REBECCA EUGENIE

0

BILDEDRYSS: VINTERFERIE

  • 23.02.2015, 22:45
  • //
  • Blogg

Hei i natten. Jeg vil vise dere noen bilder av min fantastiske vinterferie!

My lovely family on wintervacation. Had the best time. And now back to reality and selling our house, haha!

0

TOO STRONG TO BREAK

  • 10.02.2015, 21:56
  • //
  • Blogg

Jeg hører så mange historier om dyre negldesignere som lager negler som såvidt sitter et par uker. En jeg snakket med hadde kun neglene et par dager, og betalte i dyre dommer.

Vi jenter elsker jo å pynte oss. Og det å ha slik luksus betyr endel. Men da er det jo ekstremt viktig for oss at vi faktisk får kvalitet for det vi legger penger i. Jeg har nå gått fast til Pia i endel år. Det er kun hu som får lov til å røre neglene mine. Tilogmed når jeg var i Florida, så sa jeg kun ja til lakk. Jeg turte ikke at noen skulle klusse med neglene som er blitt så sterke!

Pia jobber i verdens beste salong. Den ligger ikke i verdens navle, men den er vel verdt turen. Det er ikke mange rom, mange negldesignere og fancy møbler, men det er virkelig de hyggeligste damene som finnes OG det er kvalitet til fingerspissene, bokstavelig talt.

Pia legger negler i gelé. Jeg støper ikke på noen tipp, men forsterker kun mine egne negler med gelé. De knekker ikke engang om jeg prøver. Den eneste gangen jeg mistet en negl var fordi hele neglen på lillefingeren knakk i et uhell. De er så sterke og fine at du ikke opplever at de ødelegger dine egne negler, at de sprekker eller at de fliser opp. Jeg har negltime hver 5 uke, men dette kun fordi de vokser så fort! Jeg har aldri hatt sterke negler før jeg kom til Pia.

Så om du ønsker kvalitet for pengene dine, besøk Din hud og kropp!

Alltid verdens fineste hender etter besøk hos Pia!

0

MY BEAR

  • 09.02.2015, 21:17
  • //
  • Blogg

Hei dere!!

Endelig var jeg tilbake på jobb etter lang tids sykdom. Det var utrolig godt å være tilbake. Jeg elsker jobben min <3

Og Anabelle og Neo har kost seg masse i barnehagen. De har heldigvis verdens flotteste barnehage, så det vet jeg at de er i gode hender. Vil dere se litt bilder?

Er ikke de verdens flotteste?

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Flg meg p Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits