REBECCA EUGENIE

4

GODT NYTTÅR!!!

 • 01.01.2012, 00:10
 • //
 • Blogg

Godt nyttår alle sammen! Bilder kommer senere.

Idag er Bella vår 2 mnd! Jippi!

Bella sovnet til rakettene ute. Trøttsomt å høre på.

18

TIL DERE ALLE SAMMEN!!

 • 31.12.2011, 17:51
 • //
 • Blogg

Til alle mine fantastiske lesere! 

Nå er snart et nytt år over. Et år fullt av overraskelser, gleder, sorger og spenning. Nå skal et nytt et begynne. Og jeg gleder meg utrolig masse allerede. Jeg tror 2012 blir et supert år, og gleder meg til alt det flotte som skal skje. 
Jeg vil takke masse til dere for at dere har fulgt med dette året, noe jeg setter så utrolig stor pris på.
Dere er helt supre. Jeg elsker de flotte kommentarene dere legger igjen til meg, all ris og all ros. Jeg elsker at dere titter innom å legger igjen deres spor.

Jeg er rett og slett glad i dere alle som en. Tilogmed dere som er inne her kun fordi dere ikke liker meg. Jeg kommer til å fortsette å blogge masse i det nye året som kommer, dele bilder med dere, gi av meg selv, og la dere ta del i alle mine rare påfunn. Dere vet, jeg har masse planlagt i 2012 - og jeg kan nesten ikke vente.

Godt nyttår alle sammen! Håper dette året har vært flott, og at det neste blir ENDA bedre. Håper dere vil fortsette å lese bloggen min, og at dere fortsatt ønsker å kommentere så koselig som dere allerede gjør. Dere er supre! ♥ Ha en kjempeflott nyttårsaften alle sammen! 

GODT NYTTÅR!

Outfitinnlegg og updates fra min (rolige) nyttårsften kommer selvfølgelig etterpå! ♥

 

2

HUSK NYTTÅRS KONKURRANSEN MIN!!

 • 31.12.2011, 14:18
 • //
 • Blogg

Jeg ville bare minne dere på min konkurranse her på bloggen.

Se innlegg nedenfor, eller trykk på linken her: http://blogsoft.no/index.bd?fa=article.edit&ar_id=33560382

Lykke til. Så blogges vi veldig snart!6

You don´t always get what you wish for - you get what you work for! - KONKURRANSE!

 • 30.12.2011, 23:34
 • //
 • Blogg

Tenk at i morgen natt starter et nytt år. 
Et nytt flott år, med mange nye muligheter.

Jeg har selv mange mål jeg har satt meg for det nye året. Mål jeg har et sterkt ønske om å få til. Jeg tror alt er mulig, sålenge man gjør en innsats. 

Hva alle planene mine for det nye året er ønsker jeg at dere skal kunne se underveis. Men jeg gleder meg masse til å kunne jobbe for å lykkes med alt sammen. Siden det snart er nytt år ønsker jeg å ha en liten konkurranse. En konkurranse hvor du kan vinne akkurat hvilket som helst deksel du måtte ønske til din iPhone! 

Jeg driver nettbutikken Pakkepris.no som dere sikkert har fått med dere. Siden jeg har overtatt denne butikken for en annen, tar det litt tid å personalisere den. Men, jeg har nå bestilt mange nye varer og jobber masse for å putte en personlig preg på den. 
Pakkepris har vi mange flotte deksler, til iPhone 4, og jeg skal også ta inn varer til iPad. 


Skriv et lite innlegg om Pakkepris med bilde av et deksel derfra på din blogg (LINK til siden du må skrive i innlegget ditt er: www.pakkepris.no ta kopi av denne: 

<a href="http://www.pakkepris.no" target="_blank"><img src="http://i39.tinypic.com/iwm0lz.png" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>      

Legg den inn på siden din!
) - post deretter linken under dette innlegget og DU kan vinne hvilket deksel du måtte ønske fra min hjemmeside. ♥ Jeg kommer til å lese innleggene, og innlegget jeg liker best vinner. 

På denne måten får jeg reklamere for min hjemmeside, og du får muligheten til å velge et kult deksel du kan beholde selv eller gi bort! Trykk HER for å komme til Pakkepris. 


 ‎"You don´t always get what you wish for - you get what you work for!" ♥


8

PÅ MIDDAG!

 • 30.12.2011, 18:59
 • //
 • Blogg

Wee! Vi feirer mormor sin bursdag som er i morgen med middag hos mamma og pappa.
På menyen er det laksepasta. Nam!

Anabelle sitt nye antrekk. Fikk av tante Annicka til jul.

Fin? Bestejenta!

Vis flere innlegg

Rebecca Eugenie

Rebecca Eugenie. Ved kontakt: Beccy90@gmail.com Følg meg på Instagram @REBECCA_EUGENIE Snapchat Rebeccaeugenie Besøk min nettbutikk: www.wallin.partylite.no

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign
hits