hits

REBECCA EUGENIE

2

----* SKREMME FAEN PÅ FLATMARK! *----

 • 28.02.2011, 17:41
 • //
 • Blogg

Jeg tenkte jeg skulle fortelle om en liten historie som skjedde her like før jul.

Jeg hadde nettopp satt Doris ut i langbåndet sitt og satt meg ved Mac'en og slappet av. Det var en deilig dag,  og jeg hadde sluttet tidlig på jobb. Plutselig hører jeg et fryktelig leven ute på gårdsplassen, det var skrik og skrål, Doris bjeffet og bråket. Jeg satt ifra meg Macen og fortet meg ut, der så jeg Doris hadde jaget to mennesker ut i snøhelvete i hagen, så der sto de skremte med snøen opp til låret. Doris er min beste venn, men hun kan nok skremme faen på flatmark der hun kommer byksende mot noen med høye bjeff, slimete kjeft og hud som ikke henger på kroppen. Jeg fikk halt Doris inn til meg, og paret som hadde hadde gjemt seg under syrintrærne i hagen kom frem og forsøkte å få ristet av seg snøen.

Det er da jeg først fikk se hvem som hadde kommet på besøk hit til oss langt inne i skogen. Der de stod pene i klærne med bibelen i hånd. Her var det Jehovas vitner som hadde tatt seg en tur. Og er det noe jeg absolutt ikke liker er det folk som vil presse sin tro på andre. Jeg gir faen i om de er Muslimer, Jøder, Buddhister, Kristne eller Satanister, hold deres tro for dere selv!

Så da de blide og høflige strakk ut to blader til meg og spurte med en smil om jeg trodde på Gud, svarte jeg som sant er: - Ja, jeg tror på en Gud, men ikke på den dere tror på! Derfor er jeg nok ikke interessert i deres tro dessverre.

De skulle til å begynne å komme med noen gode motargumenter, da jeg forklarte at nå orket jeg snart ikke å holde fast Doris mer, så hvis jeg var dem så hadde jeg nok fortet meg bort fra tomten min. De tok bena fatt og forsvant bortover grusveien.

Mens jeg gav Doris en god klem!


Tro gjerne på hva du vil, men ikke forsøk å presse din tro på meg!16

*** ADVARSEL TIL ALLE UNGE JENTER! ***

 • 27.02.2011, 16:41
 • //
 • Blogg

Er glamourmodeller glamorøse?

Nå om dagen eksisterer det et haugetall av Glamourmodeller som det heter.
Dette skrev den kjente politikeren/modellen Tove Lill Løyte om modellkonkurransen Miss Glamour of Scandinavia i fjor. Les det HER! (Advarsel til alle unge jenter)

Innlegget til Tove Lill var skrevet i fjor, og i år er dette like aktuelt med denne konkurransen.
Hva mener du om denne modellkonkurransen eller glamourmodeller generelt? 

12

Mitt nye hår! Jeg liker det svært godt. Forandring fryder. Ja, jeg har faktisk på meg min elskbare s

 • 26.02.2011, 20:00
 • //
 • Blogg
265169-1-1298746812966.jpg
265169-1-1298746814703.jpg
Mitt nye hår! Jeg liker det svært godt. Forandring fryder. Ja, jeg har faktisk på meg min elskbare snekkerbukse idag også! 
3

Vi er på vei til Sverige! Koselig. Skal shoppe litt, spise litt kinamat og kanskje fikse håret? Det

 • 26.02.2011, 14:29
 • //
 • Blogg
265169-1-1298726993591.jpg
265169-1-1298726994941.jpg
Vi er på vei til Sverige! Koselig. Skal shoppe litt, spise litt kinamat og kanskje fikse håret? Det blir bra, hehe. 
46

MINE MODELLBILDER!

 • 25.02.2011, 22:32
 • //
 • Blogg

 Igår ble det kun mobilblogg da jeg ikke fikk igang dinosaurusen!
Håpløst..

Jeg savner mac`en noe voldsomt nå altså. Pakken min har blitt bort i posten, så jeg er lettere irritert pga det egentlig. Men man kan jo ikke sture på en fredag, da skal man jo kose seg med film, kakao, peis og tepper. Hvertfall denne fredagen. Er faktisk helt utslitt etter uka!

Men jeg tenkte dere kunne få litt modellbilder rett og slett. Det er så moro å gå gjennom gamle bilder jeg ikke har sett på en stund:


Ha en flott fredag alle sammen ♥

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign