REBECCA EUGENIE

13

JA, JEG ER BLOND, MEN...!!

 • 30.10.2009, 17:09
 • //
 • Blogg
Er det ikke rart hvordan vi velger å unnskylde oss før vi har gjort noe galt? Jeg er hvertfall en mester på dette. Det er alltid lett å komme med en eller annen unnskylding først, så har du liksom helgardert deg for hvis det skulle dukke opp en feil eller noe lignende.
Jeg pleier alltid å unnskylde meg med at jeg er blond, i tilfelle jeg sier noe feil. Hvorfor gjør jeg egentlig det? Jeg vet at jeg ikke er dum på noen som helst måte, og at det spørsmålet jeg kom med var helt berettiget. Men fordet så klarer jeg å komme med; Jeg vet at jeg er blond men... Er det riktig å koke den biffen?

Jenter er utrolig flinke til dette, sette seg selv ned.

- Må ikke ta bilde av meg, jeg ser jo ut som jeg har blitt kjørt i tørketrommeren  idag!
- Synes du jeg var fin på håret? Jeg tror det ble litt for mørkt til mitt bleke ansikt!
- Tror ikke jeg går med den kjolen idag jeg. Jeg ser ut som en godt stappet middagspølse i den!
- Tror ikke jeg burde synge i dag, stemmen er så rusten idag. Tror jeg brygger på noe!
- Ja, jeg fikk 0 feil på prøven. Var heldig med de spørsmålene der!

Slik kan lista fortsette i det uendelige. Er dette bare mangel på selvsikkerhet? Eller er dette slik vi er oppdratt? Hva tror du er grunnen til at vi så sjelden står opp for den vi er?


untitled4


15

HVA ER DET FOR NOE GALT MED MEG?

 • 29.10.2009, 22:16
 • //
 • Blogg
Jeg har forsøkt å skrive dette innlegget flere ganger, men hver gang er det som om at noe stopper meg. Noen ting er vanskeligere å sette ord på en andre.

Jeg har flere ganger skrevet innlegg om mobbing, jeg har tom. vært en av administratørene på facebook gruppen Stopp Mobbing. Grunnen for at dette tema opptar meg så veldig, er at jeg har fått føle dette på kroppen gjennom hele min skolegang. Dette er et sårbart tema for veldig mange, og jeg kjenner smerte innvendig hver gang jeg hører om mennesker som opplever mobbing.
Med at jeg har vært så åpen rundt dette tema har jeg blitt kontaktet av flere som har det tøft i sitt daglige liv og trenger noen å snakke med. Som regel er det anonyme personer som skriver lange brev til meg på mail. De fleste trenger bare en som lytter, en som viser litt medfølelse.
For noen uker siden kom jeg i kontakt med en 11 år gammel jente, hun ble mobbet på det sterkeste på skolen sin. Hun ble daglig trakassert og slått av medelever. Til og med når hun pratet med sine foreldre i mobilen, kunne foreldrene høre skjellsord skreket til denne lille jenta av barn i bakgrunnen. Foreldrene hennes var fortvilet, de hadde lenge forsøkt å få en slutt på dette. De hadde nesten daglig kontakt med skolen for å få en slutt på dette, men til ingen nytte.
Da jeg møtte denne unge jenta, var hun akkurat slik jeg hadde forventet meg. En søt, stille pliktoppfyllende jente, som satt med de tankene ''hva er det for noe galt med meg?''
Det er det spørsmålet alle som har blitt eller blir mobbet kommer med, og dessverre er det også en del foreldre og lærere også stiller akkurat dette spørsmålet til ofrene: ''Hva er det med DEG, siden du er så utsatt for mobbing?!''

Når skal alle lære? Det er ikke mobbeofferet det er noe galt med, det er mobberen som har et problem.

For noen dager siden fikk jeg besøk på døren, det var en venninne av meg som stod der. Jeg så at det var noe som ikke var helt bra, og da jeg spurte klarte hun ikke å holde tårene tilbake. Hun fortalte om 10 år med trakassering av en jente, hvordan hun gang på gang klarer å gjøre livet surt for min venninne. Jeg må si at jeg ble mer en sjokkert, for jeg trodde jeg kjente til det meste med min venninne og jeg visste også godt hvem denne andre jenta er.
Og det hører også til denne historien at bestevennen til min venninne valgte å ta livet av seg på grunn av mange år med mobbing, og enda så lærer folk ingen ting!
Jeg er fryktelig lei av slike mennesker som skal dytte andre ned for å heve seg selv. Slik som jeg sier til ALLE jeg snakker med om dette; Jeg har en stor tro karma!

What comes around, goes around.. Å være mobber er som å være verdens største taper! For hvis du ikke kan være stor uten å putte andre fantastiske mennesker ned, viser det bare hvor liten du egentlig er.
Denne går til ALLE dere som går bevisst inn for å ødelegge andres liv, og til alle dere som sitter å ser på dette uten å gripe inn...


mg5956 bw

4

OG DA GIKK JEG RETT I GULVET.....

 • 29.10.2009, 00:16
 • //
 • Blogg
Det har vært litt av en dag idag. Jeg hadde endelig fått time hos fastlegen min, kanskje jeg endelig skal finne ut hva som feiler meg. Men nei da....Etter en haug med allergitester, og etter det femte forsøket på å ta blodprøver hørte jeg i det fjerne sykesøstrene si; Nå mister hun all fargen her, nå tror jeg at hun svimer av. Og vips der var jeg borte noen sekunder. Jeg kom til meg selv igjen, fikk meg litt kaldt vann og inn på nytt til legen.
Ikke heller denne gangen fikk jeg noen svar på hva som kan feile meg, fikk noen nye medisiner og beskjed om å komme tilbake neste uke på flere tester. WeeHeee...not!

Ellers har vi vært på husjakt rundt i Akershus. Har så smått begynt å finne ut hvor og hvor vi ikke vil bo. Det er hvertfall et lite skritt i riktig retning:)

Kom over dette bilde her, synes det var litt kult på en litt bizarr måte:)

1219761789189

Ha en god natt! I morgen kommer et innlegg jeg har hatt lyst til å skrive lenge, men har ikke turt. Men nå er det på tide!!

11

DETTE ER SLIKE MENN VI VIL HA!

 • 27.10.2009, 14:59
 • //
 • Blogg
Mamma fortalte meg om noen karer hun hadde sett på Ellen show på tv idag. Det var en gruppe med hardbarka muskeldundrende, tattoverte mannfolk. Som nå hadde sitt eget tv-program på tv kalt Rescue Ink.

rescueink

Etter mange år i forskjellige miljøer har disse mennene kommet sammen for en sak, nemlig å redde dyr i nød. De tar på seg saker for å redde mishandlede dyr. De oppsøker dyremishandlerne, tar med seg dyret og forteller mishandleren at de kommer til å ha han/henne under oppsikt heretter.
Hadde du turt å ha denne gjengen etter deg?

Disse karene er ikke engang lønnet, de lever på donasjoner til saken. De har foredrag på skoler, fengsler osv. De gjør verden litt bedre, dette er slike menn vi burde ha flere av.
Go Go Rescue Ink...
Synes du at det blir gjort nok for å beskytte dyr har i Norge?
9

COPYCAT!!!

 • 27.10.2009, 10:39
 • //
 • Blogg
Det finnes alltid de som må stjele andre side idèer. Noen må alltid se ut som alle andre, og stjele deres stil og uteseende. Det er det man kaller en copycat!!!

madonnatotallylookslikeafrog
mariashrivertotallylookslikeaugharafromthe
peterboyletotallylookslikesamtheeagle
thepopetotallylookslikeafrilledlizard
ettotallylookslikelatoyajackson
128716889670822701


Du er født orginal - hvorfor dø som kopi?

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits