hits

REBECCA EUGENIE

0

HVOR ER VI?

 • 30.06.2016, 18:08
 • //
 • Blogg

Dere har kanskje fått med dere at vi har reist litt nedover i Europa? Ja, for stedet vi befinner oss akkurat nå det er Kroatia. Men vi er på en liten plass som heter Bol, på øya Brac.

En helt fantastisk plass som er trygg, ren, vakker og med masse deilige blomster og blått hav så langt øye kan se. Rett og slett et lite paradis.

Idag sov vi ganske lenge, da vi begge er litt slitne etter turen.

Til frokost spiste vi pannekaker, og gikk deretter på shoppingtur i de koselige butikkene langs strandpromenaden. Det ble litt av hvert.

Vi spiste også Tapas til lunsj på en liten restaurant i havnen, etterfulgt av en ryggmassasje.

Deilig dag sålangt. Nå snorker Greger litt, og jeg ligger på sengen å skriver til dere. 😘

0

UTDRIKKINGSLAG I KROATIA

 • 29.06.2016, 18:12
 • //
 • Blogg

Idag har jeg vært i tidenes deiligste og mest avslappende utdrikningslag. Siden den kommende bruden er gravid, ble det en deilig lunsj etterfulgt av mange timer ved bassenget på et flott hotell. Sol, varme, drinker og bading. Og vet dere hva? Jeg var med på vannaerobic x2. Så nå har jeg trent idag også.

Til tross for at jeg har vært våken og gal siden 03.00 i natt, så skal vi nå spise middag. Det blir fint.

Vi blogges 😍

Utsikt fra båten vi tok på vei til øya. Nydelig vær.

Oss 😍 Kjærestetur!

0

DRASTISK FRISRTIME!!

 • 28.06.2016, 21:55
 • //
 • Blogg

Wow. Jeg er så spontan innimellom. Jeg hadde spart til sinnsykt langt hår jeg.. Og så..

5 minutter før jeg reiser til verdens beste frisørsalong treffer det meg. "Jeg vil gjøre noe gøy, noe enkelt, noe nytt!"

Ja! La oss klippe av oss ALT sammen(!) So I did. Nå har jeg en meget kort bob. And you know what? I love it. Jeg føler meg fresh, jeg føler meg fri og jeg føler at jeg tok en avgjørelse for MEG. Kun meg. Jeg ville ha håret sånn. Så da prøvde jeg da. For det er jo bare hår!

Hurra. For en dag! Frisøren jeg går til er Bohemen 😍 De har fått en ny frisør der nå som var så snill å hjelpe meg med den perfekte sommerlooken. Tusen takk Jeathrine 😘

Vel.. Dette var jammen før...

Dette er fargen...

Rett etter. Beklager at jeg er uten sminke. Haha!

0

TRAUMATISKE RTNE EGG

 • 28.06.2016, 09:52
 • //
 • Blogg

Det var meget traumatisk. En opplevelse vi hadde på lørdag.

Det er fort gjort. Og alle har vi vel glemt noen matvarer som står litt for lenge. Det er uansett noe skikkelt dritt å måtte finne det, og måtte rydde det.

Hva med et helt kjøleskap på en hytte man har glemt? I et helt år? (!) Planen var å kaste hele kjøleskapet med teipen rundt og maten inni. Jepp, det var planen.

Men noen av oss hadde et stort hjerte, og ønsket ikke at noen andre på fyllinga måtte åpne denne gullgruven selv! Noe vi sa oss litt enig i alle mann...

Så da måtte vi til verks. En med t-skjorta som en røver rundt nese og munn. 2 med hundposer som hansker var vi klare for å sjekke livet i kjøleskapet.

Det føltes litt som en episode av Dexter. Hvilken hyttenabo hadde vi partert og puttet i det igjenteipede kjøleskapet?!

Jeg holdt posen. Vi reiv av teip. Og åpnet. FY. Tror dere ikke det datt ned 6 egg og en biola? Biolaen hadde fått grønne bein.. Og eggene kunne ikke vært mer råtne.. Svigermor kastet opp og jeg kastet opp, om hverandre..

Det var et syn for såre øyne. Og en lukt ingen nese ønsker å begi seg ut på. Greger lukket faktisk døren inn til hytta, så barna slapp å oppleve dette.

Etter å ha fått ryddet kjøleskapet, noe som nesten var umulig, kjørte vi det på fyllinga. Med litt bedre samvittighet og brente nesehår. Vi snakket om at denne opplevelsen kan egentlig ikke tulles om før om ca 1 år. Det var meget traumatisk, og synet har brent seg inn på netthinna...

Vi var ikke helt klare for Gregers vitsing om omelett til middag kun minutter etter opplevelsen. Jeg har ikke klart å se på et egg engang!

Har dere måtte slåss med råtten mat før??

Jeg ville heller hatt hode i do...

0

DAGENS ANDRE

 • 25.06.2016, 22:08
 • //
 • Blogg

Jeg tror jeg pent skal la være å prøve å komme opp med noen fancy rim. Men jeg skal uansett blogge innlegg nummer 2 om ettermiddagen/kvelden:

What time is it? Selfietime!
Vi spiste på Øykroa. Nydelig mat som alltid. Nå sover de små og jeg har dratt på meg Mikke Mus kosebukse. Happy lørdag kveld. Drikke for anledningen; Bris med Appelsin og Grapefrukt. Awesome.

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Flg meg p Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign