hits

REBECCA EUGENIE

3

Happy Halloween =)

 • 31.10.2008, 21:04
 • //
 • Blogg
Dette har vært en litt merkelig dag. Først så jobbet jeg til kl.17.00. Deretter kom jeg hjem og mamma hadde kjøpt støvlene jeg hadde ønsket meg såå lenge! De er kjempefine <3 Vanligvis så er Halloween en bursdag dag siden både tante og kusina mi har bursdag idag. De har dratt til Kristiansand på håndballturnering. Gratulerer så masse med dagen.
Greger er i Danmark med jobben, noe han skal være i 10 dager. Så for meg blir det en stille Halloween-feiring. Det som har vært merkelig er at når jeg sto opp idag hadde jeg fått en mail som inneholdt en forespørsel som jeg fikk sjokk av. Jeg kan ikke enda si hva det er, men det har med modelling å gjøre, spørs bare om jeg får lov hjemmefra. Kryss fingrene!
Det har også vært endel meningsutvekslinger på bloggen min de siste to dagene. Noe jeg liker. For da får jeg se at folk faktisk leser det jeg skriver her, og bryr seg enten positivt eller negativt om det. Så dere må ikke tro at jeg sitter her fornærmet bare fordi folk sier sin mening, men hvis det blir usakligheter eller usannheter da kommer jeg til å fjerne den kommentaren. Men ellers er jeg glad til for at folk leser min blogg.
Jeg har tenkt litt på hvem han Morten kan være, og jeg tror jeg har funnet det ut. ;) Er ikke så dum som jeg ser ut.

Nå skal jeg se på Forgetting Sarah Marshall, håper den er morsom. Tenkte også jeg skulle følge opp min gamle vane som er å legge ut et utfordrende bilde av meg selv. Enjoy:

zombie1
25

Take me as I am!

 • 30.10.2008, 23:35
 • //
 • Blogg
Tenkte jeg skulle forklare litt dypere hva jeg mente istad.
Jeg har alltid vært en rolig og snill jente. Jeg var den som satt stille i klasserommet når andre kastet viskelær rundt, jeg har aldri vært noe partymenneske og var sjelden på fest og jeg prøver mitt beste for å være et hyggelig menneske ellers. Men til tross for dette har jeg uansett hva jeg har gjort blitt utstøtt eller blitt snakket om. Det har fra barneskolen virret rykter om diverse ting jeg skal ha gjort eller sagt, som så klart ikke stemmer i det hele tatt.
Etter veldig mange år har jeg lært å ikke ta meg nær av hva andre mener om meg, for å være ærlig er jeg veldig lei av å være en good-girl og aldri få noe positivt igjen for dette.

Så ja, nå i to har jeg tatt modellbilder som har sjokkert menneskene i kjære Nittedal. Jeg har sluttet på skolen, som mange mente jeg ikke burde og har flyttet sammen med min fantastiske kjæreste som folk reagerte enda sterkere på. Stadig får jeg kommentarer; Sluttet du på skolen? Hva skal det bli av deg?
Du kan ikke ta sånne bilder, de er jo for utfordrende! Hæ, har du flyttet sammen med kjæresten? Du er jo bare 17 år!
Dette er jeg utrolig lei av, disse kommentarene både direkte til meg og bak min rygg. Hvorfor skal egentlig mennesker som ikke engang kjenner meg bry seg om at jeg flytter ut? Hvem har egentlig noe med at jeg velger å ta disse bildene? Tenk om jeg ville blitt en glamourmodell, hvis det var min store drøm, hva skulle dere egentlig ha gjort med det?
Jeg har aldri fått noen positive tilbakemeldinger på det gode jeg har gjort opp gjennom årene. At jeg stilte opp for de som ikke hadde det bra, at jeg har prøvd å leve fornuftig og på en ordentlig måte og at jeg aldri har funnet på noe galt og at jeg bestandig har vært blid og hyggelig mot andre mennesker. Jeg har prøvd mitt beste å gjøre det bra for alle andres behov, og nå er jeg fryktelig lei av disse menneske som aldri synes dette var nok. Uansett hva jeg har gjort har dere dolket meg i ryggen! Til dere (dere vet hvem dere er) vil jeg si tusen takk for at dere har gjort meg til et sååå mye sterkere menneske idag. For hadde det ikke vært for at dere konstant trykket meg ned, ville jeg ikke ha tålt negative kommentarer, baksnakkende mennesker som tror de vet alt om meg og falske folk idag. Tusen takk!

Til deg Morten (hvem du nå enn er), egentlig gir jeg fullstendig faen i hva du eller Julie mente. Men det jeg ville påpeke var at hun har aldri snakket med meg tidligere, aldri har skrevet en eneste gang på min wall før, så hvorfor i helvete skulle hun påpeke at jeg hadde lagt ut bilde av meg selv i bh. For det er jeg selv fullstendig klar over at jeg har gjort. Hvem vet, kanskje neste gang kommer et bilde med enda mindre klær.

For det er som de sier; Snille piker kommer til himmelen, slemme jenter kommer hvor langt de vil!

mg95719

Skikkelig ille liksom..!

 • 30.10.2008, 14:49
 • //
 • Blogg
Ville bare sende en liten hilsen på ettermiddagen til alle. Idag var min fridag, så jeg har hentet broren min, vært i butikken og kjøpt godteri til Halloween også ryddet litt i leiligheten.
Nå skal jeg dra å trene på SATS. Selv om været er et lite helvete idag skal jeg dra meg ut av sofaen å få trent rompe og mage ;) Haha.
Forresten, hva svarer man til en jente som aldri har sagt et ord til meg, men som skrev på wallen min på facebook at det var forferdelig at jeg la ut bilde i bh? Hva er egentlig forskjellen på alle som legger ut sine feriebilder plaskende i vannet små bikiner, dansere i små korte skjørt som spriker med beina og mine modellbilder som jeg velger å legge ut?
Er det så horribelt å legge ut et bilde i en bh nå til dags anyway? Nå skal dere få se det sjokkerende bildet av meg i bh!

253
Er du sjokkert nå?
0

Endelig helg!

 • 24.10.2008, 19:08
 • //
 • Blogg
Har jobbet hele uka og idag ble det ekstra mye. Ble satt rett inn i rollen som lærervikar for 5. Klasse! Jeg var litt nervøs, men det gikk utrolig bra. Jeg ble jobbende til kl 16.30 idag, så jeg må ha gjort noe riktig. Trodde det kom til å bli et lite helvete, men det gikk over all forventning. Barna var snille og greie, og jeg lærte mange nye navn. Idag skal jeg bare slappe av og kose meg. Trenger helgen nå merker jeg, sovet dårlig og vært litt syk. Nå er jeg bedre og helgen kommer til å bli fantastisk! <3

hellas osv 057
2

Lei av tafatte mennesker..

 • 23.10.2008, 23:56
 • //
 • Blogg
Dere hørte riktig, jeg misliker sterkt tafatte mennesker. Jeg er nok et menneske som mange ser på som en bitch fordi jeg krever at ting skal skje. Folk ville nok ikke likt meg som sjef i det hele tatt, for jeg gidder ikke sitte å se på mennesker som ikke gjør jobben sin. Skal ting gjøres, skal de gjøres med en gang. Man kan godt ta noen pauser og slikt, men ikke under hele arbeidstiden. Opplevd dette med tidligere kollegaer av meg, at de ikke gjør noen ting.

Folk kan se på meg som det største masehue i verden. Jeg ringer for å ordne opp i ting, for jeg orker ikke sitte å vente på at ting skal dette ned i hendene på meg. Noen kan se på dette som slitsomt fordi jeg ringer, sender mail eller melding når jeg lurer på hva og eventuelt når ting skal skje. Men når jeg gjør en jobb så gjør jeg den 110 %. Klarer ikke gjøre ting halvveis. Stiller ikke opp på en shoot uten sko som passer til antrekket eller et valgt tema, jeg tar ikke på meg for lite klær når jeg vet at vi har utedag på jobben, jeg skriver ikke artikler uten at jeg kan vise til fakta e.l. Derfor skuffer det meg, og gjør meg oppriktig lei meg når folk viser en likegyldighet til hva de driver med. Når folk går på jobb kun for å hente lønnslippen sin og ikke gidder å løfte en finger for å gjøre noe, da provoserer det meg! Eller når folk tror de har kommet litt høyere opp i systemet og tror de har blitt noe bedre enn hva de faktisk er og tror med det at man ikke behøver å gjøre en brukbar jobb noe mer fordi de er blitt så viktige for samfunnet mener de selv.

Ja du synes kanskje jeg er bitch, men det er helt greit - men denne bitchen gjør hvertfall jobben sin!


(Bilde måtte fjernes pga uoverenstemmelser med fotografen)

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign