REBECCA EUGENIE

11

TA STOKKEN UT AV ROMPA HANS DA!

 • 30.04.2009, 23:25
 • //
 • Blogg
Årets russelåt... Ja, hva skal man si?
Jeg synes egentlig ikke noe om russ. Jeg liker ikke fyll, jeg liker ikke tilfeldig sex og har egentlig aldri vært interessert i å være en russ. Jeg trives som liten og russe-lue-løs.
Jeg måtte jo selvfølgelig høre årets russelåt, for å sjekke om den er bedre enn tidligere år. Jeg må si Botten Anna var utrolig håpløs... Men dette er det vel bare jeg som mener?
Anyway, årets russelåt er i seg selv er jo egentlig kul. Den er fengende og morsom å høre på. Jeg hadde sikkert danset til den om den hadde kommet på radio! Det er jo en helt grei låt, og jeg kan innrømme at jeg liker den... *pinlig*
Men har noen lagt merke til videoen? Hva synes dere om guttene som kommer hoppende ut av smurfebilen med mer brunkrem enn jentene på topplisten av blogg.no?
Jeg ler meg i hjel av han første som kommer ut i blå t-skjorte som danser som om han hadde fått noe hardt opp i rumpa, og det så ikke bedre ut med de 14 guttene med brunkrem som renner av mens de synger. Det eneste jeg likte med disse guttene er genserne deres, de var faktisk kule. Resten av den like gjengen hvor alle har sleik, brunkrem og danser som stokker kan jeg spare meg for.. !

Her er årets russelåt! Hør:

Er du enig med meg?
6

MED FINGEREN LANGT INNI NESA!

 • 30.04.2009, 16:06
 • //
 • Blogg
Bilen, er det en liten boble man ikke kan se inn i?
Blir man usynlig så fort man setter seg inn i en av disse kjøretøyene på fire hjul i forskjellige farger?
Det virker som om noen tror det. Senest i stad så jeg enn mann sitte med fingeren så langt opp i nesa, så han kunne klø seg litt på lillehjernen, mens han satt i bilen sin. (Eller, den lille boblen om du vil)
Mannen ante fred og ingen fare, og trodde han var mutters alene her i verden. Han dro sikkert ut en saftig grønn en mens han smilte tilfreds, rullet den sammen til en ball og forsøkte senere å knipse den så den satt fast på frontruta.

Dette er det flere som gjør. Folk gjør de underligste ting i bilene sine. Noen synger og mimer, den er jo uskyldig. Noen peller nese, ører etc. Noen runker så spruten står i speilet og andre får en kraftig blow-job av sin kjære eller en vilkårlig.. Alt dette foregår mens de manøvrerer bilen i trafikken som regel til fare for andre mennesker.
Det jeg ikke forstår er hvorfor de tror de ikke blir sett. En bil har da som regel 6 vinduer! 6 vinduer er mer enn det jeg har i hele huset mitt... Jeg flyr da vel for faen ikke rundt foran vinduene, eller i det hele tatt i huset, og peller i nesa mi så den begynner å blø. Jeg gjør heller ikke hva verre er...
Bilen er ikke en boble du kan isoleres i, eller være ekkel i - hvertfall ikke uten at andre mennesker ser deg! Har du et stort behov for å gjøre ekle ting i din bil, så still bilen pent inn i garasjen din. Jeg ønsker ikke kaste min youghurt-is fra 7-eleven fordi jeg blir kvalm av deg!


Har du en lignende historie?
6

ORGANIZATION OF VERY SICK CHILDREN UP HERE!

 • 29.04.2009, 22:32
 • //
 • Blogg
Er all PR egentlig god PR? Såklart alle mennesker vil gjerne bli sett, men mange vil bli sett litt for mye. Litt mye at det blir slitsomt for andre folk som er rundt dem. Hele verden skal dreie seg rundt akkurat dem, og får de ikke viljen sin blir de sure eller tar til tårer.
Det finnes også folk som lager vrangforestillinger om sitt eget liv for å få oppmerksomhet fra andre. Disse menneskene er egentlig litt skumle. De klarer faktisk å manipulere en del mennesker til å tro på dem eller dyrke dem. Linn Skåber har i serien sin Hjerte til hjerte, klart å spille en slik rolle så fenomenalt bra. En manipulerende, selvgod og egosentrisk dame som lyver seg frem til hva som er best for henne selv, samme hvem hun tråkker på på veien dit. Det er faktisk moro og skremmende på en gang å se på. For jeg tror de fleste, når de ser på denne serien, kjenner igjen noen i karakteren hennes. Så om du ikke har sett den, så anbefaler jeg den på det sterkeste!Jeg har skrevet en nogenlunde likt innlegg om henne før, men Linn Skåber er en godklump som fortjener flere innlegg, hehe =P
Er det noen som kjenner igjen personer som er lik denne rollefiguren?
15

HAR DU BÆSJET I DUSJEN MIN?

 • 29.04.2009, 14:00
 • //
 • Blogg
Igår ble jeg sittende å zappe gjennom tv- kanalene mens jeg forsøkte å finne noe bra og se på! Det jeg ble sittende igjen med var et sjokk, et stort pinlig sjokk.
Det første programmet jeg var innom heter Sannhetens Øyeblikk på TVNORGE, der frisør Vibeke Jacobsen satt i stolen for å spørres ut om sannheter.
Da etter en liten stund  hadde jeg fått vite at Vibeke pleier å simulere orgasmer med kjæresten, stjele penger fra arbeidsplassen og bæsje i dusjen når hun er på besøk hos folk, derfor orket jeg ikke å se på det mer!

Så jeg valgt å trykke på fjernkontrollen to kanaler opp, og da dukket Charterfeber opp på TV3. Jeg var vel så heldig at jeg kom inn i programmet da en gjeng med mørkhudede jenter snakket om sex. Jeg kjenner henne ene som er med der litt, men har aldri fått sett det programmet. Så jeg tenkte med meg selv, så gøy å se på hu!
Det trakk jeg fort tilbake... For det jeg så var noen jenter som skulle forsøke å sjokkere det norske folk med mest mulig sexprat og patetiske kommentarer om at: ..'Jeg trenger ingen pikk, for finger'n min har aldri sviktet meg på 19 år'.. Dette sier hun ene mens hun suger isen sin og later som hun tok en BJ på Jens Stoltenberg.
Jeg tror ikke jeg kommer til å følge med noe særlig på det programmet...

Jaja, tenkte jeg mens jeg satt meg tilrette for å se på Paradise Hotel. Det sluttet virkelig ikke med pinlighetene der, for god ut i programmet lå to jenter og fingret hverandre til en orgasme. Som vi alle titterne så, for der var det ikke spart på tv-filmingen akkurat! Det er ikke my man faktisk kan skjule under et hvitt laken...
Jeg skrudde av Paradise, også i sjokk.. Først og fremst i sjokk over at disse jentene velger å vise seg frem til Norge på denne måten, og bli husket som hun som hadde 'jente-sex på tv' eller 'Hey, der kommer dusj-bæsjeren!'.. Jeg ble også ganske pinlig berørt av at jeg så alle disse programmene sammen med mamma'n min. Det var nesten like pinlig at jeg så disse programmene med henne, som at jeg så på Fatso på kino med pappa... Gud hvor grusomt det er!

Han følte seg ikke akkurat noe bedre han stakkaren som tok med seg minstesønnen på kino for å se Cowboyfilm. De skulle ha en ordentlig guttekveld, men faren ble heller sittende å forklare sønnen hvorfor mennene hadde sex i teltet... Brokeback Mountain var vel ikke filmen for dem, eller for noen...Synes du reality-stjerner går for langt for sin '5 min of fame?'
10

IKKE BLI EN NERD A PLEASE!

 • 28.04.2009, 23:11
 • //
 • Blogg
Vel, jeg har tusen ganger skrevet om broren min og har også tatt frem noen av hans gullkorn - eller vist hans gullstrupe når han kjører stil til Erlend Bratlands - Lost.
Han imponerer meg faktisk litt hver dag med med kommentarene sine, eller bare et eller annet han finner på å gjøre. Så Mario, før jeg skriver videre på hvorfor du er en nerd skal jeg vise en jeg synes du kan sammenlignes litt med om dagen:

Alles kjære Steve Urkel!

Broren min er en sann hip-hopper. Han pleier å være veldig bestemt i hva han skal ha på seg, og det går for det meste i sæggebukser, store hettegensere og caps. Han er også stor fan av svettebånd - gudene vet hvorfor...
MEN... I det siste har jeg begynt å merke noe uvanlig med denne tøffe gutten. Han har på en måte fått litt splittet personlighet...
Han har blitt sykelig opphengt i værmeldingene og jubler når Vidar Teisens værmeldende ansikt dukker opp på skjermen. Han skriker ut i huset hva været er spådd i Oslo og Halden. Han vet alltid hvor mange grader det blir dagen etter, og kler seg selfølgelig etter dette...
WHAT?
Ikke nok med dette.. Han har i det siste fått sansen for hefitg felespilling, han spiller med sin luft-fele når Alexander Rybaks gladlåt høres på alle radiokanaler. Da sitter min bror som fiddler on the roof, mens han synger med og drar høyrearmen i store buer!
Gud for en nerd, tenker jeg om min egne lille hip-hopper. Men, you're a hip-hopper yes you are! Jeg fant nemlig inspirasjonskilden din, din luring:


Om det er disse kule guttene du tar inspirasjonen din fra - så skal du versegod få lov til å elske felespillingen din! You rock, you little nerd! I love yah.. <3

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits