REBECCA EUGENIE

3

REBECCA SKAL PÅ BALL IDAG!!

  • 08.01.2011, 13:25
  • //
  • Blogg

Rebecca skal på ball!! ♥
Nå er kjolen klar, skoene venter på at mine føtter skal hoppe i dem, sminken skal legges, kroppen dusjes, håret og negler fikses og nervene senkes.

Jeg gleder meg stort. Kjolen har jeg hatt siden november, så det blir spennende å vise dere den etterpå. Jeg velger å ikke si noen ting om den, eller mitt antrekk i kveld forøvrig.
Jeg kan ikke skryte av at det ble så mye søvn i natt, men jeg er allikevel klar for en fantastisk årsfest!

Jeg har jo vært på 2 slike ball før, og det er absolutt en flott fest jeg er glad for å kunne delta på. Alle jenter liker å kunne kle seg i vakre kjoler, pynte seg som prinsesser og feire med stil. Og ikke minst se på de kjekke soldatene i sin flotte uniform. Jeg gleder meg, til mat, til å være med gode venner, pynte meg og ta masse bilder jeg kan vise dere kvelden min som jeg har gledet meg til lenge.

Vi skal sove der ballet skal foregå, Oslo Plaza. Så jeg skal huske å ta masse bilder av ordning, middag, antrekk og nachspiel! Nå må jeg hoppe kroppen i dusjen, jeg kjenner jeg begynner å få litt dårlig tid (selv om jeg ikke har det) - det tar tid for en dame å gjøre seg vakker! Haha.

rsball2009 027

Dette var ballet i 2009, veldig koselig! Da var kjolen svart og hvit ;) Ps: Det er min kjære onkel i bakgrunnen.

Følg med, bilder kommer! ♥

3 kommentarer

Solveig Kristine

08.01.2011 kl.13:40

vakker kjole! :)

Rebecca Eugenie

08.01.2011 kl.14:06

Solveig Kristine:

Tusen takk, men du må se den jeg skal ha idag:)

louisevuitton

09.01.2011 kl.13:16

Hei vennen! Tenkte jeg skulle legge ut en link til bloggen din på bloggen min, men skjønner ikke hvordan jeg legger ut linker :S Jeg er nok fortsatt litt blond :p ♥

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits