REBECCA EUGENIE

7

*** MØKKA MØDRE & JÆVEL FEDRE! ***

  • 04.01.2011, 23:04
  • //
  • Blogg

Når man skal adoptere et barn må de ventene foreldrene igjennom en hel masse prøver. De må testets ut i hue og ræva om de er bra nok til å være foreldre. Det er ikke en ting som ikke blir sjekket om disse menneske om de "gode" nok til å ta seg av et barn, ikke bare i begynnelsen av livet til barnet, men hele livet til dette adopterte menneske. Og det er egentlig veldig godt å vite.

Slik er det dessverre ikke hos dem som kan få barn på den naturlige måten. Her kan hvem som helst få barn, bare jenta har lært seg å sprike og gutten har fått til en sædavgang. Vips så er dere foreldre!

Å være mor eller far, er ikke noe man er ferdig med etter noen få år.
Nei, da du tok det valget å lage dette barnet, sa du ja til å være foreldre resten av livet ditt. Derfor blir jeg så forbanna når jeg hører hvor mange drittforeldre det finnes der ute. Jeg tror som min mor, at etter endt liv må vi alle stå til regnskap for hva vi gjorde i vårt levende liv.
Da blir de gode ting du har godt i livet, satt imot de dårlige. Jeg kan ikke fatte at noen da har lyst til å stå der å fortelle at du valgte å støte bort din sønn fordi du ikke likte den veien han valgt i livet.
Eller at du nektet kontakt med din datter, og hennes barn fordi hun giftet seg med en du ikke likte. Og det finnes mange som må stå å forklare hvorfor de glemte bort de barna de fikk i første ekteskap, når man fikk ny familie et annet sted.

Man skulle gjerne vært en flue på veggen der når disse møkka mødrene eller jævel fedrene må forklare hvorfor....! Hvorfor gjorde du det mot ditt barn? Din sønn, din datter!

 
7 kommentarer

Veronica S

04.01.2011 kl.23:13

Heldig er jeg med min mamma, det står værre til med farsiden liksom.. enkelte mennesker skulle ikke hatt lov til å ha barn eller kalle seg foreldre!

Bundy Dick

05.01.2011 kl.00:01

Nei slikt er ille gæent da...

Marita Solheim

05.01.2011 kl.14:23

Jeg er enig med deg i det du sier!

Noen skulle vært fratatt rettigheten med å være foreldre. Barnevernet gjør utrolig mange feilskritt.

Linn Miriam

05.01.2011 kl.14:24

Enig med deg ;)

Trudy

05.01.2011 kl.14:30

Møkkamødre og jævelfedre. "Møkka mødre" gir ingen mening. Å møkke er noe man gjør i stallen, så jeg ser for meg en haug med mødre som ligger i stallen og har blitt møkka.
Dessverre er det ikke alle som blir like gode foreldre og det irriterer meg like mye som det tydeligvis irriterer deg. Så mye barnemishandling og alt det du nevner som er ute å går, det er kvalmt. Føler barnevernet plager de gode foreldrene (har et par venner som har hatt barnevernet på nakken, fint uten grunn) mens de som faktisk virkelig er ekkel med barna sine, de slipper unna. Satt det på spissen, såklart.

madde90 :)

05.01.2011 kl.17:45

Ja, det er mange som ikke klarer å ta vare på ungene sine desverre :( Ikke en bra situasjon i det hele tatt! Skulle vært en type kontroll på foreldre som har fått barn på vanlig vis også ja!

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits