hits

REBECCA EUGENIE

0

LEI AV Å IKKE BLI TATT PÅ ALVOR

 • 29.01.2015, 21:17
 • //
 • Blogg

Nå har jeg vært veldig syk siden forrige onsdag. Det har vært så ille at jeg ble sendt hjem med feber forrige fredag, og borte fra jobben jeg elsker store deler av denne uken.

De som kjenner meg vet at jeg ikke blir hjemme for en flis i fingeren, så når jeg nå på tirsdag denne uken bestilte legetime så var det fordi jeg var skikkelig dårlig. Jeg ble bare sendt hjem med beskjed om influensa, og mulig halsbetennelse med beskjed om at jeg burde drikke mye vann og ta paracet. Selv om jeg ikke klarer å svelge mitt eget spytt. Jeg dro hjem den tirsdagen å følte at jeg ikke ble tatt på alvor. For jeg var faktisk skikkelig dårlig.

Idag orket jeg ikke mer. Når jeg ikke har spist på 1 uke og i tillegg hadde høy feber og ikke klarte å ta meg av barna mine - da var det nok. Jeg gråt lenge til mamma og fortalte hvor dårlig jeg følte meg. Hun ba meg ringe legevakt, noe jeg egentlig ikke ønsket siden jeg hadde så dårlig erfaring med det fra før. Men jeg dro og ble sittende en stund i kø, men siden hun så at allmenntilstanden ikke var helt der, så fikk jeg komme inn før tiden. Jeg hadde 40 i feber, utslett over hele meg og en CRP på over 200. De konkluderte med kraftige streptokokker og skarlagensfeber. De kunne ikke fatte at jeg ble sendt hjem fra legen på tirsdag. Men nå fikk jeg hvertfall medisiner og følte at jeg ble tatt seriøst for første gang på en stund. Nå håper jeg på rask bedring selv om jeg fikk streng beskjed om å ta alt med ro en ukes tid nå. Så dårlig som jeg er nå har jeg ikke vært. Takk for at noen endelig forsto at jeg var syk, og ikke bare oppmerksomhetssyk!

Også må jeg takke Annicka idag. Pga høy feber og en mann som ikke var hjemme så ble alt veldig vanskelig. Jeg følte meg som en shitty mamma. Men da kom Annicka for å hente barna og leverte de i barnehagen. Tusen takk for hjelp. Du vet jeg setter stor pris på det  <3

0

DET M JO ABSOLUT FEIRES.....

 • 24.01.2015, 23:15
 • //
 • Blogg

I dag har vr famile vrt p byen feiret!

Vi mtte jo feire at vi ha ftt kjpt drmmehuset. Og sklart s m vi jo feire at min kjekke mann har fdselsdag snart.
God mat og hyggelig lag p Aurora i Oslo.
Formen er fortsatt ikke p topp, derfor ser jeg nok litt sliten ut p bildene.
Men men..... Bilder ble det:

Oss jentene klarer for rosa paraply drinker :PBut first....let us take a selfie...

G - The Man <3 Looking fit and fin <3

En liten luring som har tatt smokken fra bruttern :P

Litt lei av selfiene :PEn viser mamma at han kan synge "hode, skulder, kne og t)

Venter i spenning p dessertkartet...Vet ikke helt om han skal velgecreme brulee,crepes suzette eller raspberry & mango sorbet!

Ha en flott helg videre. Blogges senere <3

0

JEG ER EVIG TAKKNEMLIG

 • 23.01.2015, 22:42
 • //
 • Blogg

Jeg har før skrevet om hvor fantastisk min kusine er, men vet dere hva? Hun kjøpte supre billetter til meg, henne og Anabelle til Disney on ice!

Vi var på det i går. Det var utrolig flott. Jeg var så rørt over Anabelle som satt på Pernilles fang og lo, pekte og ropte på alle prinsessene hun elsker. Det var så mye inntrykk, og vi satt så nærme at vi nærmest kunne røre alle sammen. Vi hadde selvfølgelig lysende stav, slush og en Olafutkledd Anabelle. Helt herlig. Så herlig at jentepysene Pernille og Rebecca hylgrein... Pinlig, haha!

Tusen takk Pernille. Vi hadde det så utrolig fint <3

0

SYK OG LYKKELIG

 • 21.01.2015, 20:24
 • //
 • Blogg

Natt til idag var et mareritt. 40 i feber, noe som kjennes ut som ørebetennelse og streptokokker. Hurra.

Derfor har jeg vært slapp og syntes synd på meg selv i hele dag. Helt til telefonen min ringte..
Min mann hadde meget gode nyheter! Vi har kjøpt drømmehuset vårt. Evig lykke.

Jeg er varm pga av feber men jeg ble ikke noe mindre varm nå. Hjertet sprekker over av glede. Tenk å få bo nære venner, familie, i et drømmehus og i tillegg i nærheten av alt og alle.

Jeg kommer selvfølgelig sterkere tilbake med mer informasjon  <3
Men nå skal all tid vies til Greger. Han har laget god middag til oss for å feire. Blogges snart igjen!

0

DE URØRLIGE

 • 19.01.2015, 20:30
 • //
 • Blogg

Det er ikke så ofte jeg faller pladask. Det har hendt kun et par ganger.

Det verste er at jeg ofte går inn med en såkalt søringholdning til ting. Feks når en film på Netflix prøver å anbefale seg selv for meg hundre ganger.

Det var nesten litt på trass at jeg så den. De urørlige. Den var jo med helt ukjente skuespillere og på fransk. FRANSK! Jeg kan si jeg heter på fransk, der slutter min kunnskap og interesse for det språket.

Men med armene i kors og en dårlig innstilling valgte jeg å se den. Og vet dere hva? Største overraskelsen jeg kunne fått! For en utrolig vakker film. Rett og slett helt fantastisk.
Jeg ble meget rørt av De urørlige.  Kan du tenke deg?

Og ikke nok med at den tvang tårer ut av meg, den var var hysterisk morsom! Jeg lå kort som jeg er på gulvet med magekramper...

Derfor ønsker jeg å anbefale den til dere. Husk at selv om noe virker som noe du kan hate, gå inn med et åpent sinn og la det overraske dritten av deg ;)

Oppfordring: se De urørlige!

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Flg meg p Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign