REBECCA EUGENIE

4

Min flotte julekalender! Hvordan julekalender har du? 

 • 30.11.2010, 20:34
 • //
 • Blogg
265169-1-1291145690508.jpg
265169-1-1291145691470.jpg
Min flotte julekalender! Hvordan julekalender har du? 
12

GODTERI KUN PÅ LØRDAG - NIKOTIN HVER ENESTE DAG!

 • 30.11.2010, 17:13
 • //
 • Blogg

Jeg kjenner jeg blir ganske så lattermild da jeg står i kassakøen sammen med småbarnsforeldre og hører på deres godteridiskusjoner.
- Nei, bare godteri på lørdagen, sier mammaen strengt til den lille gutten som står der med en rød fristende kjærlighet på pinne, som han her funnet i hylla helt selv.
- Men... hører jeg han sier, og blunker med dådyrøyne, i håp om å få mors hjerte til å smelte. Mor er standhaftig og sier med streng stemme,
- Nei, ikke noe sukker på deg, legg den tilbake!
Med tunge skritt går pjokken imot hylla, og legger tilbake den lille rød herligheten. Den lille familien legger varene på båndet, og tilslutt sier mor,
- Også skal jeg ha 40 Prince!

Når jeg ser de kjører avsted sitter gutten godt og riktig plassert i bilsetet sitt, og mor kjører avgårde med røyken hengede i munnviken.

Ingen barn har godt av for mye sukker. Og at vi alle burde minske vårt sukkerforbruk, er det ingen tvil om. Men jeg er av den troen at sukker gjør mindre skade på kroppen enn hva nikotin gjør.

Jeg husker med gru når jeg var liten og vi var på besøk hos familien min på min fars side. Der satt de så å si alle voksne å røyket den ene sigaretten etter den andre, og siden de frøys så mye så ble det ikke luftet. Så i den lille tåkete leiligheten fylt med nikotintåke, lekte vi barna på gulvet. Deres rett til å røyke, var viktigere enn vår rett til å puste!


Godteri kun på lørdag - nikotin hver eneste dag! Sunt?

1

VAKKERT!

 • 30.11.2010, 12:17
 • //
 • Blogg

Snøen ligger som et skinnene kaldt teppe over hele Norge, og sola gjør som det glitrer overalt.

Du kan si hva du vil, men vakkert er det hvertfall!

Nå skal jeg jobbe i  noen timer til, så er det hjem til bloggen. Ses da!

 

2

14,4 KALDE!

 • 29.11.2010, 23:01
 • //
 • Blogg

Det er iskaldt utenfor. 
Jeg kjenner at jeg absolutt ikke ønsker noe annet enn å ligge under mitt varme pledd, med mine søte grå ulltøfler. Peisen er i full fyr, og jeg vurderer en kopp med noe varmt.

Det er så deilig å kunne kose seg skikkelig når det er altfor mange kuldegrader ute.Hvor kaldt er det hos deg?

5

NORGES SØTESTE BLOGG OG ANDRE ANBEFALINGER!

 • 29.11.2010, 20:05
 • //
 • Blogg

Nå skal jeg gi dere noen herlige anbefalinger på denne kalde mandagskvelden!

♥ Først ut er denne bloggen jeg kom over for noen uker siden og falt så pladask for den. Jeg er daglig innom å sjekker ut om det har blitt lagt ut nye søte innlegg. Så er du klar for noe veldig søtt, sjekk ut denne bloggen:

http://villaperlesukker.blogspot.com/

♥ Neste anbefaling er en CD jeg har falt fullstendig for. Min mor ønsket seg cd´en til Kurt Nilsen, så min far dro ut på torsdag å kjøpte den til henne. Så da vi dro til Larvik på fredag hørte vi på denne herlige cd´en tur/retur.

 

...

 

Have yourself a merry little Christmas til Kurt Nilsen er en nydelig julecd, proppfull av julestemning. Kurt sin herlige stemme sammen med kringkastingsorkesteret er en stor opplevelse.

 

♥ Denne lille tingen her er jeg blitt nesten avhengig av, spesielt i denne kalde og tørre tiden.

Mentholatum lipbalm fås kjøpt på de fleste apotek. Det er en skikkelig god leppepomade som gjør virkelig godt for tørre og vonde lepper, anbefales for både gutter og jenter.

♥ Dette er en nettbutikk for de med litt spesiell smak, slik som meg:)

http://tinoir.com/index.php

Tinoir er en nettbutikk for deg som er ute etter de spesielle kjolene, kåpene eller korsettene.

Håper noe av dette faller i smak, klem ifra Beccy ♥

 

 

 

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits