REBECCA EUGENIE

1

Selvopptatte jævel..

 • 30.11.2008, 23:53
 • //
 • Blogg
Selvopptatt som jeg er legger jeg ved et par bilder av meg selv fra Danskebåten:

mobilbilder 00440
Ready to take off..

Jeg hadde egentlig tenkt til å lage en morsom video av alle menneskene som bokstavelig talt var drita fulle før Drøbaksundet, for det var nok av dem å plukke i.
Det er nemlig nå julebordsesong på Danskebåten, og det var vel ikke noe sjakktrekk å dra på denne tiden.
Fordi det ble for mye fyll og slitsomme mennesker rett og slett. Men kunne ikke lage filmen fordi det syntes for mange ansikter på den, for det er vel kanskje ikke hyggelig å få sitt eget fyll og spetakkel (og urytmiske dansemoves) med på en blogg! Særlig når du kanskje ikke husker en dritt av turen selv..

mobilbilder 00441
Jule-Rebecca<3

mobilbilder 00442
Dagen-derpå-Rebecca!
8

Ditt syke, syke menneske!

 • 30.11.2008, 01:25
 • //
 • Blogg

Egentlig hadde jeg tenkt til å kommentere et innlegg jeg så på en blogg idag! Men jeg fant ut at jeg ikke gidder, for den jenta har alvorlige problemer med seg selv. Ikke bare alle de problemene hun legger ut om seg selv, men jeg tror faktisk det alvorlig feiler henne noe. Jeg er såpass godt oppdratt at jeg vet at man ikke skal sparke noen når de allerede ligger nede. For jenta er seriøst syk i hodet sitt..
Derfor skal jeg la denne saken ligge, enn så lenge..
For selv om veldig mange venner av meg og kjæresten min er dritt lei hennes selvoppnevnte rett til å kommentere alle sine liv og sysler hele tiden, så har jeg bedt disse la være å lage noe bråk. Hun er absolutt ikke verdt bryet!

Derfor legger jeg heller ut en liten forsmak på julen:

Hun her er også forhatt av veldig mange, slik som henne jeg kommenterer over her.
Men begge disse damene morer meg veldig;

1

My day!

 • 27.11.2008, 21:41
 • //
 • Blogg
Tidlig en iskald morgen sto lille Rebecca opp klar for å gå på skolen. Hun skulle ikke sitte på noen pult, men ved kateteret å være lærer. Hun skulle lære bort i norsk, matte og engelsk. Hun skulle lese en bok mens elevene spiste, hun måtte også rette leksene deres i matte og norsk. Jeg var der fra 08.15 - 15.00 idag. Veldig koselig jobb jeg har <3

Da jeg kom hjem fra jobben skulle jeg egentlig øvelseskjøre med svigermor, men det ble utsatt et par dager. Jeg har også idag vært på en kunstutstilling i Oslo, med Knut Hoftun sin samling med aktbilder. Han tar nydelige bilder og det var en ære å bli invitert til hans utstilling idag. Så var det t-banen opp igjen til lille Yaris'en som sto på Stovner mens jeg var i byen!
 
I morgen skal jeg på Danskebåten! Joho, hæla i taket.. Jeg skal danse til det føles som om rompa mi detter av.. Danse er noe av det morsomste jeg vet! Jeg skal også denne gangen på danskebåten drikke lovlig, haha. Ikke drikke meg full, men jeg skal ta meg en drink uten dårlig samvittighet fordi jeg ikke er gammel nok. :) Ønsk meg en god, morsom, rompevrikkende og gyngende danskebåttur!


img6628brebeccahallwaybytarjeikrogh

Et av bildene jeg tok med Tarjei Krogh på fredag<3
To be continued...
0

Fragile...

 • 26.11.2008, 17:58
 • //
 • Blogg

Jeg som trodde at jeg hadde sluttet å bli sjokket over mennesker, men dengang ei. Jeg opplever gang på gang at jeg blir oppriktig sjokket  og satt ut av folk. Både av ukjente og kjente, men det er nok de som jeg trodde jeg kjente som skuffer  meg mest.

Jeg hadde engang en venninne som jeg så på som den beste i verden, en sånn som du kan fortelle alt til fordi du vet at det blir mellom dere to. En sånn venninne som du kan ligge å snakke og le sammen med hele natta, uten å egentlig snakke om noe i det hele tatt. En som du ser på som nær søster og tror at dere skal være venner resten av livet, at dere skal sitte som pensjonister å le av alt det gale dere gjorde når dere var unge.

Men et eller annet skjedde mellom min vennine og meg, og jeg jeg vet oppriktig ikke helt hva som skjedde? Det var vel slik som hun sa, vi bare vokste fra hverandre.
Sånn det er nå er at vi ikke kjenner hverandre lengre, eneste måten jeg følger med på henne og livet hennes er å titte på facebookbilder en gang i blandt.
En ting som alltid var så positivt med henne, var at hun, i motsetning til meg var sunnheten selv. Hun gjorde aldri noe galt, og hadde sine egne meninger om det meste. Slike ting som røyking, alkohol og og fest var ikke engang et tema. Derfor må jeg si at jeg ble utrolig sjokkert og satt vel Cola Zero'en i halsen da jeg først så et bilde der hun snuste, og deretter et med røyken i munn!
Det var så trist.. For det var ikke samme menneske som jeg engang kjente.. Jeg skriver ikke dette for å putte ned de som røyker eller snuser, for det er opp til enhver hva man ønsker å gjøre med sin egen kropp!
Det som setter meg ut er hvor mye et fantastisk menneske kan forandre seg..

Du må vite at jeg ønsker deg alt godt her i verden, og håper du har det bra..

0

Cyanide and happiness!

 • 26.11.2008, 14:12
 • //
 • Blogg
Diverse tegneserier gjør meg utrolig glad, og får meg i godt humør. Disneys tegnefilmer er selfølgelig det som gjør meg varm i hjertet, men så er det èn tegneserie. Som ikke alltid er like koselig å lese, for de er ganske grusomme noen av disse vitsene. Men de får meg nesten alltid til å le, man må liksom lese en serie med dette hver dag! Nødvendighet. Det er sikkert mange som kjenner til denne serien: Cyanide and Happiness. Enkle tegninger og grusomt morsomme vitser blandet sammen.

Legger ved linken til deres hjemmeside:
http://www.explosm.net/comics/49/

Anbefaler alle til å ta en titt.. <3

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits