REBECCA EUGENIE

0

TID FOR MIN HUD OG KROPP!

  • 24.04.2014, 23:13
  • //
  • Blogg

Dagen i dag begynte helt perfekt!
Jeg hadde ikke bare 1 behandling, men 2 herlige behandlinger på mitt favorittselvpleiested Din Hud & Kropp på Holter. Nå er det ikke mange dager til jeg reiser, og der borte finnes det sikkert millioner av skjønnhetssalonger. Men for å være ærlig så stoler jeg ikke på noen andre en Pia og Connie lengre. Jeg har vært borti for mange useriøse aktører. 
Så idag ble neglene og vippene fikset for tur. Og jeg regner med at de holder seg ganske så pene til jeg kommer hjem igjen om ca. 3 mnd.

Jeg har gelénegler over mine egne negler. Dette gjør mine egne negler tykkere, og mer solide. De blir ikke skarpe ved bleieskift el.

Pia på Din Hud & Kropp fikset idag en lett fransk manikyr på mine idag. Jeg liker det best!Vippene mine er 3D vipper. Disse er myke, lange, og nesten vedikeholdsfrie. Og det beste av alt er at du føler deg fresh når du våkner om morgenen.
Ingen sminke, men flotte lange vipper.


De er vakre, ikke sant? Tette, lange, mye sorte vipper. #gottoloveit


Din Hud & Kropp ligger på Holter i Nannestad. De har kunder fra Majorstuen, Bærum, Sandvika, ja, fra hele Oslo og omgjeng. 

Holter ligger ca. 20 min fra Skedsmo, 15 min fra Jessheim og 20 min fra Gardemoen.

Med priser som er halvt av hva du betaler for i Oslo, herlig service og de beste pleierne. Så kan ikke jeg skjønne at det er i hele tatt noen valg hvor du skal ta de neste velværetime. ;)

Trykk HER  for å komme inn på deres nettside. Ta gjerne å sjekk priser og kvalitet opp mot andre salonger.  


Sponset

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits