REBECCA EUGENIE

6

MØTE MED PER HEIMLY!

 • 30.09.2009, 20:32
 • //
 • Blogg
Idag har vært en spennende dag. Jobbet på min herlige jobb endel timer før jeg satte rumpa mi på t-banen for å møte Per Heimly i Oslo.

Kjempekoselig møte, som jeg er utrolig stolt over å ha hatt. Synes han er ekstremt dyktig, så det ser jeg på som en ære. Får håpe han likte meg, og mine crazy ideer så han vil samarbeide med meg og mitt lille modellbyrå. For jeg er nemlig så stolt av alle jentene mine.. <3

Nå skal jeg kose meg litt hjemme. Krype opp i sofaen med teppe over meg, og trene litt i kveld før det er tid for Beccy's Beauty Sleep. For den trenger hun virkelig.. Er det noe jeg har er det nemlig et stort sovehjerte! Jeg kan vel kalle meg litt slitsom og grumpy om jeg ikke får søvnen min.
Idag er en ny dag på jobben med nye utfordringer! Jeg må si at jobb sliter meg ut, men det på en god måte. Får på en måte mer overskudd selv om jeg er dødsliten, om det har noen mening i det hele tatt. Men som en tidligere dyktig sofasliter uten jobb kun hobbyer, er det nå deilig å kunne stå opp tidlig - bruke utrykket ''få noe ut av dagen'' og allikevel orke mer jobb da jeg kommer hjem.
Det eneste jeg er litt småsur for er at jeg ikke fikk høstferien jeg elsker, for den tiden er slutt nå.. Hva fader er kult med å bli voksen når man ikke får feriene man så sårt trenger? Haha..

Trives du i jobben din? Føler du at du har tatt riktig avgjørelse når det kommer til arbeidet? Jeg synes slike avgjørelser er veldig vanskelige - for meg så er trivsel alfa omega! Viktigere enn lønn - nesten...

untitled7glowingangelbarbie
Eldgammelt bilde hvor jeg ligner en porselensdukke.. En veldig snill en ;)

 

10

DETTE ER SKIKKLIG EKKELT!!!

 • 30.09.2009, 11:50
 • //
 • Blogg
Det er veldig skremmende når man våkner til den nyheten at noe som du trodde var bare en syk lek fra en eller annen drittunge faktisk ikke var noen lek, og det var heller ingen liten drittunge. Men en 30 år gammel farlig mann, som nå har blitt buret inne på fire uker brev og besøksforbud. Dette synes jeg er skikkelig ekkelt!
Jeg tror jeg ikke skal legge ut med så mange detaljer rundt dette, for nå sitter jeg godt planta opp i hele dritten!

Men men...Idag blir det en spennede dag. Etter jobb må jeg skynte meg til byen, der jeg skal på et møte med en veldig kjent norsk fotograf. Jeg skal som vanlig forsøke å legge inn masse go'ord om Beccy's Angles. Skal bli veldig hyggelig å møte han. Krysse fingre for at jeg rekker å komme meg til byen i tide.

Vil igjen minne om kjolen som gis bort på fredag, har du lyst på denne må du legge igjen et spor under det innlegget.
Ha en flott dag, så blogges vi etterpå. Og husk: Det finnes mange syke mennesker der ute så vær forsiktig!


v7i2597bdeepblue
15

NÅR ER MAN VOKSEN?

 • 29.09.2009, 15:14
 • //
 • Blogg
Ja, dette spørsmålet er vel sikkert enkelt å svare på? Eller ikke?

* Komfirmasjonsdagen? Det er den dagen man skal feire overgangen fra ungdom til voksen!

* De fleste vil nok svare myndighetsdagen, 18 år? Det er jo greit nok. men da er man jo ikke gammel nok til å kjøpe sprit eller komme inn på de fleste utesteder.

* Da man må levere inn sin første selvangivelse? Eller gråter en tåre for sin første restskatt?

* Da man får barn? Da må man vel være voksen?

* Den dagen du flytter hjemmefra og må betale dine regninger selv?

* Når man må betale voksenbillett på kino?


I Norge er den kriminelle lavalderen 15 år, når du har fylt 15 år så må du stå til ansvar for dine handlinger. Samtidig må man være 16 år for å ha sex, du får ikke kjøpt røyk eller øl før du er 18 år. Du må være 20 år for å ta deg en drink, 25 år for å ta deg en tur med danskebåten, men som 18 åring kan du bli sendt ut av landet for å krige.
Så når er man egentlig voksen?

beccaredigert
Dette var meg som 14 åring, like før min konfirmasjon. Og jeg var da veldig langt fra å være voksen, selv om jeg sikkert synes jeg var det mange ganger :)7

DEN NAKNE KROPP - SANNHETEN!

 • 28.09.2009, 18:57
 • //
 • Blogg
Jeg så denne videoen på et bra innlegg på Florenthynas sin blogg( Sjekk ut hennes blogg HER)!
Jeg synes denne videoen var så bra, så jeg ønsket å tyvlåne den filmen til dette innlegget. Den var så riktig at veldig mange unge jenter og gutter trenger å se den.
Kanskje det er på tide å aksptere den vi er? Ikke den alle andre sier vi skal være..
Hva mener du?
31

JEG HÅPER FOR DERES SKYLD DETTE IKKE STEMMER!!!

 • 28.09.2009, 15:33
 • //
 • Blogg
Jeg fant denne listen i en bok. Jeg vet ikke om den stemmer, jeg håper egentlig at den ikke gjør det. Men dessverre mest sannsynlig så er nok dette slik folk har det i land som Afghanistan, Pakistan osv. anno 2009 med Talibansk styre.

Dette er lovene som vi vil håndheve og som dere skal adlyde:
Alle borgere må be fem ganger hver dag. Hvis det er tid for bønn, og du blir tatt mens du gjør noe annet, vil du bli pisket.

Til alle menn:
Alle menn skal ha skjegg. Den riktige lengden er minst en knyttlengde under haken. Hvis du ikke overholder dette, vil du bli pisket.
Alle gutter skal gå med turban. Gutter fra første til sjette klasse skal ha svarte turbaner, gutter over sjette klasse skal gå med hvite turbaner. Alle gutter skal være kledd i islamske klær. Skjortekrager skal kneppes.
Sang er forbudt.
Dans er forbudt.
Kortspill, sjakk, hasardspill og drageflyging er forbudt.
Å skrive bøker, se film og male bilder er forbudt.
Hvis du holder parakitter, vil du bli pisket. Fuglene dine vil bli drept.
Hvis du stjeler, vil hånden din bli hugget av ved håndleddet.
Hvis du stjeler en gang til, vil foten din bli hugget av.
Hvis du ikke er muslim, skal du ikke utøve din religion der du kan bli sett av muslimer. Hvis du gjør det, vil du bli pisket og fengslet. Hvis du blir tatt i å forsøke å konvertere en muslim til din tro, vil du bli henrettet.

Til alle kvinner:
Du skal alltid holde deg inne i ditt hjem. Det sømmer seg ikke for kvinner å gå formålsløst ute. Hvis du går ut, skal du være i følge med en mahram, en mannlig slektning. Hvis du blir tatt alene på gaten, vil du bli pisket og sendt hjem.
Du skal ikke under noen omstendigheter vise ansiktet ditt. Du skal dekke deg med burka når du går ute. Hvis du ikke gjør det, vil du bli alvorlig straffet.
Kosmetikk er forbudt.
Smykker er forbudt. Du skal ikke kle deg i iøynefallende klær.
Du skal ikke snakke uten å være snakket til.
Du skal ikke ha øyekontakt med menn.
Du skal ikke le på offentlige steder. Hvis du gjør det, vil du bli pisket.
Du skal ikke lakkere neglene dine. Hvis du gjør det, vil du miste en finger.
Det er forbudt for piker å gå på skole.
Det er forbudt for kvinner å arbeide.
Hvis du blir funnet skyldig i ekteskapsbrudd, vil du bli drept ved steining.

Lytt. Lytt nøye. Adlyd. Allah-u-akbar.Denne jenta ble 13 år gammel, hun ble voldtatt av tre menn og fikk i straff å bli steinet til døde!


Er dette fakta, er det slik folk har det rundt i verden? Eller er det bare propaganda fra den vestlige verden for å sette muslimer i det dårlig lys? Hva tror du?

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits