REBECCA EUGENIE

0

10 TING DU IKKE M GJRE

  • 17.04.2017, 18:23
  • //
  • Blogg

Hver eneste dag får vi artikler på hva man ikke skal gjøre.

Det florerer av artikler om hva man ikke skal dele av seg selv. Hvor mange ganger har jeg ikke hørt hvor teite vi bloggere er som deler alt om oss selv. Tar bilder av mat, barna våre, deler bilder av kjærester og personlige hendelser.

Herregud så teit av meg. Hvem er jeg som gjør slikt?
Vet dere hva jeg synes er teit? Lister om hva man bør og ikke bør gjøre. Skrevet av personer som føler at det å dele livet sitt på sosiale medier er det mest slitsomme og mest irriterende som finnes.

Hvorfor skal man ikke få dele hva man selv ønsker på sin Facebook, blogg eller Instagram? Det er jo en arena man kan få lov til å dele det man er stolt av, meningene sine, bilder av sine kjære. Og hvis dette er så forferdelig irriterende så la nå for guds skyld være å se på det. Scroll deg forbi det. Det er virkelig ikke verre!

Jeg elsker å skrive. Jeg liker å dele bilder, skrive meninger, være ærlig og faktisk dele av meg selv. Hvorfor skal jeg følge en liste over 10 ting man ikke bør gjøre på sosiale medier? Jeg gjør da hva søren jeg vil, jeg trenger ingen besserwisser til å gi meg tillatelse for hva jeg kan eller ikke kan skrive.

Vil du ikke lese, gå ut. Vil du ikke se bildene, slutt å følg meg. Synes du jeg er irriterende og selvopptatt, slett meg som venn (!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Flg meg p Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits