REBECCA EUGENIE

0

SIDEN SIST

  • 05.04.2015, 22:11
  • //
  • Blogg

Hei dere! 

Noen ganger så får jeg lyst til å skrive til dere. Spesielt når hjertet mitt snart sprekker.
Det er så mye jeg gleder meg til.. Det er så mye vi har å gjøre!

Idag kom vi hjem fra påskeferie. Vi har hatt en fantastisk tur til hytta, med masse sprell som hver eneste gang vi er der.
Vi har bygget ferdig og innredet nytt anneks der, så nå kan vår lille nydelige familie ha et eget rom som bare er vårt ♥
Hytta er vårt fristed, og et sted vi virkelig nyter livet. Vi leker, vi snakker, vi ler og har det vanvittig gøy som den storfamilien vi er. Det er den beste følelsen.

Men nå er vi hjemme, og nå skal vi glede oss til mye nytt. Vi har kjøpt et nytt hus, solgt et hus og vi overtar vårt nye om bare 1 uke. Wææh.
*Sommerfugler i magen!*
Jeg innreder, maler, klargjør og gleder meg oppi hodet mitt. Det er så mye jeg vil gjøre NÅ. Som jeg må vente litt til på.
Herregud. Nå skjer det snart. Jeg hater ventetider. Og nå er det mange ting å vente på.

Jeg kommer selvfølgelig til å blogge mer fremover. For jeg må jo vise dere alt jeg er så stolt av. ♥ Jeg har mistet en liten del av meg selv nå som jeg ikke blogger lengre, og derfor ønsker jeg å starte igjen. Hvertfall litt. For å vise en del av meg som bare er meg, om dere skjønner? 
Bloggen har jo alltid vist hvem jeg er. Og her er et sted jeg kan være 100% ærlig, åpen og uredd. Jeg skal nemlig innrømme såpass at jeg har latt noen ødelegge for meg i meget lang tid. De har gjort at jeg har blitt usikker på meg selv. Og det får de rett og slett ikke lov til lengre.

Jeg har ingenting å skjule. Ingenting å være redd for. Jeg er min egen sjef, og jeg vet hvor sterk jeg kan være.
Ingen skal få knekke meg. Livet er for kort til å ikke ta på seg gladtrusa (som min datter kaller den!) Hun er min lille lykkeklovn. ♥
Så nå skal jeg på med gladtrusa. Livet smiler. Nå skal dere få se meg smile igjen, om dere fortsatt vil følge meg. 

Mitt første smil; med nye briller! (Jeg hadde visst skjeve hornhinner og var nærsynt. Kanskje jeg ikke trenger å få så vondt i hodet lengre nå, hehe?) BrilleBeccy på Nordbysenteret på lunsj med min mann ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits