REBECCA EUGENIE

3

LITT SENT MEN VELDIG VELDIG GODT...!

 • 01.07.2011, 00:04
 • //
 • Blogg

Ja, jeg vet at det er veldig sent hjemme nå og mine fleste lesere ligger nå godt i senga si og leker med seg selv eller teller sauer. Men jeg lovet dere en oppsummering idag så her er det:

I dag har vi vært på den utrolig vakre øya Aruba. For et fantastisk sted. Vi var på seilbåt med tre andre par og der snorklet vi. Vi fikk sett fisker i alle mulige farger, vakre koraller og et skipsvrak. Etterpå fikk vi drikke, jeg tok såklart alkoholfri. Superherlig!

Etter det spiste vi på Senor Frog, og dro til den berømte stranda Muumba beach. Der  kunne vi ligge å nyte perlehvit strand og bade i det lyseblå havet. Flott vær og veldig varmt.

Etterpå skal vi på show og middag. All mat her er gratis, og maten er virkelig nydelig. Her om dagen fikk jeg seriøst 1 dessert av hver, bare fordi jeg ikke klarte å bestemme meg.

En ting som er veldig hyggelig er alle de hyggelig komplimentene jeg har fått av folk på båten, var til og med noen som sa at de syntes jeg var den vakreste gravide de hadde sett. Det var veldig koselig. Det får meg til å faktisk føle meg ganske flott i en bikini, selv om jeg buler litt ut. Livet er herlig dere.

2

HVEM ER DREPT OG HVEM GJORDE DET??

 • 29.06.2011, 21:31
 • //
 • Blogg

Nå har jeg vært på soldekket i mange timer, det er flotte bassenger med et herlig band som spiller karibisk musikk. Vi har blitt gode venner med et par fra New York, som også er på bryllupsreise. Hyggelig å ha noen å spise sammen og tilbringe litt tid sammen.

Nå skal snart jeg og min amerikanske venninne trene litt yoga sammen og etter på skal vi alle fire på Mystery dinner theatre. Dette er som brettspillet Mistenkt bare i et teaterstykke hvor noen har blitt drept og vi alle må løse dette drapet. Og dette skjer under middagen vår. Spennede, ikke sant?

I morgen tidlig kommer vi til vakre Aruba og  vi vuderer på om vi skal ta en seiltur og Greger vil gjerne dykke litt. Vi får se hva som skjer, og dere for vite det senere.

Men nå må jeg gå, kan jo hende at jeg skal drepe noen på båten ikveld. Mohahaha......!

 

3

JEG BLIR NOK LITT BORTSKJEMT!

 • 29.06.2011, 18:59
 • //
 • Blogg

Idag er det båttid, det vil si at vi ikke skal i land. Vi utforsker og nyter denne store båten. Været er nydelig, jeg har klart å blitt litt solbrent selv om jeg har smurt meg godt med høy solfaktor.

Vi blir bortskjemte på dette cruiset, du får alt hva du trenger rett i hendene hele tiden.
Vi har tom. fått Honeymooners toast med kapteinen, hvor vi fikk servert god drikke og bløtkake.

Det er flotte show her hver eneste kveld, ja. helt utrolig bra show. Og jeg skal si at babyen digger sang og musikk, hun sparker ivei som karate kid hele tiden. Det virker som hun koser seg på tur også.

Blogges snart:)

6

HOLA MI BUENOS AMIGOS!

 • 28.06.2011, 16:45
 • //
 • Blogg

Idag er på St.Kitts. Og snart snart ha en guidet tur rundt øya. Sola skinner fra en helblå himmel, knallblått hav blinker omkapp med sola og vi nyter vært et sekund.Her på øya St.Kitts finnes de nydeligste små aper med bleier på. Istad tok jeg et bilde av en ape på 1. mnd, tror du den var nydelig eller?:) Gleder meg til å få visst frem mine mange bilder til dere når jeg kommer jeg.Etter turen idag skal jeg ligge timesvis på soldekk å nyte alkoholfrie Pina coladas.
Vi har hatt frokost på sengen hver dag, for det er inkludert i prisen. Finnes det bedre? Alt er helt herlig og vi storkoser oss.Her koser jeg på stranda for 2 år siden, i år har jeg nok litt større mage av en eller annen grunn....Hahaha :)

 

1

HER ER EN GÅTE!

 • 27.06.2011, 18:34
 • //
 • Blogg

Hva har hvite strender, blått hav og ligner på paradis? Jo, det er St.Thomas. Øyen vi i dag tidlig, gikk i land i. Vi tok en guidet tur for å se litt av øya. Det er så vakkert her! Dessverre er det litt overskyet idag, men gjør ingenting for tempratruren er allikevel over 30 grader.

Snart skal vi ombord på båten igjen, hvor jeg skal ha spa og bade masse i et av de mange bassengene ombord. Greger finner jeg sikkert i klatreveggen eller i surfbassenget.Hehe :)

Ikveld er det formell aften på båten. Da er det bare for meg å ta på finkjolen og Greger på seg gallauniformen for å møte kapteinen. Det blir moro.

Det er enda en god stund til, for her hos oss er kl. nå kun 12.30, så mange timer til å nyte tilværelsen før middag.St. Thomas.

Ps. Tusen takk for så mange koselig kommentarer, forstår at jeg har mange å svare når jeg kommer hjem. Det setter jeg stor pris på.

 

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits