hits

REBECCA EUGENIE

8

NÅ KASTER JEG KLÆRNE!

 • 01.07.2010, 00:48
 • //
 • Blogg
Nå kaster jeg klærne og hopper til køys. Jeg har hatt en herlig dag først sammen med familien min, så ble jeg overrasket av min kjære Greger som kom hit til meg. Etterpå har jeg kost meg hos naboen med herlige gutter og god vin. Blogges masse mer i morgen. Ha en riktig god natt:)
15

Jeg fant en genial pakke på apoteket. En liten eske med 3 kondomer! En slik burde alle ha i veska/ba

 • 30.06.2010, 18:40
 • //
 • Blogg
265169-1-1277916027083.jpg
265169-1-1277916028451.jpg
Jeg fant en genial pakke på apoteket. En liten eske med 3 kondomer! En slik burde alle ha i veska/bagen sin så vi forhindrer smitte av sykdommer og uønsket graviditet. Løp og kjøp! 
3

Fångad av en stormvind! Nå er jeg klar for å bruke litt penger, hehe. Thats what girls do! 

 • 30.06.2010, 13:00
 • //
 • Blogg
265169-1-1277895620885.jpg
Fångad av en stormvind! Nå er jeg klar for å bruke litt penger, hehe. Thats what girls do! 
6

DET SPØKER!

 • 30.06.2010, 11:51
 • //
 • Blogg
De som har fulgt denne bloggen en stund vet at denne dama tror på det overnaturlige. Dette kan ha noe med å gjøre at jeg har bodd med et spøkelse i 7 år, og har følt det på meg en stund. 

Derfor irriterer det meg grenseløst når tvprogrammer later som de ser spøkelser. Tvprogrammet "Det spøker" som går på FEM er patetisk. Der går de rundt i gamle bygninger og skriker når de åpner opp dørene, og har med seg en "synsk" mann som later som han blir besatt av åndene som er der. Den ene gangen ble han til en gammel dame, og i gårsdagens program en sint slem mann. 
Det er ikke rart folk ikke kan slippe det overnaturlige innover seg når disse programmene ødelegger på denne måten. Det blir hysterisk, og det er kun for å skremme de som ser på programmet. Da blir det rett og slett for dumt!

Hva mener du?
Ta en titt på denne spooky videoen:
7

SVIGERMONSTER - HELL NO!

 • 29.06.2010, 23:14
 • //
 • Blogg
Ofte kan man høre historier om svigermødre fra helvete. 
De som gjør livet ditt surt, får kjæresten imot deg, sier vemmelige ting, prøver å dytte deg ned eller rett og slett være ondsinnet. 

Her er min historie:
Jeg har vært sammen med forloveden min Greger i snart 2,5 år. 
Tidlig i forholdet ble jeg introdusert for min svigermor. Det er alltid skummelt når man skal møte svigermor (rett og slett fordi du ikke vet om det er et svigermonster du skal møte og dele kjæresten med!). 
Jeg skal med hånden på hjertet si at jeg ikke helt forsto meg på min svigermor i starten. Vi så henne ikke så veldig ofte, og hun var annerledes enn andre damer. 
Jeg forsto ikke måten hun fleipet på, at hun var så glemsk (glemte blandt annet mobil og lommebok i kjøleskapet, haha)  og hennes rare personlighet. 

Nå har jeg virkelig forstått henne. Og vet dere hva? 
Min svigermor er verdens herligste! Jeg har etter 2 år funnet ut at vi faktisk er ganske like svigermor og jeg. Vi ler av de samme tingene, har like interesser, liker samme mat, har det utrolig morsomt sammen og har samme ubetingede kjærligheten ovenfor Greger. Min svigermor Marianne er fantastisk!
Det er ikke ofte man kan si at man ønsker å tilbringe så mye tid med sin svigermor som det jeg vil. Vi snakker om felles reiser, opplevelser og middager sammen. Det er så koselig! 
Jeg har ingen svigermonster rundt meg, jeg har en fantastisk kul herlig dame med et stort hjerte <3 
Det er ikke rart jeg ikke forsto henne i starten når hun er like gal i hue som meg selv eller hva? 

Marianne, jeg er glad i deg! 

Er ikke min svigermor pen?
Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign