hits

REBECCA EUGENIE

1

HIT ELLER SHIT!

  • 16.04.2018, 20:25
  • //
  • Blogg

Vi lever oppi dette nå. Det er ingen veien utenom.

HIT

Snøsmelting. Vi ser endelig en ende på denne ekstreme vinteren. Vi ser snøen smelter langs veiene, vi hører den smelter i takrenner og vi ser små tegn av vår, deilig vår. Det blir jeg veldig glad av.

SHIT

Snøsmelting. Vinter smelter, alt av møkk kommer frem. Vinteren er god til å kamuflere. Den gjør selv de styggeste ting, hvite, vakre og glitrende. For snø er jo meget pen. Men nå forsvinner den.
Det er jo hyggelig å se all hundeshiten som gror frem der snøen forsvinner. Alle disse som bare kastet litt søppel i snøen. Borte vekk. Vel, den er ikke det. Den er der. I verste velgående. Korker, sjokoladepapir, matrester. Mmm.

La oss ikke nevne den vårlige lukten av søppel, råtten snø (for den gir fra seg en meget spesiell lukt) og bæsj. Ikke bare synes den endelig, den kan luktes.
Akkurat som snøen hevner seg; Jasså, du er lei meg ja. Men da skal jeg smeltes med stil. Jeg skal stinke så drit så nå kan du angre.
Og uansett hvor du tråkker så sklir du på grusen eller tråkker rett i den myke gjørma. For det passer jo suverent med de lyse freshe vårskoa du har siklet på hele vinteren. For å ikke snakke om de våte klærne du får hjem fra SFO og bhg hver dag.

Men. Dette må vi gjennom for at våren skal vise seg fra sin beste side. Våren er nemlig ikke bare vakker og våt. Den er er også full av yesterdays garbage.

n kommentar

Victoria Larsen

16.04.2018 kl.22:23

Det er sant! Men, vil faktisk heller ha mkk og saule enn sn ;-) God kveld!

Skriv en ny kommentar

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Flg meg p Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign