REBECCA EUGENIE

0

FULLSTENDIG KNEKT OPP...

  • 16.05.2017, 20:25
  • //
  • Blogg

Jeg har vært på litt av en rundtur idag. Vi startet dagen ganske tidlig egentlig. 
Hoppet kroppen min inn i dusjen, og kledde på meg noe annet enn pysj.. 

Jeg skulle knekkes. Og det var altfor lenge siden. For alt knakk, Jens synes jeg hørtes verre ut enn èn dame på 90 år. 
Men det var den beste følelsen i verden å endelig komme til kiropraktoren min. Alt stress, og hodepine forsvinner etter et par knekk og litt massasje hos han. Amazing. Om du har vondter så anbefaler jeg Klinikk for alle på det sterkeste. ♥

Og så over til noe litt pinlig. I morgen er det jo som kjent 17. mai. Alle har vel vært superflinke å ordne til denne dagen. Men ikke Rebecca, for Rebecca begynte å skulle finne frem dette kl. 01.30 igår natt. Imens huset sover skal jeg rote meg frem til alle delene av festdrakten min. Men skjorta er ikke å finne (!) Jeg tuller ikke. Den er borte. (Helt sikkert i rotet og kaoset mitt et sted) 
Så det ender jo med at jeg må hastekjøpe en ny skjorte så jeg faktisk har noe inni festdrakta i morgen. Ungene har jeg ordnet til for lenge siden, men meg selv - neida. 

Skjorte er nå på plass, og noen antrekk til konfirmasjonen neste uke. Vi klarte også å klemme inn en lunsj på Mirabel. 
Og når det var tid for å hente mine minions, så høljet regnet ned på meg. Jeg ble stående ute å skravle med en far lenge, mens ungene lekte litt i skogen utenfor barnehagen. Regn har jo aldri stoppet noen barn før. 
Men jeg hadde ikke helt planlagt å stå der i wet pink t-shirt i regnet... Håret mitt hang ned som en våt møkkete mopp (selv om det var nyvasket) og skoene var litt slitne... 

Nå sitter jeg litt mer behagelig antrukket, med håret til alle kanter. Jenter kan vel relatere til når håret tørker etter regn? 
Planen nå er å faktisk stryke noen skjorter, legge frem til i morgen og være litt mer rutinert enn jeg har vært til nå. Kan man skylde på mammatåke? 
I think not... Jeg er bare håpløs ! 


Love you all ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits