REBECCA EUGENIE

11

@@@ NÅR SYMPATI GÅR OVER TIL IRRITASJON! @@@

  • 27.01.2011, 20:07
  • //
  • Blogg

For endel år siden var jeg i min favorittby London, der i en butikk hørte jeg en sang som jeg falt pladask for. Jeg fikk ikke med meg hva den het, men damen som sang, sang om blødende kjærlighet. Noen måneder senere kom denne sangen til Norge, da fant jeg ut at den het Bleeding Love med Leona Lewis.

Det tok ikke lange tiden fra jeg elsket denne sangen, til at jeg ble irritert over å høre på den. Det hadde ikke noe med sangen å gjøre, men av den grunnen at den her i Norge ble overspilt. På enhver radiokanal, i enhver butikk, overalt ble denne låten spilt om og om igjen. Til slutt ble jeg kvalm av å høre på den!

Sånn er det med det meste, hvis det blir ovedrevet går det over til irritasjon eller verre. Tenk deg selv, du er veldig glad i kyllingkebab, men etter å ha spist kun kyllingkebab i 3 måneder blir du nok kvalm av tanken på å noen gang spise det igjen.

Så hvorfor driver da norsk presse å la vår sympati gå over til irritasjon? Hvorfor må de overdrive en sak så veldig at man blir kvalm av å høre om den? Nå om dagen er det saken om den "papirløse" Maria Amelie, som blir overdrevet. Ikke en avis, nyhetsbyrå, nettside er uten en eller annet sak om denne jenta og hennes kjæreste. Og vi ser at den sympatien det norske folk hadde i begynnelsen, har sunket drastisk. Folk sin sympati, har gått over til irritasjon. Hvorfor blir noen saker så overdrevet?

Hvordan påvirker denne saken og pressens håndtering av denne saken deg?
11 kommentarer

www.ahl.blogg.no

27.01.2011 kl.20:15

Jeg er drittlei av å høre om henne. Rett og slett. Ikke at jeg hadde så mye sympati for henne først heller...

Kjenner meg så alt for godt igjen i det du skriver om sangen! Haha herregud, har hørt litt på radio med ipod i det siste, og de spiller et titalls sanger igjen igjen igjen. Spesielt Rihanna... JIIISES.

kentras

27.01.2011 kl.20:28

Helt enig...de klarer å vri sympati over til det motsatte.

guronm

27.01.2011 kl.20:40

Skjønne veldi godt ka du meine. det skrives opp og i mente om en enkelt sak når man veit at det finns vældi mange andre som har det på akkurat samme måte som Maria Amelie.

Hadde åsså sympati førr ho e starten, men blir iritert no ja når eg les om det.

Har åsså hatt sanga eg elske men som eg e blitt møkka lei etter å ha hørt dem overalt x antall gang.

En av få sanga eg fortsatt ikkje e lei e Jason Mraz med I'm yours, uvisst kofførr egentli førr den e virkeli blitt spellt maaaaaaaaaaaaaange gang.

Ugla

27.01.2011 kl.20:41

Skjønner godt hva du mener! Er helt enig med deg i det med sangen også, + flere som jeg har gått fra å ha hørt tilfeldig og elsket, til å ha hørt hele tiden - og da holdt på å bli gal av den. Norsk presse er ikke noe flink på å vurdere leserinteressen. De tenker, hmm, ja dette likte jo folk - og drar det ut lengst mulig, bruker det som trekkplaster de dagene det ikke egentlig er noe nytt, og gjør det større enn det er når det ER noe nytt. Maria Amelie er et godt eksempel på nettopp dette!

ida

27.01.2011 kl.21:40

fin blogg<3

Synskepeggy

27.01.2011 kl.21:49

Marie Amelie må passe på å holde seg i rampelyset,mediene har antakelig fått streng sensur fra henne selv,det gikk ikke mange minuttene med henne på skjermen før jeg forsto hele hennes plan.Samtidig som hun skulle ha "sympati" så skulle hun også promotere boka si,gratis reklame for flere mill må jeg si var en av hennes geniale planer,imponerende.Hilsen synskepeggy

Rebecca Eugenie

27.01.2011 kl.21:50

ida: Tusen takk Ida! :D

Rebecca Eugenie

27.01.2011 kl.21:51

Synskepeggy: Takk for fin kommentar!

Meg det! ; )

27.01.2011 kl.22:02

Herregud, tenkte på detta for, like, 20 minutter sia. At nå begynte jeg å bli rimelig lei hele Maria Amanda saken. Og skjønner heelt hva du mener. For eksempel om jeg finner en utroolig fin sang, så tør jeg ikke ta den med på CDen i bilen, for jeg er redd for å gå lei xd

Men så utrolig fin blogg du har! DIGGA headeren din! :D

Rebecca Eugenie

27.01.2011 kl.22:23

Meg det! ; ): Tusen takk for det! :D Så hyggelig kommentar! :)

Klem*

28.01.2011 kl.08:27

Hei. Jeg er faktisk enig med deg. Det er så irriterende når man hører på radioen og de spiller de samme sangene. Og de må overdrive alt.

Jeg er vel egentlig lei av og høre om henne. Det er vel noen andre saker som er viktigere enn henne.

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits