REBECCA EUGENIE

3

Nydusjet og klar superklar for en Roxy!

 • 27.02.2009, 22:32
 • //
 • Blogg
Hei! Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen med ny brun morgenkåpe og rødt håndkle rundt hodet mitt. Jeg føler meg veldig varm og god her jeg sitter. Jeg merker jeg er veldig sliten etter uka, så nå var det godt å krype opp i sofaen, under dyna. Vurderer veldig sterkt en kopp med Chai-te også nå.. Hmm =P
Idag har jeg ikke gjort så veldig mye. Vi har vært i en stor dyrebutikk for å se etter seng til lille prinsessa (valpen vi får i morgen, for de som ikke har lest tidligere). Vi fant en veldig fin brun seng som hun kommer til å elske (håper vi). Klokka 10.00 i morgen får vi hente henne, da er hun 8 uker gammel. Vi diskuterte hvilket navn denne prinsessa skulle få, og vi har nå funnet ut hva hun skal hete. Vi bestemte oss for Roxy fordi navnet er for tøffe små jenter og selvfølgelig fordi da blir det to G'er og to R'er (Greger & Gizmo og Rebecca & Roxy). Det er også en hovedrolle i musicalen Chicago som heter Roxy Heart, så da passet det helt perfekt.. Jeg hadde tilogmed Roxykjole på meg den dagen, noe jeg fant ut etterpå - så da var det nok skjebnen. Hva synes dere om navnet på babyen?
 Nå mens vi venter idag på at det skal bli i morgen, skal vi kose oss med filmen Chicago under dyna på sofaen.<3 Gizmo er superklar til å bli storebror..

Jeg har ofte tenkt på hvordan jeg ser eller høres ut når jeg sover. Snorker jeg, er munnen min på vidt gap? Har jeg øynene åpne osv. Noen ser jo så ufattelig dumme ut når de sover. Spesielt i sittende stilling på t-banen.
Det beste eksempelet satt rett ovenfor meg på t-banen igår. Hun var så trøtt at hun ikke kunne holde øynene åpne, og for hver gang de datt sakte igjen så skrumpet leppene hennes seg veldig.. Det skjedde automatisk idet hun sovnet.. Det så egentlig ganske rart ut, og i tillegg kom en stor dose med snorking!
Jeg ble egentlig bare mest bekymret for mine egne sovevaner. For jeg har jo blitt tatt uheldige bilder av mens jeg sover før..


030

100108127

mobilbilder 171208 040

mobil line 080109 083

Er vi ikke nydelige?
8

Sex, sol og intriger, fuck deg!

 • 27.02.2009, 09:58
 • //
 • Blogg

Paradise Hotel

På Paradise Hotel kan det meste skje, og nå sjekker endelig norske gjester inn på det luksuriøse stedet. Under Mexicos sol handler det om å finne en holdbar allianse og en trofast partner for de single jentene og guttene. Samtidig må man skape gode relasjoner til de andre deltakerne i dette utfordrende spillet, som kan lede til både forelskelse og fiendskap. 11 deltakere sjekker inn til å begynne med, flere sjekker inn underveis, i takt med at andre sjekker ut ? og til slutt avgjøres hvem som vinner premiesummen på 300.000 kroner.


For å bli værende på Paradise Hotel gjelder det å finne en partner til ukas parseremoni. Den som står igjen alene, må forlate paradiset og gjøre plass til en ny gjest. Spillet er enkelt, men helt uforutsigbart. Under den hete solen trenger man ikke å sjarmere alle, men til enhver tid må man skape tette bånd til en partner for å unngå å bli sendt hjem. Vakre omgivelser og spillets natur gjør at disse båndene kan gå dypere enn bare overflaten. For romantikk og taktikk går hånd i hånd på Paradise Hotel.

 

Nå starter det snart. Mandag 9.mars kl.09.30 på tv3, sjekker 11 stk. pr. kåte og sex kåte nordmenn inn på Paradise Hotel. Programmet man blir tiltrukket av, og dette av den enkle grunn at det er det nærmeste du kan komme lovlig porno på norsk tv. Jeg må ærlig innrømme at jeg satt som klistert foran skjermen i fjor å så den danske utgaven av programmet. Det var ikke av den grunn at programmet i seg selv er et kulturelt høydepunkt, men pga. av all sexen og intrigene blir man hektet. Derfor blir det spennende og se i år om de trauste nordmennene, slår de kåte danskene i sjokkerende tv.

Hva får folk til å melde seg på slike programmer? Greit nok at du får kanskje en gratis sydentur, men vil du egentlig bli husket som de utrolig dumme og blonde tvillingene i Charterfeber? Eller han som for første gang på 50 år måtte lage sin egen middag (han er da søt da men) på programmet Da damene dro. Eller er kanskje drømmen å bli husket som hun som fikk den i alle hull av flest deltakere på Paradise Hotel? For disse blir det nok mer en five min fame. Ja.. Du får kanskje en tittel du kan ha med deg resten av livet, slik som Idol-kurt og Robinson-Christer... F.eks. Charter-retardene eller Paradise-hole-in-one, det hadde vært noe det?
Nei.. Den som venter for se!
Men en ting er jo ganske morsomt; hun som vant Paradise Hotel DK ifjor, var den jenta som under hele programmet ble tilsidesatt av de andre deltagerne og oppførte seg bra under hele oppholdet.
Jeg er sikker på hun lo hele veien til banken, der hun gikk med sine gevinstpenger og sin ære i behold.Denne sangen har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg likte den og hvis du ikke gjør det så FUCK DEG! :D

1

Vi blir snart familie på 4!

 • 26.02.2009, 23:56
 • //
 • Blogg
Hei! Dette har vært en lang og merkelig dag..
Jobben startet som dere vet veldig kjedelig, og etter to timer så kom det et helt lass med arbeid. Da hadde jeg nok for resten av dagen!
På jobb fikk jeg et bilde av en liten svart valp av Greger. Han hadde sittet å lett gjennom valper på Finn.no. Det var en så utrolig nydelig liten jente.. Vi fikk veldig lyst på denne vakre vesenet, og vi hadde jo snakket om å få en valp litt senere. Det ble til at den gode kjæresten min ringte og sa han skulle ha lille jenta. Så allerede på lørdag får vi en liten baby. Vi gleder oss utrolig masse, det skal bli så koselig. Vi blir nå en familie på fire.
Tusen takk Greger, du er den beste i verden. Gleder meg til vi får jenta vår. Jenta vår er en Bichon Havanais, lik nydelige Gizmo som nå blir storebror. Vi har hørt at jenta er en liten tøffing, men også en stoor koseklump. Det kommer nok mange bilder av sjarmtrollet.. <3

Jeg fikk også shoppet litt på Stovner idag. Kjøpte kule brune sko og litt klær. Veldig fornøyd med hele dagen... Jeg gikk også tur med Ane, en koselig nabo (med Doris og Gizmo). Vi ble sittende å prate en lang stund i huset mitt. Nå tenkte jeg at jeg skulle få meg litt søvn da.. Har lest at det er lurt et eller annet sted.. Så nå skal jeg prøve på det.
Ha en fantastisk natt, og en fin fredags morgen, vi blogges<3

my darling
026
Her er første bildet av den skjønne lille dattera vår..
Du er den beste kjæresten noen kan få Greger<36

Tidlig på morgenen eller? Jepp..

 • 26.02.2009, 08:29
 • //
 • Blogg
God morgen alle sammen!
Nå sitter jeg her å fryser på jobben. Vi har enda ikke fått begynt å jobbe fordi vi ikke har fått punch enda. Så nå har jeg sittet her en time og sett på nettet, tatt massasjestol og drukket en rett-i-koppen-suppe. Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal ta meg til egentlig. Jeg søker jo gjennom hele YouTube da, det slår liksom aldri feil..

Tidlig på morgenen er alt veldig moro, så jeg bestemte meg for å legge ut den vidoen på bloggen som jeg alltid så på Youtube før. Jeg lo hvertfall godt av den før..


Den er vel fortsatt litt morsom? Eller...? Maybe its just me.. =)
1

This is ladies night.. <3

 • 26.02.2009, 00:16
 • //
 • Blogg
Idag har det gått i ett, men det har vært en strålende dag allikevel. Hvis vi ser bort ifra drapstrusselen på jobben da selvfølgelig, men den tar vi en annen dag..
Jeg har vært ute med min *BFF* (haha) Camilla. Vi var på den ultimate jentekvelden! Vi ble enige om å se på Bruder i krig, som var en veldig søt og jentene film. Den anbefales ikke for kjærester eller samboere, det er bare slemt å drasse de med på denne, faktisk.
Etter filmen bestemte vi oss for å spise på en indisk restaurant, hvor begge bestilte en nr. 11 (Kylling Tikka Masala) Camilla er jo stamkunde på denne restauranten, så vi fikk det beste bordet =)
Vi har allerede avtalt neste kinofilm + jentekveld med pysj og hjemmekino. Gleder meg masse allerede<3

Angående de forrige innleggene. Takker for mange fine kommentarer. Jeg vet fortsatt ikke hva jeg ville brukt min million på, men det er godt å se at andre mennesker også bryr seg om å hjelpe andre. Til Alex: Du vet vel at jeg er klin gærn? Jeg vet ikke hvor jeg finner alle disse bildene, jeg er rett og slett bare syk i hodet.. Hehe.. Klem*

Jeg vil her skrive en stor takk til min venn Sture som jobber hardt med å lage hjemmesider, og hjelper meg med alt datateknisk. =)

250209 005
Min *BFF* og meg på restaurant<3

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits