REBECCA EUGENIE

0

For en fin dag... Gratulerer lille!!

  • 01.08.2012, 17:38
  • //
  • Blogg

Hei alle sammen! 
Idag har vært en ganske travel, men fin dag.

Sto opp i 11-tiden med Bellami. Da satte vi oss ned ved vårt nye spisebord, Bella i sin nye Tripp-trapp stol og spiste nydelig frokost.
Det var så koselig. Der satte vi å snakket, og koste oss ordentlig før dagen startet for fullt.
Vet dere hva? Idag var badet HELT ferdig flislagt, og i morgen kommer dusjen. Jippi!!! 

Nå begynner alt virkelig å ta form. I tillegg har jeg og Annicka ryddet hele kontoret mens Bella sov. Juhu.
Nå skal jeg straks lage middag før kvelden nærmer seg.Jeg må selvfølgelig også gratulere verdens vakreste lille prinsesse med 9 mndsdagen!! 
Fineste jenta vår som blir så stor. Tenk at for 18 mnd siden så fikk jeg vite at jeg var gravid. Og nå sitter jeg her som verdens lykkeligste mamma til verdens nydeligste Anabelle. 
Alt det som har skjedd på disse 9 månedene er fantastisk. For Anabelle krabber fint nå, og går rundt på alt. Hun bruker stoler, leker og oss til å komme seg avgårde overalt. 
Alle spår at Bella går veldig tidlig, hehe. Jeg er så stolt. I tillegg prater hun så masse om dagen. Flere tydelige ord og større forståelse for alt. 
Om dagen så er gjemsel, sang og leking kjempemorro. Store fine jenta mi. (Som tilogmed vinker hadet til folk!) Nydeligste... ♥Reklame. Trykk HER//

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits