hits

REBECCA EUGENIE

6

HVIS DU VIL VÆRE MIN ELSKER...

 • 31.08.2009, 19:40
 • //
 • Blogg

Da jeg var 11 år hadde jeg en stor lidenskap, og denne lidenskapen var Spice Girls. Ja, den engelske jentegruppa som regjerte på slutten av 1990- tallet.

Jeg drømte om å være Baby-spice, den vakre lyshåra jenta med rosa klær og kjærlighet i munnen. Jeg kunne alle dansene, kunne sangene deres på rams og så filmene deres om og om igjen. Jeg spilte til og med nintendo-spillet og var mester der. Jeg var storfan!


Med høy og klar stemme stod jeg i min Spice Girls kjole og sang: If you wanna be my lover, mens jeg rullerte underlivet på en særdeles upassende måte. Ikke mammas stolteste øyeblikk.

Det var stor sorg da jeg fikk vite at gruppen skulle oppløses. Alt jeg tenkte var WHY?

Jeg har også morsomme minner fra da jeg og min daværende bestevenn Kim shaket assen til Spice Girls hos meg, og hos han kledde vi oss ut som gutter og latet som vi hadde like kjærlighetssorg som gutta i Backstreet boys. For en tid!
Det hender at jeg tar meg selv en gang i blandt å nynne på sangene til denne gruppa, for selv om det ikke er stuereint å like sånn musikk må jeg si at jeg synes fortsatt at sangene deres fenger.


Det er litt sånn jeg også føler med popgruppa Aqua, det er liksom litt pinlig å være fan.

Aqua skal liksom ikke likes, for det er bare sånn! Men hvorfor det når sangene deres gjør meg i godt humør?

Skal man ikke få like ting selv om det anses som litt harry? Er jeg et teit menneske fordi jeg hører på dette? Det jeg heller ikke fatter er at det er harry! Hvem har sagt at denne type musikk er dårligere enn noen annen?

Så lenge man blir i godt humør og det fenger, så come on barbie lets og party! Ah ah ah, yeah!

Er du like harry som meg?
12

JEG BLE KONTAKTET AV POLITIET!

 • 31.08.2009, 19:27
 • //
 • Blogg
Jeg ble kontaktet av politiet idag!
Geez, tenkte jeg da politiet la igjen beskjed på svareren. Hva i huleste har jeg gjort for noe nå? Lille Beccy som aldri har gjort noe galt i hele sitt liv.. Jeg så for meg fengselstraff med meg i en liten celle med en stor bodybuilder av en dame, som gjerne ville ha den øverste sengen.
Jeg så for meg stripete drakt og jernball rundt anklene..!

Hva kan jeg ha gjort? Irriterte jeg den ene halvdelen av familien min for mye? Var jeg for slem mot unge mødre? Hadde jeg virkelig irritert Miss Afghanistan? Why me? Jeg svettet litt før jeg ringte tilbake..
Hjertet hoppet over noen slag da damen i andre enden av røret svarte...
Etter et par minutter fant jeg ut hva denne samtalen gikk ut på! Jeg hadde ikke gjort noen verdens ting. Det er levende bevis på at jeg faktisk er en liten engel.
Saken dreide som om denne mannen som hadde plaget meg på nettet den gangen. Jeg skrev for en stund tilbake siden om en mann som skrev mail til meg som jeg følte som truende. Jeg spurte også hva leserne mente jeg skulle gjøre med dette - og 90 % synes jeg skulle anmelde dette.
Det er ikke greit å tulle med alvorlige ting på nettet. Så hva som skjer videre vet jeg ikke.

Men det jeg vet at det fortsatt ikke har blitt en sak av dette med saken om hvorfor jeg mener det jeg gjør angånde unge mødre.
Hvem vet om disse anonyme menneskene som kommenterer på innlegget fra våren virkelig har gått til sak mot meg? Sagt sine sinte meninger til politiet om at jeg er en dårlig person fordi jeg ikke støtter denne saken! Jeg er fortsatt frikjent.. Wohoo..

Har du blitt kontaktet av politiet før? Hva følte du og var det din skyld? Har du følt deg truet av noen på nettet?

untitled26


6

ER PENGENE OG BERØMMELSE VERDT PRISEN?

 • 30.08.2009, 21:56
 • //
 • Blogg

Har du sett The Truman Show?
Filmen som handler om en gutt som blir født inn i et tv-show. Han lever i en stor kulisseboble hvor alle mennesker rundt han er statister og skuespillere. Han tror verden han lever i er ekte, mens alle som ser på han hver eneste dag vet at han lever en løgn.

Det er faktisk en utrolig trist film, fordi denne stakkars mannen ikke får levd det livet han ønsker, men blir adoptert inn i en verden han kanskje ikke vil være en del av. Vi mennesker burde få velge hvilke retninger i livet vi selv vil ta. Vi burde få velge hva vi ønsker å gjøre med livet.
Noen mennesker er ikke så heldig. Man kan trekke paralleller mellom denne filmen og tv-kjendiser. Som unge stiller de opp i en tv-serie eller en film og senere baller det bare på seg.
De tjener en altfor stor sum med penger de ikke kan håndtere og det finnes mennesker som drar i strengene og bestemmer livet ditt og valgene du skal ta.
Det finnes mange eksempler på barnestjerner som er ødelagt idag med angst, depresjoner, dop og fyll. De har rett og slett blitt ødelagt av all oppmerksomhet rundt de som har gjort at de ikke kan leve normale rolige liv.

Se på Drew Barrymore. Hun startet med en hundereklame da hun var 11 måneder gammel  og ble senere barnestjerne i filmen E.T. Hun kom meget skjevt ut. Drakk alkohol i 9-årsalderen og røyket marijuhana da hun var 10 år og gikk over til kokain da hun var 12.
Hun har heldigvis kommet seg betraktelig nå og har blitt en ordentlig stjerne uten dop. Men mange andre kjendiser har blitt rammet hardt. F.eks. Macauley Culcin (hjemme alene), Olsen-tvillingene, Michael Jackson osv.

Tror du det er sunt for barn å tre inn i denne delen av verden? Hvorfor tror du kjendiser blir så ødelagte? Hva mener du om saken?

5

PILLE FULL AV SEX!

 • 30.08.2009, 19:02
 • //
 • Blogg
Jeg sitter her å søker nettet rundt for å finne noe å skrive om.
Noen ganger så faller de rareste ting ned i mitt lille hode, og skrivingen går plettfritt. Andre ganger må jeg lete frem litt nyheter, ta opp gamle hendelser eller finne inspirasjon - slik er vel alle med det meste.
Mens jeg nå leser nyhetene om de to i Kongo, og bråket angående karikaturtegningen finner jeg mange morsomme reklamer.

For på hvilken som helst hjemmeside du kommer inn på reklamerer de for sex. Akkurat den jeg skal snakke om idag er en sex-pille. Jeg trykker meg innpå en reklame om lystpillen. Hm, denne høres da spennende ut.. Lystpillen skal visst gi økt sexlyst for begge parter. På hjemmesiden deres står dette:

Naturens egen Viagra
Gjennoppretter ereksjonskraft
Økt følsomhet i skjede og brystvorter
Øker lyst og kåthet hos begge kjønn
Motvirker potenssvikt.


Er ikke dette flott da? De skriver på hjemmesiden at man kan bli som 18 år igjen! Det høres jo veldig fint ut for de som trenger dette. Men endrer det noe? Hvis man tenker på grunnen til at man faktisk ikke har sex lengre, kan en lystpille hjelpe da? Blir Gunnar så mye kjekkere om man tar denne lystpillen? Er hverdagen så hektisk at man glemmer å ha sex, derfor hjelper piller deg å slappe av?
Jeg har aldri prøvd noen pille, men dette er vel heller ikke min målgruppe heller. Men jeg er veldig nysgjerrig på slike ting. Jeg kan nemlig ikke se hvordan dette kan hjelpe.
På hjemmesiden er det mange bilder av lykkelige og forelska par som kjærtegner hverandre nakne. Blir det virkelig så bra med denne vidunderpillen?

Har du prøvd dette før? Hva tenker du om dette? Tror du på slikt?

Noen trenger verken partner eller piller for å få bra sexliv:


Hey stud!
24

AT HUN TØR!!! DE GALE HAR DET GODT!

 • 29.08.2009, 21:54
 • //
 • BloggFørste gang jeg så denne, tror jeg at jeg satt med haken i gulvet. Men for å være ærlig er jeg faktisk ganske imponert over dama, hva hun tør....
YOU GO GIRL :)

Denne la jeg ut for nøyaktig et år siden, men hun er så gal at hun fortjener en ny tur på Beccybloggen!

Så over til noe annet:
Husker dere jeg la ut en konkurranse her for en stund siden, da jeg skal kåre årets dårligste reklame.
Motsatsen av den store Gullfisken, nemlig StorGjedda!
Det kom inn noen forslag, men jeg trenger flere. Jeg vet at det må da være noen reklamer som gjør deg både kvalm og irritert der ute?

De jeg nominerer i dag er:
- Hoff opphøgde poteter.
- Rimi (radioreklame)
- Den der for illeluktene utflod.

Jeg trenger flere nominerte. Så kom igjen: Hvem er årets dårligste reklame?

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign