REBECCA EUGENIE

0

FALSKE MENNESKER

 • 30.11.2015, 23:53
 • //
 • Blogg

Dere vet dem?
De som klarer å alltid gjøre så du føler deg som fullstendig møkk.

De som later som de er der, støtter deg og så vrir de kniven rundt hundre ganger i ryggen din?

Vi har alle en eller flere i livene våres. Noen som gjør at vi tenker at det er noe feil med oss selv, når det egentlig er de. Hele tiden.
For noen mennesker får oss til å føle oss dritt. Uten at vi legger merke til det selv.

Og sånne mennesker er det ikke verdt å ha i livet sitt. Så da synes jeg man skal kutte de ut. Kutte ut dagen. Ikke la de komme under huden din, ikke la de ødelegge for deg og for guds skyld. Ikke la de knekke deg.

0

TUSEN TAKK FOR EN PERFEKT.....

 • 29.11.2015, 20:31
 • //
 • BloggJada.. Slik går nu dagan! 
Rett og slett lykke. Små lykkepiller og store lykkepiller. Det er fire mennesker i livet mitt som klarer å gjøre meg så ufattelig lykkelig, og denne dagen har vært helt utrolig perfekt. Den startet med at jeg fikk sove evig lenge... DEILIG! 
Og når jeg sto opp var det liv fra både små og store. Vi har pyntet litt til jul, sett på filmer, kost oss med god mat, hatt besøk, og lekt - a lot. 
Men nå når det begynte å bli kveld så kledde vi på oss... 

Neo ble plassert i vognen med en god varm pose, Bella fikk med på seg lua si og så gikk familien på fire nedover mot nærbutikken. For her vi bor hadde vi verdens hyggeligste julegrantenning ikveld. Det var tent fakler, det sto langbord med gløgg, varm saft, pepperkaker og klementiner.. Det var høy julemusikk når vi kom, og nedtelling til treet ble tent. Det hadde samlet seg utrolig mange mennesker bare for å være sammen ♥

Korpset kom, og vi gikk rundt juletreet, noe Anabelle synes er utrolig morsomt. Og så kom Julenissen med en gave til alle de små. 
Utrolig koselig opplegg, som ga utrolig flott stemning i hele meg. Dette blir definitivt en årlig tradisjon å gå på, for dette synes jeg var utrolig flott tiltak og veldig hyggelig at noen tar ansvar for ♥

Takk for en flott kveld. Nå venter Downton Abby før sengetid.. Ps. det ligger en smakebit på kvelden på Snapchat; Rebeccaeugenie ♥

0

2 LYKKEPILLER

 • 28.11.2015, 21:11
 • //
 • Blogg

Jeg glemte helt å vise dere bilde fra gårsdagens julegrantenning  <3

Og, jeg må fortelle dere noe. Greger var ikke med idag på teater. Både fordi noen måtte passe lillebror, men også fordi vi har hentet to nye familiemedlemmer!

Velkommen Kurt og Dora  <3 Vi elsker dere så høyt allerede. Neo koser Pof, Bella styrer så med sine små og pappa skjemmer bort;

Og mamma nyter kosetid i sofa med små trygge sove hjerter. De har spist godt, gått på ny do, lekt og er nå offisielt utslitte og sover i sitt eget katteslott. Vi er blitt crazy catpeople alle fire <3

0

POPP

 • 28.11.2015, 19:40
 • //
 • Blogg

Idag skulle jeg og Anabelle være med svigerfar på Mary Poppins i Oslo, men dessverre ble han syk.

Så da spurte jeg pappaen min om å være med i stedet. Derfor har det vært en fantastisk dag med bytur til Folketeateret hvor vi så den utrolig fine oppsetningen Mary Poppins. Den var jo fått masse skryt, og det med god grunn. Vi koste oss store og små.

Takk for en flott dag! Det var helt perfekt. Anabelle danset og sang med for full hals. Kanskje hun også skal begynne med teater?

0

JULEGRANTENNING

 • 27.11.2015, 20:09
 • //
 • Blogg

Idag var det full fart fra jobb til å tegne sorte søte prikker på store og små.. 
Jeg var nemlig invitert til koselig julegrantenning i barnehagen til englene mine! 

Så kl. 17.00 ble lyset tent på treet, vi gikk rundt juletreet og vi spiste pepperkaker, møtte Julenissen og vi koste oss med venner. 
Veldig fin dag! Virkelig.. 

Barne var VELDIG fornøyde med å møte Nissen og få godtepose ♥

Nå er barna i hver sin seng, og mamma skal shoppe. Men hun orker ikke tanken på å besøke butikker eller senteret idag - så hun shopper fra sofaen! 
Hurra ♥

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits