hits

REBECCA EUGENIE

3

Nyttårsvakre skal vi bli jenter<3

 • 31.12.2008, 14:04
 • //
 • Blogg
Nå har jeg pakket ferdig og det eneste som mangler nå er at jeg må gjøre meg klar til i kveld.
Jeg har akkurat tatt sol, skal snart lakke negler, vaske håret, sminke meg, kle på meg og gjøre meg nyttårsvakker! Haha. Denne dagen bruker jentene lang tid på å gjøre seg klar til guttenes store fortvilelse. Jeg er faktisk ikke stresset idag da, noe jeg har som uvane å være, so give me five.

Jeg ble ganske irritert på solariumet istad. Jeg ble stående å vente på en ledig seng en stund, noe som er greit når alle skal gjøre siste innsats før festen i kveld. Man får som regel 3 min før og etter soling til å gjøre seg klar og ferdig. Noe som egentlig holder, for når man er ferdig vasker man jo bare senga og kler på seg forså å gå ut.
Når solseng nr. 1 var klar, og jeg ventet på tur så kom det jo aldri noen ut fra solariumet. 
Jeg tenkte at han/hun kanskje hadde sovnet der inne - for det tok godt over 5 min før jeg hørte en lyd der inne.
Da var sengen egentlig klar, så om jeg hadde puttet på penger ville den startet mens personen var der inne.
Men, fordi jeg visste noen var der puttet jeg jo ikke på penger med en gang.
Jeg begynte å bli utålmodig når det hadde gått over 10 min, med hensyn til de som sto bak meg i køen å ventet på ledige senger de også.
Jeg banket forsiktig på døren, for å høre om noen kanskje sov der inne. Men idet jeg skal banke på for andre gang dukket et sint opphetet ansikt i døren som sa; Du må jo la folk få kle på seg! Jeg svarte rolig at; Ja det forstår jeg, men nå har det gått ganske lang tid.
Jeg visste ikke at hun skulle kle på seg nyttårsantrekket i solariumet! Eller for den slags skyld sminke seg ferdig... Når hun omsider kom ut, ble damen på godt over 40 stående ved speilet og spraye håret sitt fullt av hårspray. Jeg ristet på hodet, gikk inn i solrom nr 1, kledde av meg, smørte meg inn med en krem og la meg for å bli brun.

Det er greit å ville se bra ut, men når du er tildelt 3 min for å gjøre deg istand på, og bruker 15 min istedet er det forståelig at menneskene som står i køen blir litt irriterte, er det ikke?

Nå er det tid for nyttårsforsetter og løfter man skal klare å holde. Jeg selv har gitt opp dette, og tar det meste som det kommer. Jeg vet at kjæresten min har et nyttårsfortsett han skal gjøre sitt beste for å gjennomføre, har dere noen interessante nyttårsfortsett i år?

Jeg kan også medele at jeg ikke liker raketter, så nå vet dere det. Derfor har ikke vi kjøpt noen raketter i år, mens andre bruker tusenvis av kroner. Det kan jo være pent, men kjipt med for mange ulykker og redde dyr.

Dere får ha en nydelig nyttårsfeiring, og drikk med måte. Takk for bloggåret som var, og jeg gleder meg til det nye. Da kommer det også nye bilder med nytt rosa kamera. Vi blogges, klem<3

mobilbilder 171208 035

snc11682


Det kommer nok noen bilder fra nyttårsaften senere, wait and see!
4

Min nye rosa bestevenn! <3

 • 30.12.2008, 23:08
 • //
 • Blogg
God kveld alle sammen.
Idag har jeg gjort masse. Jeg kom faktisk hjem akkurat nå! Vi har shoppet brødrister, brødpakke med diverse og øl til Greger i morgen. Jeg har begynt å pakke ned alle tingene jeg skal ha med på tur. Jeg måtte prøve mange bikinier i kjellerstua til mamma for å se hvem jeg skulle ha med meg. Det ble en James Bond look-a-like bikini i militærgrønt. Veldig stilig! Jeg har også prøvd antrekk jeg skal ha på i morgen.
Det ble en svart dressbukse, stilig paljett-topp i sort, og svart dressjakke. Må såklart ha høye pumps og smykker til. Høres dette greit ut for å starte det nye året?

Jeg har en liten hemmelighet jeg må dele med dere. I innlegget istad fortalte jeg om et rosa kamera jeg skulle kjøpe, for å ta bilder til dere. Jeg fortalte også at jeg skulle vente med å kjøpe dette fantastiske kameraet til neste lønning... Jeg klarte ikke vente... Det var et kjempetilbud på et rosa Casio kamera med veske og minnebrikke inkludert i prisen! Haha.. Jeg er så glad.. Dette er den ultimate julegaven til meg selv og bloggen min. Nå kan ingenting stoppe meg fra å ta bilder av alt og ingenting.
Jeg skal såklart ikke ha det med på nyttårsfest i morgen, i frykt for at det skal bli ødelagt - men mitt vakre rosa kamera skal være med på tur til Kiel. <3

Jeg skal faktisk ferie morgendagen på Jessheim. Det blir veldig koselig tenker jeg. Jeg har også fått ordnet oss en privat taxi så vi kommer oss hjem til normal tid i morgen. Det er min kjære supersnille mamma som skal hente oss. You're the best, tusen takk!

Nå skal jeg pakke resten av sakene mine.. Jeg tror jeg er den tregeste pakkeren som eksiterer på denne jord.. Etterpå skal jeg kanskje se filmen Empire of the sun, en veldig bra film ifølge min morfar.. (Ja dette kan bli spennede, haha.. Neida beklager morfar, men den siste filmen du anbefalte oss har jeg fremdeles mareritt etter.. Veldig glad i deg fordet da ;))

Blogges kanskje litt senere, klem<3

snc11871
Ser dere herligheten? (Det var ikke meg jeg mente)
10

I love Tarjei Krogh!

 • 29.12.2008, 21:10
 • //
 • Blogg
Som alle vet tok jeg en shoot med denne fantastiske fotografen for endel måneder tilbake siden. Idag fikk jeg enda fler bilder fra han. Jeg er superfornøyd med de, han er utrolig dyktig.
Derfor skal jeg nå legge ut disse bildene her på bloggen:

img6504brebeccaforanspeilbytarjeikroghimg6511bforanspeilrebeccabytarjeikroghimg6694brebeccasofamedpappbytarjeikroghimg6810brebeccaupscarfbytarjeikroghimg6813brebeccaskjerffbytarjeikroghimg6921brebeccahenderogpelsbytarjeikroghimg6945bmyepelsrebeccabytarjeikrogh


Jeg er veldig fornøyd med disse bildene! Du er flink du Tarjei/FireØyne.

Snart skal jeg se på Cold Case, det er et av favorittprogrammene mine. Det er kulere enn CSI synes jeg. Nå har vi akkurat spist middag. Det ble Pasta Carbonara, med nyrevet parmesan og baguetter. Det var veldig godt!
Håper dere har en fin mandagskveld alle sammen, vi snakkes kanskje mer i kveld?

See yah.. <3
3

Spritmunn fra helvete!

 • 28.12.2008, 21:14
 • //
 • Blogg
Jeg kan ikke fordra fulle mennesker. Det er helt i orden at mennesker drikker og hygger seg. Det kan faktisk også være ganske moro å drikke litt også innimellom. Men når folk blir for fulle vil jeg helst ikke være i nærheten.
De fleste blir ganske usjarmerende i fylla, hvertfall når fylla tar overhånd.
Finnes det egentlig noe verre enn drita fulle jenter som spyr og griner om hverandre etter de har hatt sex med en eller fler fremmede beundrere på jentedoen?
Liker man sørpa fulle menn som tror de er guds gave til menneskeheten uansett hvilken alder de befinner seg i? De som henger rundt halsen din, såvidt så de klarer å stå oppreist mens de kommer med den ene slibrige kommentaren etter den andre. Mer og mer upassende for hver kommentar som dukker opp fra spritmunnen fra helvete.
Når jeg var på Danskebåten like før jul fikk jeg endel eksempler på altfor fulle damer og menn. Feks. en dame på godt over 50 år som satt på skrevs over en mye yngre mann enn henne selv, men tunga langt ned i halsen hans mens hun jokket på det ene beinet hans.
Klokka hadde jo passert 16.00 når damene sjanglende hadde funnet veien til dansegulvet med hver sin alfor unge kavaler. Det var nok av unge skuelystende der, men det var jo veldig synd at alle disse var små barn.

Det er flott med fulle mennesker, de imponerer stadig.
Jeg tror faktisk ikke at det finnes noen sannhet i dette ordtaket: Med øl og vin, da blir du fin - men vin og øl da blir det krøll. Jeg synes alkohol i seg selv er bare krøll,  om man ikke anvender det riktig!

281208005
Aldri full, med b-e-a-utiful!! Haha
2

Kler jeg døden tror du?

 • 28.12.2008, 00:05
 • //
 • Blogg
Jeg ville trodd jeg skulle være mer trøttere nå kl. 00.00 enn det jeg egentlig er. Jeg er fullstendig gira, har ikke lyst til å legge meg. Selvom jeg sitter i pysjen med en kopp te (og et glass vin) så finnes jeg ikke trøtt.
Jeg har de siste dagene snudd døgnrytmen min helt! Igår lå jeg våken til kl. 05.00 - ikke spør meg hvorfor.
Det blir rett og slett veldig lite søvn om natten!
Da er jo dette en god erstatter, en dagbok man kan skrive i når man ikke har annet å gjøre, når man føler man må si noe, når sorgene blir for tunge, når man gleder seg voldsomt eller bare fordi det er kjempegøy å skrive. Blogging er genialt. Før skrev man jo mye i små bøker man ville skjule for omverdenen. Nå bruker man en nettside med fancy bakgrunn, morsom header, rare bilder og et muligens altfor-ærlig-innhold. But I love it<3

Nå har jeg nettopp sett på filmen: Døden kler henne på tv3, med Meryl Streep, Bruce Willis og Goldie Hawn i hovedrollene. Veldig morsom film egentlig. Jeg klarte ikke skru av laptopen etter dette, så nå sitter jeg her igjen. Ja, jeg er hekta! Who can blame me?

Kanskje jeg faktisk skal se en film til. Filmen ARN gikk igår på tv, men det finnes såklart to deler og den fine filmkanalen klarte kun å sende den ene. Så nå måtte vi idag skaffe film nr. 2. Kanskje, bare kanskje blir det ARN på skjermen hvert øyeblikk. Ha en fin lørdag natt!

220808 016

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign