REBECCA EUGENIE

0

Oaaa hele natten<3

 • 27.07.2008, 20:01
 • //
 • Blogg
Nå sitter jeg her å skal blogge litt før jeg reiser. Om et par timer er jeg på vei til Halkidiki, Hellas. Noe jeg gleder meg enormt til. Kiler nesten litt i magen min.
Har akkurat spist veldig god middag hos min svigerfar. Svin indrefilèt med skivede poteter og salat med Tzatziki. Må jo starte med noe litt gresk før man reiser til Hellas ikke sant?
Nå hører jeg på Alanis Morisette med Ironic. Egentlig en veldig bra låt. For den er liksom så typisk. Akkurat sånn jeg har det noen ganger, alt er bare typisk. Hvis fem i familien hadde kjøpt samme smykket hadde mitt blitt ødelagt først.. Hvis vi hadde spilt et spill ville jeg uansett tapt.. Men alle kan ikke ha lykke i spill, men heller i kjærlighet.. Noe jeg tydeligvis har istedet.. =) Jeg mener det er vel så bra, om ikke mye bedre..  <3

I natt tror jeg ikke det blir så innmari mye søvn på meg.. Enten blir det mange filmer eller stirring i taket.. Men det kan jo også bli litt kjedelig etterhvert.. Men sove kan man gjøre når man bli gammel.. Lover at jeg skal bli flinkere til å blogge når jeg kommer hjem, da hender det kanskje at jeg også legger med feriebilder og diverse.
Det kan bli bra =D

Ha en fin uke.. For det skal jeg ha... <3
       ...Halkidiki here I come..

050
0

Lost in this world...

 • 26.07.2008, 18:24
 • //
 • Blogg
video:mobilbilder 00087

Dette er min lillebror som synger sin favorittsang. Han er helt LOST. Hehe. Nydelig da <3
0

Jeg elsker 2 gutter......

 • 21.07.2008, 22:30
 • //
 • Blogg

Mange ville sett på dette som et stort problem, men jeg har absolutt ingen problem med dette. Jeg elsker mine 3 gutter over alt i hele verden. Det som er så suverent med det hele, er at jeg ikke må velge mellom dem. Jeg kan få lov å beholde alle tre. De kommer alltid til å være der på tre herlige og forskjellige måter. Han ene kom inn i livet mitt da jeg var bare 11 år. Han heter Mario og er min kjære lillebror. Nummer to kjøpte jeg for ganske mange penger for snart to år siden, men han var verdt hver eneste krone. Nå snakker jeg om hunden min Gizmo. Sist men ikke minst, han som kom inn i livet mitt for over et halvt år siden og jeg håper han vil bli der resten av livet mitt. Kjæresten min Greger. Dette er de mest fantastiske guttene i hele verden. Ingen over, ingen ved siden.. De gjør meg superlykkelig.. Mario med sin gode, 6 år gamle humor og ninjatriks,  Gizmo med sine våte kyss i ansiktet og mange triks og Greger som har alt.. Utseende, sjarmen, godheten og det største hjertet.. Jeg tror de fleste ville vært sjalu på de gutta jeg har.. ;)

Her kommer bilder av dem alle..
mobilbilder nye og gamle 075
Min kjære Mario<3

mobilbilder nye og gamle 025
Min kjære Gizmo<3They are all mine, and you can't have them... <33

0

Min absolutte favoritt snutt <33

 • 20.07.2008, 18:50
 • //
 • Blogg

Elsker denne <33
0

Så suverent best..

 • 18.07.2008, 11:54
 • //
 • Blogg

Igjen ble det meg og typen som stod på topp på pallen etter The Games her på hytta.

Vi var så suverent best i Påske lekene, og i går etter 16 tøffe grener som eggkasting, brannmannsløft, kremspruting osv stod vi igjen som vinnere av familiens Summer Games.

The winners take it all? 


I dag er det nok en blåse-bort-dag her på hytta. Så nå sitter jeg bare her og venter på at kjæresten min kommer tilbake hit til hytta, med sin nye bil.

Ellers skal vi ut en tur i kveld, pynte oss og finne et koselig sted å spise. Vi har nemlig halvtårsdag nå på søndag.

 

Sitter her og er veldig lykkelig for at vi dro på Liseberg den dagen vi dro, for etter det jeg ser på nyhetene hele tiden, så er jeg veldig glad for at familien min ikke måtte oppleve det. Det er sikkert veldig skremmende for de som måtte oppleve det, og for oss som sitter med tanken om at det kunne vært oss.
mobilbilder til blogg 017

Gavene jeg fikk av kjæresten min de månedene han var borte. <3

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits