REBECCA EUGENIE

0

Noen ganger er ord overflødige...

 • 30.09.2008, 16:36
 • //
 • Blogg

Man må jo bare elske Bollywood <3
2

Høst, sol og Hadeland Glassverk!

 • 29.09.2008, 19:05
 • //
 • Blogg

Jeg har alltid synes høsten er så vakker. Med alle fargene på trærne og sola som skinner og det begynner å bli litt kaldt. Det er tiden hvor teppe, te og film inne er akseptert på kvelden. Men på dagtid (om det er sol såklart) kan man gjøre så mangt. Familien bestemte seg klokka 12 idag for å dra på Hadeland Glassverk, som sikkert mange har hørt om. Blandt pensjonister og barnefamilier koste vi oss mens vi gikk rundt i høstsolen og sparket i de gule og grønne blandene som hadde falt fra trærne. Der spiste vi i Kokkestua, Mario blåste glass og jeg ønsket meg masse stearinlys & honning til jul<3 Det er så utrolig mye fint der, vaser, glass og fat med de vakreste farger. Etter jeg falt pladask for et fat, så jeg prisen på det; 7999,- .. Oj.. Det var litt mye for Beccy nå =P
Men forstår at disse tingene koster penger etter man ser hvor mye jobb det ligger i å lage en blomstervase eller glass. Håndtverk på sitt beste.
Vi koste oss veldig masse, det var en god start på høstferien!

Her er noen bilder fra turen:
290908010

290908 005 290908041
290908011 290908016
290908022 290908024
290908038 290908033
290908027

3

Not Sweet Sixteen!

 • 26.09.2008, 12:31
 • //
 • Blogg
Som jeg skrev i går skulle jeg skrive om programmet My Super Sweet 16. Dette programmet går ganske ofte på MTV. Det handler om rike, ekstremt bortskjemte tenåringer som skal feire sin 16 årsdag. Vi får et innblikk bak kulissene av disse tenåringene og deres familier.
Tenåringene skal få en stor fest hvor bare det beste er bra nok. Gjestene på disse store festene blir selfølgelig håndplukket og blir sendt invitasjoner til på en eller annen spennende måte. Jentenes kjoler skal være store, flotte og dyre ellers er det ikke bra nok. De fleste har flere bytt av kjoler under festen. Entreèn til hovedpersonen skal overgå forrige program. Jeg ble sittende å le godt av en episode på hytta hvor en lespende, ganske ukul gutt fra Irland trodde han var guds gave til menneskeheten. Han klarte å sutre seg til at han skulle ha sssnow and huskeysss til sin entrè. Da party-planleggeren sa at dette kunne bli vanskelig siden det var sommer, lagde han et lite helvete mens han sparket i bakken. Vi må heller ikke glemme hans danseshow midt under festen til min store fortvilelse. (aldri sett noe så urytmisk) Underholdningen var Casscada og som gave av sine foreldre fikk han en tur til New York og en blankosjekk han kunne bruke så mye han ville av.  Akkurat det drittungen fortjente etter sitt sure oppsyn.

Han er ikke den eneste i dette programmet som sutrer, griner og sparker løs fordi de ikke får de heeelt som de vil. En skulle få en bil på dagen sin, men fikk den dagen før - noe så grusomt! Da måtte hun gråte og kjefte på moren sin. Er det ikke deilig med materialisme dere?
Jeg tenker på gru om denne skikken kommer til Norge, men jeg stygt redd for at den snart gjør det.
Ting handler nemlig ikke om hva man har lenger, det handler om å ha mer eller mest. For alt gå på hvor mye penger man har og hvor mye man har brukt i det siste.

Jeg mener ikke at man ikke skal være utrolig stolt av ting man kjøper seg, for det synes jeg man skal. Så klart man skal kjøpe seg ting man ønsker seg og at man kan ønske seg ting. Men når ting man får ikke er bra nok fordi man ikke brukte masse penger på det, synes jeg blir feil. Jeg liker heller ikke som jeg har sagt før; disse bloggene hvor alt går ut på hva man har kjøpt hver dag og hvor mye det kostet.
De gangene jeg selv kjøper meg noe (for såklart jeg gjør det) så setter jeg så utrolig stor pris på det. Det vet jeg også veldig mange andre gjør. Jeg håper vi bare ikke mister gleden av å få ting pga materialisme. Jeg har vært i Etiopia og sett hvor grusomt man kan ha det, men hvor lykkelig menneskene er selvom de ikke eier nåla i veggen.
Jeg er bare livredd for at vi skal bli en bruk & kast generasjon hvor man har mistet gleden over å være glad for det man har. Jeg merket når jeg jobbet en liten stund på en barneskole at allerede små små barn har blitt sånn. Når de mistet spillet sitt eller bamsen sin så var ikke det noe problem, for de kunne bare kjøpe ny. Synes det er litt synd.

MEN for at dette ikke skal komme ut feil; Jeg selv kjøper meg klær, sko osv. Alt for ofte, slik som mange andre. DET er det ikke noe galt i, men å kjøpe bare for å ha brukt penger hver dag; DET er det noe galt i.

11

Ting man ikke bør overdrive:

 • 25.09.2008, 13:27
 • //
 • Blogg
Sitter å ser på bloggene til folk med råd om trening, slanking, sminketips osv. Noen av disse tingene synes jeg ikke man skal overdrive helt. Slik som dette;

Slanking:
bones25076
 •   Hver tredje norske 13-åring ønsker å gå ned i vekt
 •   Halvparten av landets 15-åringer slanker seg eller ønsker å gjøre det
 •   52% av jenter i videregående skole synes de er for tjukke
 •   10% av alle som slanker seg vil utvikle anoreksi
 •   ca 100 000 ungdommer lider av spiseforstyrrelser i Norge. 90% av dem er jenter.
 •   For tenåringsjenter i Europa er anoreksi den tredje største dødsårsaken, etter ulykker og kreft.


 • Silikonpupper:
  breast

  I norge finnes det ingen offisiell statistikk på hvor mange som tyr til brystforstørrelser. Men det begynner å bli et stort antall kvinner hvert år som velger å gjøre det. Det finnes heller ingen klare forskningsresultarer på faren ved silikonpupper. Mitt eneste råd er bruk hodet hvis du vurderer det. Tenk på hva som er riktig for deg. Stort er ikke alltid pent.


  Sminke:
  01630m

  Mange gode sminketips på blogger, i blader og på tv. Men noen av disse overdrives veldig. Brunkrem skal egentlig ikke synes. Generell sminke skal heller ikke synes. Igjen, bruk ting med måte og få det til å se naturlig ut.


  Mote-tips:
  vkf07outrage4

  Det finnes mange tilhengere av disse fashion-tipsene man får idag. Det er veldig greit. Men visse ting gjør seg bedre på en cat-walk enn på gaten.


  Fashion-klipp:
  selmablair300x400

  Selvom det er *in* betyr det ikke at alle kan ha det. Alt kler ikke en smukke.

  Trening:  De fleste av oss mosjonerer alt for lite. Men det finnes også en liten gruppe som mosjonerer alt for mye, ikke for å få bedre helse eller prestere i idrett, men fordi treningen har blitt en besettelse og et mål i seg selv - trass i negative helsekonsekvenser.

  Alt finnes det både positive og negative sider med, men overdrivelse er verken pent eller sunt.
  3

  Psykotisk mann!

  • 23.09.2008, 14:43
  • //
  • Blogg
  Jeg har som sikkert mange andre jenter opplever på nettet, noen menn som er direkte perverse mot meg. De fleste jeg kommer i kontakt med i løpet av døgnet er utrolig hyggelige mennesker som er koselige å snakke med. Men så har man de som ødelegger for veldig mange andre. Jeg har et par stykker som stadig plager meg på nettby.

  Blandt disse er en 25 år gammel mann som så og si hver dag tar kontakt med meg på nettby.
  I begynnelsen har han i sympatimeldingene fortalt hvor ensom og trist han er og at han aldri kommer til å få en kjæreste. Så kommer truslene hans om selvmord. Deretter kommer trusler om vold, voldtekt m.m.
  Det han vil at jeg skal gjøre for han er å vise meg selv på webcam, bli smurt inn med honning og gi han en blow-job. Noe jeg synes er direkte kvalmt.
  Når jeg ber han slutte med å sende meg meldinger kommer flere trusler om å ta sitt eget liv, at han kommer til å bli farlig og eventuelt voldta.
  Jeg har såklart skrevet til nettstedet om han, prøvd å blokkere han fra min profil men stadig skjer dette.

  Jeg har lært meg med tiden å gi fullstendig faen i slike psykotiske mennesker. Men jeg vil at dere som har nettsteder dere er på,  de som har hjemmesider og bloggere vet om disse menneskene. Dere behøver ikke henge de ut med navn osv, men kanskje gjøre andre oppmerksom på at de skal ha varsellampene ute for enkelte mennesker.
  For noen av disse menneskene kan være veldig farlige.

                                                     crazyman01

  Vis flere innlegg

  Rebecca Eugenie

  Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

  Siste innlegg

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits