REBECCA EUGENIE

1

PALL MALL UTEN FILTER......

  • 13.05.2017, 17:41
  • //
  • Blogg

Jeg og noen venner ble sittende å snakke om fedre her for noen dagen siden. Om gode fedre og om forferdelige fedre.
Noen hadde veldig gode minner, andre klarte bare å huske de negative sidene. 
Min mor (som virkelig elsket sin far) fortalte en historie om at når hun var liten, var det hennes jobb å gå i kiosken ned i gata, men en lapp hvor det sto 20 Pall Mall uten filter. Et minne som hun husker som et godt minne. Da hun var så "stor" at hun kunne gjøre en slik tjeneste for sin far.

Jeg ble liggende å tenke på dette i natt.... Pall Mall UTEN filter (!) 
Tenk hvor digg det hadde vært å være det. Nå tenker ikke jeg på en tjuepakning med sigaretter, men helt uten filter!!!!
Bare tenk hvor mye bedre mine blogginnlegg hadde vært! Jeg hadde nok vært på toppen av bloggNorge hvis jeg begynte å skrive mine innlegg uten filter. Hvis hele historier uten at jeg behersker meg og tar hensyn kom ut her på disse linjene, hadde jeg nok fått nok lesere som hadde sittet i sjokk. 
Så utrolig befriende det hadde vært for meg, så utrolig pinlig det hadde vært for deg/dere som mine sanne innlegg hadde handlet om. 

Det er der jeg sitter nå å tenker, hva er mest verdt for meg? Penger og berømmelse, eller verdighet? Blogg er penger, masse penger! Og det er faktisk enkelt å tjene de pengene, hvis du er villig til å kaste andre under bussen. Jeg vet jo at andre har gjort det mot meg uten å nøle, så ja.....
Tenke, tenke, tenke.......

Hvem kan jeg leve med? Beccy med eller uten filter? 

Én kommentar

13.05.2017 kl.22:52

Uten filter,ellers bli det mye gjetting og en skjønner egentlig ingen ting...

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits