REBECCA EUGENIE

0

DAGENS OOTD - MORILD

 • 30.09.2016, 17:11
 • //
 • Blogg

Antrekket for denne fantastiske høstdagen ble dette. 
Jeg elsker farger om dagen og spesielt når meningen er å gå med naturfarger 😂

Idag er en perfekt dag. Rett og slett. Jeg er glad, jeg har det fint og jeg er positiv. Kan det være høstsolen som gjør dette? I don't know 😎 But happy I am 😘

Lua er forresten fra Morild. Er den ikke kul? Refleks er det i den også.. Smart!

0

MY RITUALS...

 • 29.09.2016, 22:47
 • //
 • Blogg

Vil dere vite en hemmelighet om meg? Okey.. En ting som ikke er så hemmelig er at jeg elsker spa. Jeg elsker sparitualene. Jeg elsker avslapping, og følelsen alle duftene gir deg.

Jeg elsker å skjemme bort meg og andre. Det å kunne pleie hud, rense, servere te, gjøre sånn at andre føler seg vel er noe jeg setter stor pris på.
Og ikke minst, produkter!

Masse masse produkter. Men i det siste har jeg falt for en butikk. Et helt merke. En hel greie. Rituals 😍 Jeg ble introdusert for det på min flyreise til Punta Cana for et par år siden, og siden har jeg elsket det ❤ Men nå har butikken kommet til Jessheim (!)

Hjelpe og trøste... Det er så farlig! Jeg vil ha alt 😍 men foreløpig har noe fått plass hos meg;

Totally inlove with it. Jeg har selvfølgelig mange flere produkter som hudpleien, shower gel etc. Men de bildene kan komme senere! Hahah. Nå skal jeg faktisk bruke kvelden til litt netflix og en bok før jeg skal sove.

Spennende dag i morgen! 😙

0

HSTSHOOT

 • 29.09.2016, 15:09
 • //
 • Blogg

Det er så vakkert. Så fantastisk. Det å ta bilder i denne vakre høsten gjør meg glad.

Jeg elsker høst. Hvertfall slik den er nå. Det er min favoritthøytid. Den byr til kos, den er pen å se på, den gir fine øyeblikk ute og inne. Ah, høst, du er ganske alright.

Grunnen til min tur ut idag er et besøk hos Kiropraktor Jens på Miacara. Vi løsner opp i rygg, nakke og nå idag; kjeve. Det sitter visst endel spenninger der gitt. Da er det godt at Jens ordner opp!

Bildene er tatt ved vakre Hovin Kirke.

Dette er en fin dag. Veldig fin dag!

0

JEG HAR LST MEG INNE

 • 28.09.2016, 22:00
 • //
 • Blogg

Ja.. Her står jeg.. I gangen inn til alle soverommene! Greger er på andre siden. Han har han jobb han må gjøre. På gulvet løper en gal spissmus som kjemper for livet mens Dora jakter på den. Dette er den andre musa Dora har tatt med inn idag, av de levende. Jeg fant en død i gangen da jeg kom hjem.

Hvorfor MÅ du ta de med inn? Jeg takler de døde. Jeg vil helst ikke ta stilling til de heller, men å løpe rundt i stua med mus rundt beina er jeg ikke interessert i. Det Gregers jobb. Han har reddet to fra Doras vrede, som fikk gå fri. Enn så lenge.

Fy... Dette blir nok en hard vinter! Jeg har satt meg under teppet igjen. Men venter bare på neste gang Dora kommer med en musehale stikkende ut av munnen, og vi må fange musa død eller levende. 😣😥

0

HVORFOR GJR DU DETTE KARL?

 • 28.09.2016, 09:01
 • //
 • Blogg

Du bare braser inn her.. Hvorfor behandler du folk sånn? Her sitter vi i våre stuer og aner fred å ingen fare, så river du ned alt som er.

Er du sint? Frustrert? Trenger du å blåse ut noe? For det gjorde du jammen i går kveld. Du lot vinden gå berserk utenfor vinduene mine. Det var godt jeg hadde vett nok til å bli inne! Det eneste som gjorde kvelden koselig var teppe og masse lys. For du var egentlig ikke noe hyggelig! Tenk på det til neste gang Karl. Ta litt hensyn. Å være så sint hjelper så lite.

Vet dere hva jeg har gjort nå? Levert min eldste prinsesse på skolen 😁 Hun skal sammen de eldste i barnehagen være med på skolejogge. Wææh. Det var så rart å levere henne der. Lille jenta mi. ❤

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Flg meg p Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits