REBECCA EUGENIE

1

Er det å være utro hvis man blir betatt av en annen mann?

 • 31.08.2008, 19:27
 • //
 • Blogg
Misforstå meg rett, jeg elsker kjæresten min over alt på denne jord. Men på formiddagen i dag skjedde det noe som jeg ikke trodde skulle skje meg....
Siden det som vanlig er her i Norge hver søndag...drittvær, ble nesten hele familien liggende sånn i halvkoma å se på film. Jeg hadde det ganske så koselig der jeg lå i armkroken på min kjære, med et stort pelsteppe over meg.
Men der.. ut fra intet dukket han opp...Den mest sjarmerende og nydligste fyren, med en stilsans ut av denne verden. Og med sin visdom og veltale, ble jeg så fullsteding betatt.
Jeg ville jo så klart ikke såre noens føleser der jeg satt og kjente jeg ble varm og rød i kinnene, men jeg er vel ikke den første som har hatt en 'crush' på en filmstjerne?
Med replikker som;

 • Det er fali', det
 • Nå blåser det nordavind fra alle kanter.
 • Ååå... Det var vondt det... Har aldri hatt så vondt før. Att det går ann å ha det så vondt a!
 • Nei, fydda!"

Så er det vel ikke bare mitt pikehjerte som står i brann?
Da i tillegg viser seg at det blir han som blir helten i hele filmen, så er det vel ikke lenge før Hollywood banker på døren til Ludvig og hans samboere, adressen ditt er som den alltid har vært........Sjuogtredve mil nordover, litt øst og oppover, ligger Flåklypa, ei lita fjellbygd under himmelhvelvingen. Sjølberga med både dampysteri og campingplass, lokalavis og egen TV-sender. Fritt for vær og vind, akkurat der morgensola renner opp over Storjuvet. Der bor Mannen med stor M <3
grandprix0

Hjerte til hjerte..

 • 27.08.2008, 22:13
 • //
 • Blogg
Er all PR egentlig god PR? Såklart alle mennesker vil gjerne bli sett, men mange vil bli sett litt for mye. Litt mye at det blir slitsomt for andre folk som er rundt dem. Hele verden skal dreie seg rundt akkurat dem, og får de ikke viljen sin blir de sure eller tar til tårer. Det finnes også folk som lager vrangforestillinger om sitt eget liv for å få oppmerksomhet fra andre. Disse menneskene er egentlig litt skumle. De klarer faktisk å manipulere en del mennesker til å tro på dem eller dyrke dem. Linn Skåber har i serien sin Hjerte til hjerte, klart å spille en slik rolle så fenomenalt bra. En manipulerende, selvgod og egosentrisk dame som lyver seg frem til hva som er best for henne selv, samme hvem hun tråkker på på veien dit. Det er faktisk moro og skremmende på en gang å se på. For jeg tror de fleste, når de ser på denne serien, kjenner igjen noen i karakteren hennes. Så om du ikke har sett den, så anbefaler jeg den på det sterkeste.

Selv om jeg faktisk blir ganske flau på hennes vegne der =P Takk gud for at hun ikke er sånn i virkeligheten.
0

You spoiled brat!

 • 26.08.2008, 19:40
 • //
 • Blogg
Idag har vært en ganske god dag. Startet med å få papirene i boks med leiligheten som kjæresten har kjøpt seg, som jeg snart skal flytte inn i sammen med han. Jeg har også møtt en veldig god venninne, Silje på Cafè. Vi skal vel snart begynne å trene sammen igjen vi ;)
Når jeg kom meg hjem igjen var bildet av fadderbarnet mitt kommet. En nydelig gutt på fem år fra Etiopia, siden det er landet der broren min er født i var det mest naturlig at det ble det. Han var så nydelig og sårbar, og det er så vondt å tenke på at noen kan ha det så fælt her i verden.
Jeg kom også til å tenke på hvor utrolig heldige vi som bor i Norge er, vi lever som guder i dette landet som ligger øverst på lista over verdens beste land å bo i. Mens Etiopia ligger som nr 170 av 177 land i verden.
Det er grusomt. Men allikevel skal vi klage, syte og være slemme mot hverandre. Helt utrolig. Jeg tror vi er en gjeng med bortskjemte egotrippere som ikke vet hvor godt vi har det. Jeg tror kanskje de fleste hadde hatt litt godt å av å se hvordan den tredje verden faktisk har det. Da hadde kanskje ikke dine problemer vært like store?
Jeg må si at jeg er veldig lykkelig med hvordan jeg har det. Jeg har en familie som støtter meg i alt jeg gjør, jeg har en kjæreste som elsker meg over alt, jeg jobber med det jeg trives med og jeg har livet foran meg som et friskt menneske.
Jeg kan ikke si jeg har noe å klage over, det er derfor jeg ønsker å dele mine goder med de som ikke har det like godt. Som en Planfadder koster det deg 240kr i måneden, det tror jeg de fleste her har råd til. Selv om det betyr at du kanskje må ofre dagens innkjøp av klær og dyre merkesolbriller.

null90352a
0

Thank heaven for 7-eleven

 • 23.08.2008, 00:16
 • //
 • Blogg
Vi har alle noen ferdigheter eller uvaner vi har arvet fra våre forelder. Noen har arvet rask hoderegning, noen har arvet intresse for biler, noen støv på hjernen,noen kan vifte med ørene osv. Jeg har også mange av de... men en ferdighet jeg tydelig har arvet av pappa er vår imponerene måte å få i oss is på fort. Pappa kan kaste i seg en 2 liter med is, før andre har fått av papiret på Pin-up'en sin.
Den ferdigheten er jeg stolt av å ha arvet :D
Min absolutte favoritt når det gjelder is, er 7-eleven sin jordbær yoghurtis med tuttifrutti strø...ingen over, ingen ved siden av. Jeg er ganske sikker at jeg hadde nok ligget i teten,eller kanskje på topp... hvis det hadde vært OL i spising av jordbæryoghurtismedtuttifruttistrøfraseveneleven. Hadde ikke engang behøvd å dopet meg eller ligge i høydehus for å ta den seieren :D


220808 092


I morgen skal jeg og kjæresten i bryllup, gleder meg masse. Skal prøve å få tatt noen bilder;)
0

Skjer med idiotiske rykter a..?

 • 20.08.2008, 00:21
 • //
 • Blogg
Jeg er ganske vant til at det går rykter om meg, hvertfall gjorde det mye før. Det var en stund vi her hjemme hadde det veldig gøy når vi hørte om nye tragiske rykter. For en hver med IQ over 30 måtte da vite at de ryktene som gikk rundt på bygda var usanne. Jeg er og har vel alltid vært en ganske kjedelig person, ikke vanker jeg i noen gjeng, ikke fester jeg, ja for det meste sitter jeg hjemme med familien eller kjæresten min.
Men av en eller annen syk grunn elsker folk å snakke om meg, men fordi jeg ikke gjør noe de kan snakke om finner de på usanne ting... dermed kommer ryktene.
Idag fikk jeg høre en nytt rykte som går på bygda... Mamma og jeg snakket med en nabo dame om at broren min har begynt på skolen. Mamma svarte at tiden går så fort, at nå hadde hun en som begynte på skolen og en som flytter ut. Så damen snur seg til meg å spør meg litt ut om hvor jeg skal flytte. Så sier hun; han er jo endel eldre enn deg han kjæresten din...
Jeg ser litt forundret på henne å svarer.. nei han er jo bare 22.
Ååå sier hun, er ikke han 27 år da?? Det hørte jeg at noen stod å snakket om, om hun der som var sammen en sånn alt for gammel kjæreste. Og jeg er ganske sikker på at de snakket om deg Rebecca.

Hehe er det mulig??
Men som mamma sier; hvis det gir folk noen glede å stå å snakke om deg...så la de få lov til det =)
Husk bare en ting.....
Hvis du hører noen skikkelig gode historier om meg, så er de mest sannsynlige usanne.
angelone

Som du ser.. er jeg en ENGEL( med bare litt sorte vinger) Mohahaha...

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits