REBECCA EUGENIE

2

BEGYNNER ALTFOR SENT

  • 02.10.2017, 19:25
  • //
  • Blogg

Nei. Det skal jeg ikke i år!
Jeg er en elendig planlegger. Når jeg skal bort pakker jeg alltid i siste liten.

Bursdager kommer alltid ubeleilig. Jeg lager aldri lister og er generelt dårlig på å få med meg alt jeg skal. Og slik er det jo også med jula da. Jeg er kjerringa som julekvelden kommer litt brått på... Men ikke i år nei (!) New and improved Beccy.

I år skal jeg ikke stresse. Jeg skal begynne tidlig og ta ting med knusende ro. *planlegge gaver*

Problemet mitt er at alle gaver skal overtenkes. Det trenger ikke være avansert sålenge det er med hjerte. Ikke sant?

0

SHOPPEGAL...

  • 01.10.2017, 20:14
  • //
  • Blogg

Hei dere!

Idag har jeg overhodet ikke hatt søndagsfølelse. Jeg ville en tur på Jessheim for å shoppe, men ble stadig påminnet om at det var stengt. Noe jeg tror Fredrik innerst inne var glad for. Derfor valgte vi en tur på Megafun istedet. Det er alltid megamorro for store og små. Ellers er dagen brukt til lek.

Søndagen er egentlig en rolig dag. Men jeg skal innrømme at jeg har vært innom endel nettbutikker. Jeg legger masse i handlekurven før jeg vurderer om jeg egentlig trenger det. Typisk jenteting å gjøre. Haha!

Slik så jeg ut idag. Rød slufse i håret. Resten av dagen skal brukes til null komma niks. Jeg vurderer film eller serie. Vi får se...

I morgen er det mandag med tannlegetime. Vi blogges.

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Flg meg p Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits