REBECCA EUGENIE

0

HVA KAN DU GJRE?

 • 31.05.2016, 19:35
 • //
 • Blogg

Tenk hvor mye bedre du kan føle deg. Tenk hvor mye bedre DE kan føle seg?

Det er jo egentlig ikke så veldig vanskelig egentlig? Et hei, takk eller hadet. Jeg jobber på kundeservice, men også i resepsjonen.
Det å kunne gi folk et smil, et hei eller et kompliment så kan du redde noens dag. Det skal jo meget lite til, men det betyr allikevel fryktelig mye. Det er egentlig en gave.

Det koster ingenting, det tar ingen tid, det bringer bare positivt med seg. Det må da være mye mer slitsomt å gå rundt å være sur og mutt? Og bevisst ikke si hei, eller ikke gi av seg selv? Det er jo så kjedelig.
Ikke blir du kjent med noen, ikke blir mottar du like god service og du kan jo ikke ha det like moro.

Det skal ikke mer til enn å holde opp en dør, gi en klem, ønske velkommen, huske på noe viktig eller et vennlig smil.

Er du bevisst i hverdagen? Strekker du deg det lille ekstra? Prøver du å re hyggelig, selv mot mennesker du ikke kjenner? Prøv det - det skader hvertfall ingen!

0

OPPDRAG: TID FOR MEG!

 • 30.05.2016, 20:08
 • //
 • Blogg

Akkurat nå. Akkurat i dette sekund er det bare meg i hele verden.
Jeg har hatt en perfekt og meget hektisk jobbdag.
Etter jobb kastet jeg i meg middag, trente Crossfit *puh* og har dusjet.

Og nå. Kun me, myself and I aaaand Gossip Girl. Love it 😆😆
Akkurat nå er det skikkelig kosetid. Jeg drikker Limonade, skal nettshoppe litt og så tenkte jeg å fortsette litt på fotobok.

Vi blogges!

0

I MADE A DEAL WITH THE DEVIL

 • 29.05.2016, 23:21
 • //
 • Blogg

Det er akkurat det jeg har gjort. Spørsmålet er jo egentlig om djevelen er hun jeg ba gi meg et spark i ræva, eller om det er meg.

For på festen forrige lørdag sa jeg at jeg ønsket å komme i form. Bli litt bedre, litt mer motivert. Så jeg ble et prosjekt.
Og da må man være med da. Selv om det er søndag ettermiddag og regner øser ned, luften er klam og vinden blåser sidelengs. På med treningsklær og ut for å løpe bakkeintervaller. Jeg har aldri løpt en dag i mitt liv. Hvis ikke jeg må. Elsker å gå tur, ja.

Men løping. Nei.
Jeg hadde uansett dratt på meg løpetights og godt humør, klar for en helvetes økt. Og vet dere hva? Det fikk jeg. Etter 2 oppvarmingsrunder  (noe jeg tenkte, klapp på skuldrene, jeg har løpt denne seige bakken 2 ganger, I'm heading home)
så sier djevelen/min motivator at vi løper 10 til. Og da skal vi ikke snakke på vei opp bakken. Da skal det være tungt. DA skal det være tungt? Wæh!

Vel. Siden jeg blogger nå så har jeg vel overlevd. Jeg løp 10 runder til opp den forbanna bakken. Og ga min motivator en høy high five. For ingen av oss 3 damene som løp idag hadde nevneverdig lyst til å løpe opp og ned sammen med brunsneglene på bakken.

Men vi gjennomførte! We are awesome. Lets never do this again 😂

Vi klarte det uten å kaste opp. Hurra!

0

NR HJERTE SIER JA, JA, JA......

 • 29.05.2016, 16:43
 • //
 • Blogg

Noen ting er s avhengighetskapende, at hjernen sier nei, nei, nei....Husk hva som skjedde forrige gang du gjorde det Rebecca! Greger og lommeboka de har ikke godt av det. 
Men hjerte sier bare, Gjr det, gjr det gjennomfr det. Det er fristende, hyggelig ogs fr du s mye fint for pengene. 

Og ja, som regel s vinner hjerte over hjernen her hos meg. S i gr gikk turen p ny til grunnlovsbygda Eidsvoll og til mitt favoritt loft.
https://www.facebook.com/Landrose.Loftet/?fref=ts Loftet! 

Her sier bilder mer en ord! 

Skal jeg vre helt rlig med deg, s har jeg egentlig ikke lyst til dele denne oasen med noen. Bare MIN,MIN,MIN! :P  Men siden eieren og de ansatte er s utrolig hyggelige, s skal jeg ogs vre det. 
Sjekk ut deres facebookside eller enda bedre ta deg en hyggelig tur i butikken med det rare i <3

N skal jeg ut gjre noe jeg absolutt ikke trodde jeg skulle....To be contined! ;)

0

WHAT IS TONIGHT?

 • 28.05.2016, 23:27
 • //
 • Blogg

Tonight is the night. Its a very special night. A night to remember.

Its TACONIGHT. Taco og planlegge-ferie-med-krusin-og-Fabian 😆

Tacooo... Det smakte awesome! Det er det ikke ofte jeg har.

Mitt hjem..

Som er pyntet for kosekveld!

Jeg elsker røde roser. Hint hint.

Jeg skulle egentlig på en fest. Men ting skjedde dessverre. Men jeg håper verdens beste kolleger har det dritkult. Miss U guys.

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Flg meg p Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits