REBECCA EUGENIE

10

GODT Å BLI KVITT DEG!!

 • 31.12.2009, 14:01
 • //
 • Blogg
Her sitter jeg godt pakket inn på årets siste dag, jeg synes ikke det er lenge siden jeg spiste meg kvalm på julemat og marsipan. Dagene går fort, ja noen ganger alt for fort. Men jeg vet med sikkerhet at jeg ikke komme til å gråte noen tårer for at 2009 nærmer seg slutten.

2009 har vært et år med mange sorger, mye kvaler og mange valg. Jeg har fått oppleve sykdommen kreft på veldig nær og kjær familie, vi har hatt dødsfall i familien også på grunn av denne grusomme sykdommen. Det har virkelig vært et år med oppturer og nedturer, dessverre har det nok vært mest nedturer.
Det har vært utrolig tøft år på mange måter, og  i tillegg måtte min kjære dra langt langt vekk med jobben like før jul. Han blir hvertfall borte fra meg i tre måneder, og han er et sted der jeg skulle ønske at noen skulle slippe å være...

Nei... 2009 det er faktisk godt å bli kvitt deg. Og jeg krysser fingrene for at din etterfølger er snillere enn deg.
Jeg aner ikke hva jeg skal i dag, det kan hende at jeg bare blir her hjemme og har det stille og rolig. Og for min del trenger jeg ikke noen stor fest eller stort party, eneste jeg trenger er et nytt år med nye muligheter!
Men må jo innrømme at det hadde vært hygglig å ha en å kysse når klokken slår 00.00. og 2010 starter opp!

Ha et riktig godt nytt år alle sammen, håper at du fortsatt tar turen innom her daglig i det nye året :)


Hva er dine planer for dagen?
13

TIL VERDENS VAKRESTE OG SNILLESTE ENGEL<3

 • 30.12.2009, 18:54
 • //
 • Blogg
Nyttårsaften i 1946 var nok himmelen ekstra klar, stjernene skinte nok ekstra vakkert og englene sang de nydeligste sanger. Dette var fordi de hadde hørt rykter om at en av de vakreste englene skulle bli født på jorden.

Den 31.12.1946 ble hun født, denne vakre engelen som jeg 44 år senere var så heldig å få som min mormor.

Min mormor er et fantastisk menneske som jeg har utrolig stor respekt for. Siden jeg ble født har hun stått ved min side uansett, og støtter meg til enhver tid. Min mormor er den godeste personen i verden. Hun bryr seg alltid om alle andre før hun tenker på seg selv.
Mormor hadde stått opp midt på natten for å hente meg, hvis jeg ikke kom meg hjem selv. Mormor kjøper alltid en liten oppmerksomhet, og vet akkurat hva jeg liker!
Mormor hører på, og stiller alltid opp uansett hva det måtte være. Hun er en sann engel.

Mormor er også det vakreste mennesket i verden. Hun er alltid gjennomført kledd, og med smykker som hører til. Hun er en person jeg ser utrolig opp til og ønsker å bli når jeg blir stor. Hun er så utrolig pen. Man kan ikke se at hun er over 60 år, for hun oppfører seg og ser ut som en som kunne vært min mor.

Mormor jeg er vanvittig glad i deg, og jeg kommer alltid til å være det. Jeg elsker at jeg har deg i livet mitt! Husk det. Gratulere med dagen mormor. Du fortjener å bli feiret!Jeg er så stolt av deg<3
12

JEG ER EN MILLIONÆR!

 • 30.12.2009, 11:45
 • //
 • Blogg
Jeg er en millionær i forkledning, og jeg kommer for å hjelpe deg økonomisk! Her ta denne sjekken, og gjør noen bra for pengene.

Dette her blir sagt og gjort i det engelske tv programmet Millionær i forkledning. Der forskjellige millionærer drar og lever en uke i et eller annet fattig strøk. Etter en uke skal de velge en eller flere mennesker eller prosjekter å gi pengestøtte til.
Kan du tenke deg noen bedre følelse enn å kunne ha mulighet til å kunne hatt så mye penger at du kunne ha gitt bort til trengene eller prosjekter du støtter. Det å kunne hatt penger til å virkelig støtten en god sak.

Hadde jeg hatt så masse penger så hadde det vært et nytt problem som hadde oppstått, hvor skulle man ha startet. Det finnes jo så mange jeg ville ha hjulpet, de finnes så mange bra veledighetsaker jeg ønsket å kunne ha støttet. Og man kan jo ikke redde hele verden, selv om man er en millionær.
Noen ting jeg har bestandig sagt at jeg ønsker å gjøre, hvis jeg fikk mulighet. Er å lage et suppekjøkken i Addis Abeba, hovedstaden i Etiopia. For etter jeg var der for 7 år siden, og så alle de sultene menneskene som levde på gata (spesiellt små barn) er dette noe jeg hadde ønsket å starte opp.
En annen ting jeg brenner for, er å få tatt dyremishandlere. Mitt ønske er å få dyrepoliti her i Norge. Et dyrepoliti med rett til å arrestere dyremishandlere, med rett til å gå inn å fjerne dyr fra kummelige forhold. Ja, noen som sto opp for dyrenes beste!

Men...dessverre jeg er ingen millionær, for å være ærlig så er det ikke så mye penger på kontoen min. Så jeg får forsøke å levere inn lottokupong, og håpe på det beste.

Hva ville du ha gitt dine penger til?
23

SPIKERMATTE? HOT OR NOT?

 • 29.12.2009, 20:39
 • //
 • Blogg
Shaktimatte - fungere det?
Eller er det bare tull.

Man leser om disse fantastiske mattene overalt, og det finnes mange tester på om dette fungerer eller ikke. Mange sier det er kjempedeilig, og at man sover bedre.
Dette var produktet som solgte mest denne julen, det også innen min egen familie. Men er det sant? Kan denne stikke-matten som borrer seg inn i huden din hjelpe for så mye som den lover?
Den gamle spikermatten har jo blitt brukt i årevis, så det er jo en veldig gammel idè!

I VG sto det jo at det bare var masse tull om denne matten, og at den ikke har effekt i det hele tatt. Den ble rett og slett slaktet! Andre sier tilogmed at det er skadelig for deg!

Jeg ønsket meg selv en sånn matte, for når noe blir så godt reklamert for, så tror du til slutt på dette. Jeg fikk en Shakti-pute for nakken, og jeg synes selv det er veldig deilig. Men om dette er fordi jeg tror det er bra for meg, eller fordi det faktisk fungerer - det vet jeg ikke!
Har du noen erfaring med disse måtene? Tror du det bare er salgstriks eller fungerer den virkelig?


Liker du å ligge på pigger?
18

TRENGER DE EGENTLIG HJELP?

 • 28.12.2009, 21:26
 • //
 • Blogg

Om dagen merker jeg på meg selv at jeg er sint, sint for alt og veldig klar for å si min mening høyt!
I vårt land har vi endel krigsflyktninger og utlendinger som er her fordi de flykter fra sitt krigsherjede land. De trenger hjelp og støtte for deres land er ikke godt nok å bo i for de.

Jeg synes vi skal hjelpe mennesker. Hvor mye landet vårt trenger å hjelpe andre er opp til hver enkelt å bestemme. Vi er et snilt land, og det synes jeg vi skal fortsette å være også.
Når mennesker trenger vår hjelp, har vi ressursene til å hjelpe. Men da synes jeg også disse menneskene skal oppføre seg godt mot oss!

Men hvordan har det seg at noen av de som kommer hit til vårt land som flyktninger og får bo her med vår støtte velger å reise på ferie til landet de opprinnelig er fra? De kommer jo hit fordi deres land har krig og elendighet! Hvis landet deres ikke er så ille at man kan feriere der så må man jo kunne bo der?
Støter jeg veldig mange nå? Har jeg feil oppfattelse?

Jeg bare forstår ikke hvorfor.. Hvorfor feriere i landet du ikke kan bo i? Det var jo derfor du kom hit i første rekke!

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits