REBECCA EUGENIE

6

I couldn't help it..

 • 31.12.2008, 17:36
 • //
 • Blogg
Hei igjen alle sammen!
Jo, jeg sa godt nyttår og at bilder kommer senere, men jeg kunne ikke dy meg.
Jeg tok et par bilder før jeg skulle dra idag, here they are:

nyttrsaften 010

nyttrsaften 007

nyttrsaften 008


Happy new year everyone!
3

Nyttårsvakre skal vi bli jenter<3

 • 31.12.2008, 14:04
 • //
 • Blogg
Nå har jeg pakket ferdig og det eneste som mangler nå er at jeg må gjøre meg klar til i kveld.
Jeg har akkurat tatt sol, skal snart lakke negler, vaske håret, sminke meg, kle på meg og gjøre meg nyttårsvakker! Haha. Denne dagen bruker jentene lang tid på å gjøre seg klar til guttenes store fortvilelse. Jeg er faktisk ikke stresset idag da, noe jeg har som uvane å være, so give me five.

Jeg ble ganske irritert på solariumet istad. Jeg ble stående å vente på en ledig seng en stund, noe som er greit når alle skal gjøre siste innsats før festen i kveld. Man får som regel 3 min før og etter soling til å gjøre seg klar og ferdig. Noe som egentlig holder, for når man er ferdig vasker man jo bare senga og kler på seg forså å gå ut.
Når solseng nr. 1 var klar, og jeg ventet på tur så kom det jo aldri noen ut fra solariumet. 
Jeg tenkte at han/hun kanskje hadde sovnet der inne - for det tok godt over 5 min før jeg hørte en lyd der inne.
Da var sengen egentlig klar, så om jeg hadde puttet på penger ville den startet mens personen var der inne.
Men, fordi jeg visste noen var der puttet jeg jo ikke på penger med en gang.
Jeg begynte å bli utålmodig når det hadde gått over 10 min, med hensyn til de som sto bak meg i køen å ventet på ledige senger de også.
Jeg banket forsiktig på døren, for å høre om noen kanskje sov der inne. Men idet jeg skal banke på for andre gang dukket et sint opphetet ansikt i døren som sa; Du må jo la folk få kle på seg! Jeg svarte rolig at; Ja det forstår jeg, men nå har det gått ganske lang tid.
Jeg visste ikke at hun skulle kle på seg nyttårsantrekket i solariumet! Eller for den slags skyld sminke seg ferdig... Når hun omsider kom ut, ble damen på godt over 40 stående ved speilet og spraye håret sitt fullt av hårspray. Jeg ristet på hodet, gikk inn i solrom nr 1, kledde av meg, smørte meg inn med en krem og la meg for å bli brun.

Det er greit å ville se bra ut, men når du er tildelt 3 min for å gjøre deg istand på, og bruker 15 min istedet er det forståelig at menneskene som står i køen blir litt irriterte, er det ikke?

Nå er det tid for nyttårsforsetter og løfter man skal klare å holde. Jeg selv har gitt opp dette, og tar det meste som det kommer. Jeg vet at kjæresten min har et nyttårsfortsett han skal gjøre sitt beste for å gjennomføre, har dere noen interessante nyttårsfortsett i år?

Jeg kan også medele at jeg ikke liker raketter, så nå vet dere det. Derfor har ikke vi kjøpt noen raketter i år, mens andre bruker tusenvis av kroner. Det kan jo være pent, men kjipt med for mange ulykker og redde dyr.

Dere får ha en nydelig nyttårsfeiring, og drikk med måte. Takk for bloggåret som var, og jeg gleder meg til det nye. Da kommer det også nye bilder med nytt rosa kamera. Vi blogges, klem<3

mobilbilder 171208 035

snc11682


Det kommer nok noen bilder fra nyttårsaften senere, wait and see!
4

Min nye rosa bestevenn! <3

 • 30.12.2008, 23:08
 • //
 • Blogg
God kveld alle sammen.
Idag har jeg gjort masse. Jeg kom faktisk hjem akkurat nå! Vi har shoppet brødrister, brødpakke med diverse og øl til Greger i morgen. Jeg har begynt å pakke ned alle tingene jeg skal ha med på tur. Jeg måtte prøve mange bikinier i kjellerstua til mamma for å se hvem jeg skulle ha med meg. Det ble en James Bond look-a-like bikini i militærgrønt. Veldig stilig! Jeg har også prøvd antrekk jeg skal ha på i morgen.
Det ble en svart dressbukse, stilig paljett-topp i sort, og svart dressjakke. Må såklart ha høye pumps og smykker til. Høres dette greit ut for å starte det nye året?

Jeg har en liten hemmelighet jeg må dele med dere. I innlegget istad fortalte jeg om et rosa kamera jeg skulle kjøpe, for å ta bilder til dere. Jeg fortalte også at jeg skulle vente med å kjøpe dette fantastiske kameraet til neste lønning... Jeg klarte ikke vente... Det var et kjempetilbud på et rosa Casio kamera med veske og minnebrikke inkludert i prisen! Haha.. Jeg er så glad.. Dette er den ultimate julegaven til meg selv og bloggen min. Nå kan ingenting stoppe meg fra å ta bilder av alt og ingenting.
Jeg skal såklart ikke ha det med på nyttårsfest i morgen, i frykt for at det skal bli ødelagt - men mitt vakre rosa kamera skal være med på tur til Kiel. <3

Jeg skal faktisk ferie morgendagen på Jessheim. Det blir veldig koselig tenker jeg. Jeg har også fått ordnet oss en privat taxi så vi kommer oss hjem til normal tid i morgen. Det er min kjære supersnille mamma som skal hente oss. You're the best, tusen takk!

Nå skal jeg pakke resten av sakene mine.. Jeg tror jeg er den tregeste pakkeren som eksiterer på denne jord.. Etterpå skal jeg kanskje se filmen Empire of the sun, en veldig bra film ifølge min morfar.. (Ja dette kan bli spennede, haha.. Neida beklager morfar, men den siste filmen du anbefalte oss har jeg fremdeles mareritt etter.. Veldig glad i deg fordet da ;))

Blogges kanskje litt senere, klem<3

snc11871
Ser dere herligheten? (Det var ikke meg jeg mente)
2

Do you believe in magic?

 • 30.12.2008, 14:44
 • //
 • Blogg
Nå sitter jeg her i pysj å skriver et lite innlegg før jeg skal shoppe litt. Til jul fikk vi nemlig et gavekort på Jernia, og to blendere. Så idag skal vi bytte en blender inn til noe annet og kjøpe noe fint for gavekortet.
Det er synd å si det, men jeg har nesten såvidt stått opp. Jeg har vært veldig slapp i jula, hehe. Er oppe til langt på natt og våkner ikke før langt utpå dagen.

Idag er jeg også nødt til å pakke! For julegaven til mamma fra pappa og lillebror var en tur med Color Magic. Da reiser jeg, mamma, pappa, Greger og Mario. Vi reiser 01.01.09. Derfor er jeg nødt til å pakke idag, og ikke ha en for stor nyttårsfest. Det har jeg lovt mamma at jeg ikke skal.
Jeg har reist med Color Magic en gang før. Det er en utrolig fin båt med et lite badeland, treningsstudio, nydelig buffet, masse leker osv for barna, show på kvelden og en flott handlegate m.m. Jeg gleder meg så utrolig mye. Da skal vi kose oss masse og selfølgelig shoppe masse i Kiel.
Jeg erfarte nemlig sist gang vi var i Kiel at det var masse billige sko der! Det er jo heaven for meg.. (Jeg kan vel si at jeg elsker sko)
Egentlig hadde jeg tenkt til å kjøpe meg et rosa kamera for å ta flere bilder til dere av alt mulig. Men jeg må nok vente til neste lønning med det, hehe. Men snart, veldig snart har jeg det - og da kommer det flere bra bilder. (Ikke bare fra mobiler som er ganske ødelagt)

Nå må jeg gå, prøve å få litt ut av dagen min. Vi blogges etterpå! Klem<3
Litt av handlegaten på båten...

2

Må blogge om!

 • 30.12.2008, 01:05
 • //
 • Blogg
Jeg ble anbefalt denne videoen! Måtte visst legges ut.. Here it is: Tecknovikingen!Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits