hits

REBECCA EUGENIE

3

I like big balls, and I can not lie...

 • 31.01.2009, 13:26
 • //
 • Blogg
Det der hørtes sikkert helt forjævlig ut? hehe..
Men det jeg skulle frem til, er at jeg liker store Ball. Idag er dagen, hvor jeg virkelig kan pynte med med glitter og stas. Jeg håper på å få tatt endel bilder i dag, men det er ikke like enkelt bestandig... Jeg skal gjøre så godt jeg kan da!
Nå skal jeg hoppe i dusjen, og begynne prosjelt: Se-bra-ut-til-det-store-militær-ballet!
Kryss fingrene for meg.. <3

10

LOVING ME IS A DIRTY JOB BUT SOMEBODY'S GOTTA DO IT!

 • 31.01.2009, 01:05
 • //
 • Blogg
peusw5xfz3laexkbzfytg

atfey3ksb9vq2za3dtwxq

4

Let the sunshine in..

 • 30.01.2009, 22:20
 • //
 • Blogg
Da var det endelig helg..! Mange av dere er sikkert på byen, på kino eller noe slikt nå - mens jeg venter på at middagen som samboeren min lager til meg skal bli ferdig. Jeg fikk akkurat en kopp te med kokkos, mm. Idag har vært en strålende dag!
Jobben gikk som smurt, og som vanlig på fredag ettermiddag blir alle en smule fnisete og tuller om alt.. Navn som aldri ville vært morsomme ellers dukker opp og blir noe man ler av i flere minutter, slik som dette tilfellet jeg hadde istad: Eirik Ludder-Larsen! Når jeg sa det kom det en stemme bak meg som sa, godt det ikke var en jente. Det ville vært kjedelig å hete Emma Ludder-Larsen. Det blir jo det mest brukte navnet på skolen da, så man blir jo populær, og all PR er god PR ikke sant?
Etter jobb, fnising og endeløse kopper med te for å helbrede halsen skulle jeg møte min mormor på Oslo City, for vi skulle handle smykker til ballet i morgen. Jeg har den mest omtenksomme, snille og herligste mormoren i hele verden, og ikke fordi jeg fikk smykker, men fordi hun alltid stiller opp for meg og alle andre rundt henne.
Hun er et fantastisk menneske som fortjener alt godt her i verden.. Hun lever virkelig for familien sin.. Det er pga mormor og morfar at familien min er så sammensveiset som den er..

Jeg fant noen nydelige strass-smykker (glitrende) som passer til både sko og veske. Da var jeg kjempefornøyd! Nå
er jeg klar for ballet, hvertfall så klar jeg kan få blitt. Et før-ballet-bilde kommer selvfølgelig i morgen! Apropos bilde, jeg lovet at jeg skulle ta bilde i solariumet neste gang jeg var der.
Jeg lå der idag, i nesten en halvtime.. Utrolig deilig å føle at du blir varm i kroppen og at du egentlig har mest lyst til å bestille deg en paraply-drink, problemet er at denne gode drinken fryser før du tråkker på utsiden av døra.. For her i lille Norge sparer vi godt på varmen!
Nå blir det vel snart filmtid, middagstid og bloggingstid igjen etterpå.. Håper alle har en morsom fredag!

blogg 3001 007
Deilig å kjenne at solen tar..
6

Gyldne sko

 • 30.01.2009, 09:03
 • //
 • Blogg
Skokasteren har fått sitt eget monument, er det å lese i forskjellige nyhetskanaler.
Dette er den 29 år gamle journalisten Muntazer al-Zaidi som får denne hyllesten etter at han kastet begge sine sko etter George W. Bush og ropt at han var en hund.
Det var under George W. Bush sitt avskjedsbesøk i Bagdad Irak i desember 2008 dette skjedde. Skokasteren sitter nå i fengsel for angrepet, og risikerer 15 år fengsel.

Det Irakiske folk er så stolt av sin skokaster og har satt så pris på hva han har gjort for folket, så de har valgt å gi han et monument som takk for innsatsen. 
Dette monumentet er laget av bronse, veier et og et halv tonn og er formet som en enorm sko.

Jeg regner med at den kostet en dinar eller to?
Så da er det jo tydelig at dette krigsherjede landet i Midtøsten har mer enn nok penger til å forsørge sine innbyggere og bygge opp landet sitt, siden de kan sløse bort penger på slikt tull.
Da håper jeg virkelig at ikke et øre av mine skattepenger blir sendt ditt.

1233287798119279
1

Ja, jeg er Frøken Fryd..

 • 29.01.2009, 23:25
 • //
 • Blogg
Nå roper sengen på blondie snart merker jeg.. Dette tilogmed etter at jeg sovnet til Friends på sofaen istad. Det tar på med lange uker, hehe. Igår hadde vi konkurranse igjen, og idag ble vi kalt inn til møte for å vite resultatet.
Jeg og to andre kolleger fikk beskjed om å stille opp oss på rekke for premie, som igjen var kinobillett. Det passer meg superbra at jeg vinner kinobilletter for er det noe jeg elsker er det å sitte på kino.. <3
Det er jo litt merkelig at lille Frøken Fryd (som marthe på jobben kaller meg) får til denne jobben så bra. Jeg tror nemlig ikke så mange har troen på meg når det kommer til datateknisk eller elektriske ting, noe som kan skyldes hårfargen min tror jeg, hehe.
På t-banen hjem satt jeg med Ipoden på fullt med jakken med katteørene på over hodet, noe som fikk meg til å sove halve turen hjem. Å gynge etter en lang arbeidsdag får de fleste på t-banen til å gni seg litt i øynene, akkurat som John Blund tok seg en tur til Kaldbakken eller noe.. Mye rart og morsomt å se på t-banen hver dag, haha..

img1139bgarage


Jeg lovte dere at jeg skulle ta et solariumsbilde, men slik ble det ikke idag! Mamma gadd rett og slett ikke vente i 20 min på at en seng skulle bli ledig, synes dere ikke synd på meg? Derfor ble jeg enig med Greger at vi skulle ta sol i morgen, da blir det nok et bilde eller to.
Jeg har nesten akkurat kommet hjem fra et iskaldt valpekurs i Lillestrøm, og det var like moro som vanlig. Det er så moro for jeg merker så godt resultater på min lille redde Gizmo. Jeg kan ikke si at Dorisjenta var like flink idag, hun var mer opptatt av å fange sin egen hale mens hun slenger seg i bakken og lager rare lyder. Hu er skjønn da, men idag igjen fikk hun tittelen klassens klovn av meg.
God natt til alle store og små, blogges veldig snart.. <3

22921944087d7a7b9e3ab

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign