hits

REBECCA EUGENIE

5

UNNSKYLD!

 • 31.05.2009, 22:19
 • //
 • Blogg
Jeg er så oppriktig lei meg, og kan ikke noe annet enn å si unnskyld til deg. Du som har vært der for meg i tykt og tynt, aldri sviktet meg. Du er der for meg når jeg trenger deg som mest. Du tar imot mine ord. Selv om jeg til tider har fremkommet med enkelte grovt provoserende uttrykk mot deg, har jeg aldri opplevd at du har du snudd ryggen til meg, slik som jeg denne helgen har snudd ryggen til deg!
Når solen kom frem i helgen, gikk du i glemmeboka. Så kjære, kjære bloggen min Jeg lover bot og bedring. Selv om vannet er digg og kroppen min skriker etter solstrålene, skal jeg aldri glemme deg på denne måten igjen.
Håper du noen kan kan tilgi meg, og jeg gir mitt ord på at jeg skal ta igjen det tapte på kort tid! I promise. <3

Vi skal sammen oppleve dritt, glede og sjokkskader.. Gleder meg til å tilbringe kveldene med deg igjen, kjære vakre bloggen min!

JEG HAR HELLER IKKE GLEMT DEG KJÆRE SALGSBLOGG, FOR Å GJØRE OPP IGJEN HÅPER JEG MANGE LESER DEG IDAG:
WWW.BECCYSFORSALE.BLOGG.NO 

4

WONDERFUL DAY!

 • 30.05.2009, 20:42
 • //
 • Blogg
DSC00937.JPG
Dagen idag har vært fantastisk. Sola har varmet, jeg har solet meg og har vært på nye senteret på nordby. Det var en fantastisk senter, og jeg gikk berserk. Klarte å bruke masse penger på ekstrem kort tid! As always. Håper alle nyter denne herlige sommerdagen! Det gjør hvertfall vi på hytta. <3
4

DU STINKER!

 • 29.05.2009, 14:06
 • //
 • Blogg
Deodorant, burde kanskje vært et medmenneskelig gjerning?
Når man går inn i en butikk og kun kjenner lukten av en gammel manns armhuler, får du lyst til å påpeke at denne personen burde bruke deodorant. Det burde faktisk vært påbudt å ha dette på. For jeg merker jeg blir uvel og svimmel av disse svetteringene med lukt som om du skulle vært strandet på en øde øy litt for lenge.

Etter man har trent kan svettelukten være litt deilig, og pirrende - men hva skjer når man ikke dusjer eller bruker deo etterpå? Da blir denne deilige svettelukta til noe som lukter så råttent at det snart blir grønt!
Hvorfor kan ikke mennesker bruke dette vidundermiddelet? Nå finnes den som sprayflaske, som stick man kan smøre ut, som en rulle så man kan rulle det langs armhulen ellers så kan man bare splashe det på sånn at man lukter fantastisk. Nå om dagen kommer herlighetene i alle dufter, til enhver smak!
Og til en pris som også kan treffe alle. Alle som har råd til mat, kan ta seg råd til dette lille vidundermiddelet for dine medmennesker. Det tar ikke engang plass i vesken eller lommen!

Jeg har opplevd særlig i en butikk på et senter i nærheten av der jeg bor, at jeg har mått gå ut av butikken da han ene ansatte stinker gammel svette til tusen.
Kanskje denne mannen burde ha et grunnkurs i dusj, vask av armhuler og påføring av deodoranten før han tok på sin nyvaskede genser! Selv om jeg synes deodorant er et vidundermiddel - så får det ikke gammel svette til å bli ny. Noen ganger er man faktisk nødt til å ha normal hygiene ved siden av den.


If your life stinks, you know what to do!
8

HVIS EN SELVMORDSKANDIDAT NØLER; SÅ GI HAN ET DYTT!

 • 28.05.2009, 22:37
 • //
 • Blogg
Hvis det er en som har tenkt til å ta livet sitt, men nøler.. Da er det bare å ta saken i sine egne hender å forsøke å ta liv at denne personen selv.
Dette mente hvertfall den eldre kinesiske mannen, som var irritert over at trafikken stoppet opp da en fortvilet mann satt på toppen av en bro med  tanke på å ta sitt eget liv. Mannen hadde tapt over 2 millioner kroner i et mislykket byggeprosjekt, og derfor så han ingen annen utvei enn å ta sitt eget liv.
Chen Fuchao var den 12'te i rekken av selvmordskandidater som hadde valgt nettopp denne broen og ende sitt liv fra på under en måned. En rasende forbipasserende, den 66 år gamle pensjonisten Lai Jiansheng, bestemte seg derfor å bryte seg gjennom politisperringene og klatre opp til Chen. Men istedet for å hjelpe denne fortvilede mannen, gjorde Lai det motsatte. Han tok og dyttet Chen ned fra broen, og ned i en luftpute som bare var halvveis blåst opp. Chen overlevde med skader i hånd og rygg.

Lai ble arrestert av politiet, og har senere forklart at han gjorde dette fordi han mener folk som Chen er selvopptatte, og egentlig ikke tør hoppe.
Lai synes kø er en uting!SJEKK UT MIN SALGSBLOGG:

WWW.BECCYSFORSALE.BLOGG.NO


17

KROPP TIL BESVÆR!

 • 28.05.2009, 16:44
 • //
 • Blogg
I en undersøkelse gjort blant 5000 norske gutter og jenter i alderen 10-15 år, vil 80 % av jentene endre på kroppen sin. Undersøkelser viser også at halvparten av alle 15årige jenter slanker seg eller ønsker å slanke seg.  

Å være misfornøyd med kroppen eller utseende sitt er vel noe alle opplever i stor eller liten grad i løpet av livet. Media gjør ikke saken enklere for folk med bilder, reklamer og filmer av vellykkede og vakre mennesker. Det har blitt satt en norm på hvordan skjønnhet skal fremstilles og hvis man faller utenfor denne normen, som 99 % av verdens befolkning gjør, så føler man det på kroppen.

Det er ikke lett å skulle passe inn uavhengig av hva man gjør, men om man velger en retning/karriere som går på utseende og kropp så må man lære seg å ta imot kritikk uten å la seg knekke.

 

Jeg har vært så heldig å ha fått jobbet tre år som modell, ikke som fashion eller catwalk-modell, for det har jeg verken kropp eller høyde til. Men jeg har fått tatt mange flotte og interessante photoshoots i løpet av disse tre årene. Og nå som Pin-up!

Dette har igjen gjort at det titt og ofte dukker opp nye venner på facebook. Blant disse en del fotografer, både seriøse og useriøse. Heldigvis pleier jeg å merke fort hvilken kategori de går under.

 

For en noen måneder siden fikk jeg en venneforespørsel fra en fotograf med utenlandsk navn. Jeg gikk inn og sjekket bildene hans og han var en ekstremt dyktig fotograf, bildene hans var både vakre og elegante. Derfor må jeg si at jeg ble ganske stolt når han roste meg og mine modellbilder. Han sa at han gjerne ønsket å ta en photoshoot med meg en gang og ville ha målene mine. (Noe som er vanlig å bli spurt om)

Da jeg hadde sendt målene mine fikk jeg en hyggelig tilbakemelding om at alt var veldig bra og at han ville ta bilder med meg en dag. Men han påpekte at jeg måtte, som han sa det, ned et par cm i livvidde.

Livvidden? Det er jo det jeg er mest fornøyd på med kroppen min. Hadde han i det hele tatt påpekt at jeg hadde skjeve tenner eller kommentert at rompa mi var for stor, da ville jeg jo ha forstått han. Livvidden min er jo den ene tingen på kroppen min som jeg selv virkelig er fornøyd med. Så jeg gjorde det vi jenter gjør, jeg kvesset klørne og skrev en ganske ærlig melding tilbake til han. Men etterpå fikk jeg litt dårlig samvittighet og tenkte at han faktisk bare gjorde jobben sin. Dette er jo noe jeg frivillig har gått inn i, så jeg burde vel tåle konstruktiv kritikk. Det er jo slik toppmodellen Tyra Banks sa: 'Vil du være i dette yrket så må du ha hud som en elefant og ikke ta ting personlig'. For det er veldig sjeldent personlig. Derfor gjorde jeg som det samvittighetsfulle menneske jeg er, sendte en hyggelig og tørrpratende melding til denne fotografen. Jeg fikk også hyggelige meldinger tilbake. Jeg fikk en invitasjon til å komme ned å ta bilder med denne fotografen et par dager senere i Dubai, men han synes det var veldig synd at jeg hadde en kjæreste for da kunne det ikke bli til noe mer. Jeg tenkte i mitt stille sinn at for alt dette bryet var det bare en ting denne mannen egentlig ville, og det var å sjekke meg opp. Man blir vel sikkert flinkere med årene å forstå faresignalene med en gang. Jeg vet jeg har et langt stykke igjen å gå. En ting er ganske sikkert som jeg skrev til denne småkåte fotografen fra Libanon, 'jeg kommer aldri til å forandre meg og den jeg er for noen'.

 

Er det ikke bedre å være den du er og ta vare på det som gjør deg annerledes? Burde man ikke alltid beholde seg selv og særpreget sitt uansett hva man velger å gjøre her i verden? Er det ikke bedre å være vakker og unik enn å bli borte i mengden av like mennesker?


 'Cherish forever what makes you unique, 'cuz you're really a yawn if it goes '                                          
                                                                                 Bette Midler

20090518beccyesmg2949


SJEKK UT MIN SALGSBLOGG:
WWW.BECCYSFORSALE.BLOGG.NO

 

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign