REBECCA EUGENIE

50

EGOISTISK MOR?

 • 31.07.2009, 12:58
 • //
 • Blogg
Barn!! Overalt hvor jeg snur meg ser jeg jevnaldrende eller yngre går med gravidmage eller triller rundt på en barnevogn. Det kan virke som at det er jeg som er unormal for at jeg ikke har i tankene å bli mamma hvertfall på mange år enda. Kanskje det er normalt at min 16 år gamle kusine snart skal føde sin datter sammen med sin 28 år gamle forlovede??? (Har lovet meg selv og ikke si hva jeg synes om det!)
Ikke vet jeg!

Eneste jeg vet er at som det gamle ordtaket heter ''Det må en landsby til for å oppdra et barn''. Det er noe den 33 år gamle alenemoren fra USA burde ha tenkt litt på før hun bestemte seg for å få barn, veldig mange barn.
I USA har det oppstått lynsjestemning etter at den arbeidsløse alenemoren Nadya Suleman (33år) fødte sine åttlinger, disse unfanget gjennom prøverørsmetoden. Hjemme hadde hun fra før seks små barn alle under 8 år, 3 av dem med mindre handikap.
Så bevisst gikk hun til leger og gjennomførte slik at hun nå sitter som alenemor med 14 barn. Det er dette som har gjort de fleste i USA sinte. For hvordan i helvete skal hun klare å ta seg av sine barn? Både pysisk, fysisk og økonomisk? Det er jo ikke mulig for henne å gjøre det. Så de som må ta seg av alle disse barna er de amerikanske skattebetalerne, og det er de som må punge ut for at disse alle barna skal overleve.

Og har de da rett til å være sinna? Hva er dine tanker om dette? Er det riktig å sette barn til verden, når man ikke har evnen til å ta seg av disse? Eller er det bare egoistisk?
En liten tankevekker til alle som venter- eller ønsker seg barn, er at det koster masse, veldig masse penger å ha barn.
Hvert eneste barn koster i (alder 0-18 år) deg som forelder kr.1 064 060  - godt over en million kroner!
Min mening er at den dagen du bestemmer deg for å få barn, er den dagen du tar på deg det ansvaret å betale denne regningen! For denne regningen er din, ikke samfunnets!

baby20money
Nydelig, ikke sant? Men veldig dyr,bare det første leveåret kommer gullklumpen til å koste deg 109 440 kr! Man må ha en veldig god jobb til å ha råd til det, ikke sant?

16

LIGG UNNA MANNEN MIN!

 • 30.07.2009, 21:50
 • //
 • Blogg
Hvordan konkurrere om kjærlighet?
Til stadighet ser vi programmer på tv som har med dette å gjøre. Ungkaren 20. vs 40. er en av de som går på tv'en nå om dagen. I dette programmet skal mange kvinner i forskjellige aldre konkurrere om en herlig ungkar. Til slutt står han igjen med to kvinner - hvor han må velge en selvfølgelig.
Men hvordan kan noen bestemme hva som er ekte kjærlighet? Skjer ikke dette av seg selv? Hver gang kvinnen/mannen må velge i disse programmene så sier han/henne ''Åh, dette er så vanskelig, for jeg har like følelser for begge to!''.

Hvordan kan dette ha seg? Kjærlighet er kjærlighet, man kjenner om noe er riktig. For meg finnes det kun en ekte kjærlighet og det finnes ingen andre i mine tanker. Hvordan kan man da ha så mange kvinner man sier at er ekte kjærlighet om?
Det skal jo sies at disse forholdene pleier å ta slutt etter en stund også. For man kan ikke konkurrere om en ekte kjærlighet! Ekte kjærlighet skjer bare.. Man bare vet det.. Jeg kunne aldri stilt opp på en sånt program, for det er ikke mulig for meg å konkurrere med en hel haug med jenter om en gutt som jeg egentlig ikke kjenner! Kjærlighet er mer enn forelskelse, synger en rar liten kar ;)

Hva synes du om dette opplegget? Tror du på den type kjærlighet?


9

MJ SNUR SEG I GRAVEN!

 • 30.07.2009, 17:37
 • //
 • Blogg
Etter å ha hatt en forferdelig shitty dag igår, går ting litt bedre idag.
Selv om ting fortsatt er tøft, så ser jeg hvertfall fremover og klarer jeg i det minste å tenke litt positivt nå!

Jeg har akkurat vært på Ikea, hvor alle andre mennesker i Norge også hadde bestemt seg for å dra! Det var så mye mennesker der idag at jeg ble svimmel.. Støynivået var høyere enn i dyrehagen i Kristiansand og folk svettet rundt etter nye scoop av varer. Rart at alle skulle dekorere hjemmene sine når regnet hagler ned som det gjør idag.
Nå skal jeg ned å rydde kjelleren for ting og tang. Sette på musikk superhøyt, synge superhøyt og trene mens jeg flytter eller kaster pikk-pakket til morra mi! Muhahaha....

Blogges supersnart!
Ps. Anbefaler å se denne vidoen hvis du vil nyte vakker musikk denne regnværdagen. Kan hende denne vidoen gjør at MJ snur seg i graven!


Fikk du ståpels på den gode eller dårlige måten?
4

SÅRET, LEI OG FORTVILET....

 • 29.07.2009, 22:42
 • //
 • Blogg

Planen min idag var å skrive et morsomt innlegg fullt av glede, men dette skjer ikke akkurat nå...
Jeg har det ikke helt bra akkurat nå, og selv om det ville vært deilig å få skrevet det ut her på bloggen så kan jeg dessverre ikke det. Det er for personlig.

Jeg har ikke vært så lei meg på mange år som jeg er nå, og jeg vet ikke helt hvordan alt skal bli bra igjen.. Jeg får bare ta en dag av gangen akkurat nå!
Jeg håper alle andre har en fortreffelig dag, selv om min er helt forferdelig.. Vi blogges litt senere...

66481217068105627119660807330651792382013n
Såret og tom innvendig.. 

6

VINN GJEDDA!

 • 29.07.2009, 13:54
 • //
 • Blogg
Jeg tenkte jeg skulle utover høsten lage et stort blogginnlegg helt motsatt av Gullfisken.
Dette skal nemlig handle om de verste reklamene vi ser på tv-skjermen idag. For jeg regner med at de fleste vrir hodene sine rundt og får små brekninger av noen av reklamene som vises på den firkantete boksen til enhver tid. Mange har reklamer de faktisk ikke orker å se på!
Hvorfor skal bare de bra reklamene få en fisk? Hvorfor skal ikke de som lager de dårligste, treigeste og latterligste reklamene få en egen fisk?

Derfor skal jeg nå lage Norges dårligste reklame konkurranse her! Vinneren blir altså StorGjedda, og selv om det er kjipt å ikke vinne Gullfisken, men da kan man hvertfall skryte av; På lille blonde Beccys blogg vant jeg årets StorGjedde - amazing!

Hvis du har noen bidrag til reklamer du synes er så dårlige at du må skru av lyden på tv'en i 2 minutter - let me know! Kanskje akkurat ditt reklame-hat blir premiert med årets Storgjedde? Send inn...


Vel, her var det vel egentlig produktet som var verst.. Herregud..

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits