Han mannen kan jo ikke være riktig navla da.. Stakkars mann..

stine slettås

05.02.2010 kl.16:58

Elsker Dr.Phil, han sier altid så mye bra!

men jeg kan ikke si meg enig med at alle menn er utro.. får det er di ikke.

men de fleste, ja! vet hvordan det er når en gutt er utro mot meg, det er forferdelig!

bra skrevet (Y)

klikk deg innpå min blogg, kommenter og bli annbefalt !

mari

05.02.2010 kl.16:59

Herregud. :o

Åse Iren - Ruset på livet!

05.02.2010 kl.17:01

hehe, dør litt av disse uttalelsene.. :p

Lena

05.02.2010 kl.17:02

fin blogg du har:)

Tonje andersen

05.02.2010 kl.17:03

Herregud... jeg blir nesten trist av å lese hvordan menn tenker :( Jeg har hatt en eneste kjæreste i hele mitt liv, han gjorde det slutt pga en annen jente, å for noen uker siden, fikk jeg bekreftet det jeg lenge har gått å trodd, men som han har nektet på. Han var utro. Det er den vondeste følelsen jeg noen gang har hatt i hele mitt liv. Man føler seg dårlig, som et 0. Jeg hater han for det, og kommer aldri til å klare å tilgi han. Han har ødelagt den delen av meg, der det kommer til å stole på folk. Jeg kommer aldri igjen til å klare å stole på et mannfolk.

Det verste er, at når jeg skulle ut med venninner, ble han kjempesur, for han klarte ikke stole på meg, for han hadde blitt såret pga utroskap før. Utroskap var det kvalmeste og verste han visste.

Haha, mannfolk..

kadust

05.02.2010 kl.17:03

Jeg ville heller vært elskerinnen. Jeg har vært uviten kjæreste selv, og jeg takler det ikke. Jeg hater menn, egentlig.

Kristin

05.02.2010 kl.17:05

Opplevd noe sånn ja! Huff... Menn!

Chris

05.02.2010 kl.17:06

Damer er minst like mye utro som mannfolkene , og mest sannsynlig av nøyaktig de samme årsakene.. Har flere kompiser i midten av 20 årene som knuller rundt på gifte kvinner i 40 årene "som ikke får seg noe hjemme".

Rebecca Eugenie

05.02.2010 kl.17:39

Chris:

Ja, det har du helt rett i. Og det er like forkastelig!

Tove Helene

05.02.2010 kl.21:33

har vært den uvitende kjæresten, og jeg har vært den "andre" men trakk meg vekk så fort jeg fikk vite det var en annen dame i bildet..

en gang utro, alltid utro er et ordtak jeg tror på.. Utroskap er for min del det værste besviket noen kan gjøre...

Burde vært skuddpremie på utro menn!!!

Det samme med jenter som er utro for den del...! Er ikke noe bedre det

Alban

06.02.2010 kl.12:32

Dette her går begge veier yo!

''Menn er skapt til å være utro'', gidd å la din frustrasjon gå utover oss alle i en eller annen ''kill em all''-blogginnlegg etter at du har sett på en episode av Dr.Phil, der de har fremstilt ca. 10-20 mennesker av verdensbefolkningen. hehehe :P

Tror både gutter og jenter er dritsleipe på det området der. Selv har jeg møtt flere jenter som har vært utro, enn omvendt. ^.^

Katrine

06.02.2010 kl.21:44

Det er helt sykt at folk kan komme med sånne uttaleser! Det er aldri greit å holde på med en annen bak din ektefelles/kjærestes rygg! ALDRI! Det finnes ingen unnskyldninger, man har vel giftet seg fordi man elsker personen? Ikke fordi man tror den skal holde seg evig ung?

Andrea;)

07.02.2010 kl.16:16

Hore ho dær, Det e joo et ekte bilde bare sensorert bilde!

ExiledAlien

08.06.2010 kl.08:34

Dersom du faktisk hadde hørt etter og prøvd å forstå hva mannen sa så ville du fått med deg at han ikke sa det er i menns natur å være utro, men snarere at det ikke er i menneskets natur å være monogame. Han refererte samtidig til forskningsarbeider gjort av flere antropologer, hvorpå Dr.Phil nonchalant byttet tema ettersom han ikke kunne ugyldiggjøre uttalelsen basert på solide kildehenvisninger.

Faktum er at monogame forhold ikke er naturlig, men snarere en menneskelig oppfinnelse basert på forestillinger om moralitet som opprinnelig ble satt frem av enkeltindivider. Sier jeg her at det er greit å rote rundt og pule alt som går på to bein? Slett ikke, men jeg sier at det ikke er i vår natur å være monogame. Der er en forskjell, og jeg vil tro du er i stand til å se forskjellen dersom du tenker deg om.

Enhver dyreart - mennesket inkludert - på planeten eksisterer kun for å føre sine gener videre. Det er alt. At vi mennesker har utviklet tankesett som gjør oss i stand til å sette oss over vår basiske natur er vel og bra, og for oss er det naturlig å gjøre det, men det forandrer ikke på det faktum at seksualmoral er idéer som riktignok er blitt endret i tidenes løp, men som også er menneskelige idéer.

Det monogame ekteskapet ble i sin tid innført med tvang i en eller annen sumerisk bystat (husker ikke hvilken her og nå) som et ledd i befolkningskontroll, og er siden blitt hengende ved oss. Er det en uting? Slett ikke, det er bra for våre barn å ha begge sine foreldre til stede gjennom oppveksten fordi det tar såpass lang tid før våre barn er i stand til å stå på egne ben, men likefullt betyr ikke det at det er med dette i mente at vi er fra naturen sin side. Naturen bryr seg overhodet ikke om hvordan vi lever eller hvordan vi forteer oss i vårt seksualliv.

Og til dere som ønsker skuddpremie og kjemisk kastrasjon for utro menn (og kvinner for den saks skyld) kan jeg bare si; javel? Virkelig? Mener dere altså at det er en passende straff for et slikt overtramp? Det har vist seg gjentatte ganger gjennom vår historie at denne mentaliteten med "et øye for et øye..." er dårlig strategi som ikke virker og som kun avler stadig mer vold.

Andreas

08.09.2010 kl.01:01

Trofaste kvinner er alle like.

De tenker bare på å være trofaste, aldri på sine menn.

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits