REBECCA EUGENIE

12

JUL ALENE....<'3

 • 30.11.2009, 19:35
 • //
 • Blogg
Her i hjemmet har vi begynt å pynte litt til jul..
Vi har juleduker, julelys, fyrer i peisene og nå henger kjæresten opp granbar vi skal ha rundt døren. Vi koser oss og skal i kveld drikke gløgg...

Men selv om vi har begynt julen blir den ikke slik vi planla i år uansett. For om en uke reiser Greger med jobben. Han skal være borte fra meg i 3 lange måneder... Da mister vi julen i år, og må derfor feire den litt på forskudd! Jeg kommer til å sitte hjemme med min familie i Norge uten å få se eller pratet med kjæresten min.
Det er veldig vondt å vite at man ikke skal ferie med personen man elsker i jula. Jula er liksom den ultimate tiden for kos og avslappning med familie og kjæreste.

Jeg merker at det blir litt rart for meg å skulle være alene i julen å vite at kjæresten min er i et annet land enn meg selv.. Kjenner at julen i år blir litt ødelagt da! Noe som er synd, julen er nemlig hellig for meg.. Men det blir jo selvfølgelig kjempekoselig å feire med familien også.. I år kommer hele familien til oss, og jeg må jo bare tenke positivt.. Julen nærmer seg med stormskritt allikevel.. Og jeg elsker jo jul!

Dessuten har jeg og kjæresten alle andre julefeiringer foran oss, i og med at vi skal være sammen resten av livet <3

liseberg 09 043
Her er 2 mennesker jeg er altfor glad i <3
17

TOPPBLOGGER?

 • 30.11.2009, 13:16
 • //
 • Blogg
For litt siden var jeg i et intervju for lokalavisen Varingen. Der fikk jeg spørsmål om hvilken blogger på topplisten jeg likte best. For meg var det ekstremt vanskelig å svare på, for jeg leser ikke toppbloggene.  Journalisten spurte; Men leser du ikke Norges største blogg Ida Wulff sin da?
- Den er jo veldig populær, og mange leser denne - men for meg er den ikke noe særlig. Jeg har egentlig aldri likt verken bloggen eller jenta! .. Men, hva med Voe - den unge bloggeren? - Nei, ikke den heller. Jeg var innom den en gang. Jenta er kjempesøt, men bloggen hennes er ikke helt det jeg liker å lese..!

Journalisten ville gjerne vite hvilke blogger jeg selv leste, men jeg måtte forklare at jeg ikke leste noen av de mest populære bloggene. De fenger ikke meg noe særlig!

Jeg prøvde å forklare at jeg blogger om mitt privatliv, med mye attåt. Det var ingen spesiell blogger jeg selv prøvde å ligne på! - Jeg vil kjøre min egen greie... Topplisten har aldri vært og kommer sikkert aldri til å fenge meg... Hun forsto ikke helt.. - Leser du ingen blogger?

Jo, det er akkurat det jeg gjør! Jeg leser utrolig mange blogger hver eneste dag. Egentlig for mange til å nevne på noen liste. Men de eneste bloggene journalisten nevnte var disse Toppbloggene. Selvfølgelig var det disse hun spurte meg om, disse er jo de eneste som blir lagt merke til..
Men, noen av de jeg nevnte til journalisten var Silje Winther, som er en venninne sin blogg. Hun skriver variert og mye moro. Også leser jeg Noor Kamil. Noor virker som en herlig jente, og en jeg kunne tenkt meg som en venninne av meg...

Jeg skulle ønske jeg kunne nevnt alle de bloggene jeg leser hver eneste dag! Men da hadde listen blitt altfor lang. Er du en Toppblogger-addict?

n57562604221446619073
I'm not..
0

NÅ SER JEG OG KJÆRESTEN PÅ DICK AND JANE I KOSESOFAEN!

 • 29.11.2009, 23:21
 • //
 • Blogg
265169-1-1259533300832.jpg
NÅ SER JEG OG KJÆRESTEN PÅ DICK AND JANE I KOSESOFAEN!
12

I'M DIGGING IT!

 • 29.11.2009, 19:04
 • //
 • Blogg
Jeg elsker det når folk virkelig står på for det de vil!
Når de aldri gir opp og jobber dødshardt for å oppnå noe de ønsker i livet. Jeg har tidligere skrevet at jeg hater tafatte mennesker og at jeg synes folk gir opp for fort. Man er nødt til å jobbe for ting man ønsker her i livet for ingenting detter ned i hendene på deg.

Derfor digger jeg Lady Gaga. Lady Gaga har blitt superpopulær i alle land og har gitt ut mange fengende sanger. Hun er også kjent for sin rare, unike stil og sitt image.
Jeg liker sangene hennes, og jeg synes hun er veldig kul som tør å være seg selv fullt ut - uansett hva folk sier om henne. Men det jeg liker aller best med Lady Gaga er at hun aldri gav opp.
Hun har visst hele livet prøvd å komme frem med musikken sin, men fikk mange nedturer på veien. Hun ble kastet tomater på på scenen, ble buet av scenen av publikum og fikk nei etter nei av plateselskapene..
Dette fortalte hun på talkshowet The Ellen Show.

Jeg kan ikke noe for det, men jeg digger når folk står på sitt og aldri gir opp! Derfor er hun er stor inspirasjon for meg. Hun får meg til å ikke ville gi opp mine drømmer. Har man stor nok tro på drømmene sine kan de komme i oppfyllelse.
Go Lady Gaga go!!

Her er hennes nyeste sang Bad Romance. Synes den er ganske kul! Hun er alltid like spesiell. Hun er virkelig seg selv hele veien.. Digger det!


Liker du Lady Gaga? Eller blir hun litt too much?
9

***VERDIG VINNER???***

 • 29.11.2009, 14:41
 • //
 • Blogg
På lørdagskvelden ble den kjente storfilmen Cast away vist på tv. (Jeg fikk ikke sett den, var ute å feiret en god venn av meg) Denne filmen handler om en fyr (Tom Hanks) som overlever en flystyrt, og må klare seg på en øde øy. Han blir en riktig Robinson, der han må kjempe for sin overlevelse og ensomhet.

Det får meg til å tenke på at vi nå nærmer oss slutten på kåringen av Norges Robinson. Javisst, snart er det finale på tv3 storsatsing Robinson 2009. Der skal det kåres en vinner. Men en vinner av hva?
Hva er det egentlig de som blir igjen til finalen har gjort for å fortjene en slik tittel? De som har vært på den øya hadde ikke overlevd en dag på Hudøya uten engangsgrill og grillpølser, og såklart en pakke fyrstikker og mobiltelefon.
Av det jeg har sett på tv så er det eneste de har gjort er å sole seg og baksnakke alt og alle. Greit nok at maten kanskje har vært lite og smakløst, men er man sulten nok så finner man mat. Men da må man gidde å reise seg opp fra stranden og lete etter noe å spise.
Jeg har liten tro på at folk som sulter i u-land hadde sittet og ventet på at maten skulle falle ned fra himmelen. Nei de vet at hvis de skal overleve så man jobbe for føden, og ta til takke med det man får tak i. Der hjelper det lite hvilken allianse man har havnet sammen med, der er hver dag en kamp for å overleve!
Så for meg så er det totalt likgyldig hvem av de tre som er igjen på øya som vinner pengene, for ingen av dem er en verdig vinner i mine øyne!!!

Hva mener du?Thats more like it!

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits