REBECCA EUGENIE

1

HVEM ER VINNEREN AV MELODI GRAND PRIX?

  • 18.05.2017, 15:18
  • //
  • Blogg

På lørdag gikk den årlige begivenheten Melodi Grand Prix av stabelen. Og som tradisjonen tro, satt jeg benket foran tvn.
Jeg er en fan av dette programmet, og er ikke flau over å si det engang.

I år gikk seieren til den stillfarende balladen fra Portugal, med den litt spesielle sangeren Salvador Sobral. Vant rett låt?
Selv om den vakre balladen gikk av med seieren og fikk pokal, heder og ære - er det den som er vinneren?

Eller er den riktige vinneren av denne musikkonkurransen den låten/sangen som verden synger, nynner, husker og laster ned. 
Når du skal nevne en Melodifestival sang, så kommer du som alle andre med låter som, Diggiloo diggley, Fairytale, Halleluljah, Waterloo, Save all your kisses for me, Fly on the wings of love osv. Alle "enkle" låter som du kan synge med på. 

Vinneren fra Portugal, Salvador Sobral, gikk hardt ut mot nåtidens "fast-food" musikk i vinnertalen sin, og mente at det nå var på tide å ta tilbake musikken. 
Det er jo da vel og bra, men.... Når jeg idag satt å nynnet for meg selv, så var det ikke vinnerlåten jeg nynnet på.
Nei, uansett hvor vakker melodien var, klarer jeg ikke å huske den. 

De jeg nynner på er de enkle, fengende låtene som kan kalles "fast-food" låter. Det er de som du kommer til å høre på radioen i sommer, det er de som spilles på uterestauranten i syden og det er de som du husker. Så, hvem er det egentlig som vant? 


 

Én kommentar

18.05.2017 kl.16:18

Jeg synes den var dritkjedelig

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits